görseller
her şeye gayet basit diyen trt deki ressamher şeye gayet basit diyen trt deki ressam

belki ilginizi çeker
  1. · bob ross
  2. · hayat basittir
  3. · bob ross
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  2. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  3. · zongul ducks
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · disko kralı
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · merhaba
  9. · zenci komunist

her şeye gayet basit diyen trt deki ressam  

1. bob ross amcanın ta kendisidir. ya amcacığım yapma etme, basit değil yapamıyoruz biz öyle.
    "bakın çok basit, burdan bir çam yeşili alıyoruz, burdan da bir bilmemne kırmızısııı...hooop aha ağaç. bakın gayet basit"
    değil lan değil. çocukluğumda özgüven problemi yaşamama neden oldu bu adam.
    ama iyidir iyi.
    edit: imla
    (mental retardasyon, 11.01.2009 20:45 ~ 20:45)
  2. çocukken kendimi uzun süre gerizekalı ve yeteneksiz biri gibi hissetmeme sebebiyet vermiş kişidir ama çok da sevdiğim birisidir bu kişi, bob ross. ama dedim ya çocukluk işte, yoksa kendisini ve resimlerini çok severim, büyük bir sanatçıdır.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 01.07.2009 14:51 ~ 15:04)
  3. veletken beni buhrandan buhrana sürükleyen bob ross'u ifade edebilmek için kullanılabilecek en güzel kalıplardan biridir bu. şöyle şuraya yeşillik atalım derdi rahmetli. ulan ben onu saatlerce resim dersinde yapamıyorum sen basit de. efenim ölünün arkasından da konuşmayalım. zaten zor olan değil midir basit olanı yapmak diye biraz ortaya buz mavisi ekleyerek giriyi sonlandırıyorum.
    (uykulu, 01.07.2009 14:59)
  4. (atlantis, 01.07.2009 15:04)
  5. size her şeyin çok basit olduğu hissini yanında hediye verir.
    hangimiz bob ross izlerken "abi resim yapmak da çocuk işiymiş heee" demedik?

pirofesyonelliğin kandırıkçı tek yanı, erbabını iş üstünde gördüğümüzde " abi bu çok kolay yeaa" moduna girmemizdir. onun için hep kendimizi beceriksiz sandık. oysa ki mukavva ev yapmak o kadar da zor değilmiş. yirmimden sonra evde can sıkıntısından patlayınca öğrendim ben bunu.
    (mevlüt şekeri hüznü, 01.07.2009 15:41)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil