belki ilginizi çeker
  1. · her boku bilen insan modeli
  2. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  2. · okan bayülgen
  3. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · behlül sözlük yazarı olsa kullanacağı nick
  6. · dersim katliamı
  7. · 2012
  8. · gençlik
  9. · yenikapı maslak itü metro projesi

her şeyi ben yapıyorum ben biliyorum diyen tip  

1. öğrenci, bekar evinde sıkça bulunur bu tipler. bir iki defa kültablası boşaltmıştır her gün pisliklerinizi ben topluyorm arkanızdan deyip çıkar işin içinden. sorduğu suale karşılık birşey anlatmaya çalışırsın daha x den bahsederken x y z bilinmezliğini çözmeyi başarır, saçmasapan triplere girer detaylara inmene gerek yok der ama sen bilirsin ki bi bok bildiği yoktur o konu hakkında. başkasının ondan daha kıvrak ve zeki olmasına dayanamaz. eziktir kısacası. hüzünlü gözlerle bakarsın sadece yardım da edemezsin zavallıya..
    (sadomasochistic, 17.09.2007 15:30)
  2. işyerlerinde de çok olur bunlardan. o olmazsa işlerin yürümeyeceğini falan sanır, onsuz batar şirket diye düşünür. aslında yaptığı beyin ütülemekten başka birşey değildir...
    (karmakarışık, 17.09.2007 16:55)
  3. kendilerini bulunmaz zanneder bu insanlar,hele ki bir şeyi başarsınlar gözünüzün içine içine sokarlar.ilgilenmemek ha hu deyip geçmek lazım yoksa insanda sinir yaratırlar.ağzını burnunu kırma isteğiyle dolabilirsiniz.
    (sugibiazizolevladım, 17.09.2007 18:02)
  4. ağzına sıçılası insan profili.her şeyi başına kakarlar.yanındayken insana kendisini ezik hissettirmekten sadistçe bir zevk duyarlar.egoları her şeyin üstündedir ve doymak bilmez.
    (garuda, 17.09.2007 20:34)
  5. kişilik bozukluğu teşhisi konulması gereken tiptir. kendindeki eksik özellikleri böyle örtmeye çalışır daha da eksilir.
    (portakalda vitamin, 17.09.2007 22:01 ~ 22:02)
  6. (bkz: ayinesi iştir kişinin)
    (hemokudumhemyazdim, 17.09.2007 22:15)
  7. (bkz: sen neymişsin be abi)
    (dereotundannefretederim, 17.09.2007 22:29)
  8. ne bilmediğinin farkında olmayan burnu havada bilgisi kıt insan modelidir...
    (tınmaz melaike, 17.09.2007 23:12)
  9. belki de bildiği ve yaptığı tek şey her şeyi ben yapıyorum ben biliyorum demektir. o bildiklerini ve yaptıklarını idda ettikleri hedeleri kesinlikle tam anlamıyla bilmez ve yapamazlar, yarım yamalaktır hepsi ama bu bile onlar için büyük bir başarı olabilmiştir. bilirsiniz havlayan köpek ısırmaz.
    (nickim kırk dokuz karakter olsun diye uğraşıyorum, 30.06.2008 18:21)
  10. herşeyi bildiğini sanır ama aslında hiçbir şey bilmez , sürekli yanındakini bir ezme çabasındadırlar ve yaptıklarını anlatmaya bayılırlar.genelde yalnız oldukları için yer edinmek ,dikkat çekmek için yaparlar.acınası bir halleri vardır esasında.
    (blueberry, 30.06.2008 19:41 ~ 19:43)
  11. dün sabah kahvaltısında,ortalığın karışmasına sebep olan tiptir.sezenehir kişisi kafasında sandalye parçalıyordu az kalsın..kahvaltı sofrası birden balkondan aşağıya uçmaya başladı..

tahammül sınırlarını zorlayan tiplerdir bunlar,evlerden ırak..
    (the crestfallen, 30.06.2008 20:05)
  12. karakterinde ciddi defektler olduğunu düşündüğüm insan tipi.. genelde böyle tipler iş dünyasında acaip hırslı olmakla beraber diğerlerinden farklı hiçbirşey yapmamasına rağmen en önce ben bitirdim, en çok ben uğraştım hatta ne yalan söyleyeyim ben olmasam bu iş bitmezdi diyebilecek kadar da densizdir. güzel ülkemin yine en az bu tip insancıklar kadar ezik ve fakat ezikliğini kendini abartarak gidermeye çalışan yöneticiler karşısında çok başarısız olduklarına şahit olmadım.. alan veren memnun durumu.. adalet, hak hukuk diyenler kendini paralaya dursun.. atı alan üsküdarı çoktan geçmiş.
    (dulcinea, 30.06.2008 23:17)
  13. mfö nün peki peki anladıkadlı şarkısını yazarken bol bol ilham aldığı kişidir..
    (sema, 09.08.2009 14:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil