belki ilginizi çeker
  1. · uzun boylu kız
  2. · türkiye süper güç oldu abd baskı yapamaz
  3. · toprak mahsulleri ofisi farmville şubesi
  4. · kürt yaklaşımı
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · yaran diyaloglar
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · aşk ı memnu
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · yaran msn iletileri
  9. · felek

her şeyi devletten beklemek  

1. çoğu şeyi devletten beklemek lazım ama her şeyi değil lakin bu şekilde yerleşmiş zihniyet nasıl değiştirilir bilmiyorum. bir haber izlemiştim, orada parayla temas halinde olma sonucu doğabilecek rahatsızlıklardan bahsediliyordu. pazarda bu konu ile ilgili esnaflarla röportaj yapıldı. birine daha sordular, yanıt olarak: evet, devletin buna bir çözüm bulması lazım. kardeşim ne çözümü? elini yıkayacaksın, mikrop akıp gidecek. sen kabineden iki bakanın gelip elini dezenfekte etmesini bekliyorsan daha çok beklersin, evet.*

(bkz: her şeyi devletten beklememek lazım)
    (restless times, 01.06.2007 19:24 ~ 19:25)
  2. (lapatos piços, 23.09.2009 01:58)
  3. kürt yaklaşımı pardon açılımı.
    (ahead full, 23.10.2009 11:05)
  4. (dükkanın önünü kapatan adam, 23.10.2009 11:22)
  5. devletin bizden beklediklerinin yanında hiç kalan isteklerdir,örneğin metro yapımları için ödeneklerin yeni araba alanlardan 100er lira kesilerek karşılanacak olması,devlet beklesin biz yaparız,e metroya binmeyi biliyorsun ya parasınıda ödeyeceksin,sonra metroyu kullanırken buralar hep benim verdiklerimle oldu diye kasılacaksın.yada başka bir istek, dünya sıralamalarında en yüksek benzin parasını bizlerin ödüyor olmamız,sonuç olarak devlet bizden bekliyor,biz de kuzu kuzu veriyoruz.
    (ayamanof, 23.10.2009 11:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil