belki ilginizi çeker
  1. · otobüs tutamaklarını peçeteyle tutan kız
  2. · cima
  3. · modeli
gündem
  1. · ece gürsel
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · 29 kasım 2009 barcelona real madrid maçı
  4. · google wave
  5. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  6. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  7. · zongul ducks
  8. · açık kalp ameliyatı
  9. · daha ne kadar idare ederim bilemiyorum

her şeyden tiksinen insan modeli  

1. hanım evladıdır.
    başkasının su içtiği şişeye ağzını sürmez, karşısındaki kişi istemdışı bir şey yapmışsa *** "ıyyykkk iğreeennnnçççsiiieeennn" deyip ortamdan kaçar, kendisi bu gibi şeyleri hiç yapmamış gibi davranır ve yapanlara da pislik gözüyle bakar.

her daim sinir bozar bu insan modeli. ye dersin yemez, iç dersin içmez. pimpiriklinin kralıdır. işin aslı hiçbir boktan haberi olmayan zavallının biridir bu arkadaş.

tanımı yaptık hikayemize geçelim...

şimdi efendim; benim genzimde tümör olduğu için* radyoterapive kemoterapitedavisi alıyordum, bilenler bilir... bu tedavi öyle çocuk oyuncağı değildi tabi ki. günde 6-7 defa sekresyon* çıkarıyordum. doktora göre iyi bir şeydi bu. duyunca mutlu oldum ben de, her seferinde "oley!!! tümör biraz daha azalıyor" diyordum içimden.

bu durumu; başlığı açmama sebep olan arkadaşın yanında söyleme gafletinde bulundum. ne yapayım yani, tedavi süresince neler yaşadın deyince anlattım ben de... dediğim kısma gelince arkadaşın suratı kaydı, "tamam tamam anlatma" dedi. "ıyykk iğrençsin casper" demediği kaldı, canı sağ olsun...

ne sanıyordu acaba? o reklamlarda gördüğü hasta çocukların sadece saçları mı dökülüyor, sadece elleri iğnelerden mosmor mu oluyor? uzaktan bakınca, o acınacak hale geldikten sonra mı iyileşiyoruz biz? tümör lan bu, boru mu? nasıl gideceğini sanıyordun? biz öyle melek gibi durucaz, etrafa gülücükler saçıcaz, bir güç gelip içimizden tümörü alıp gidecek, ya da tanırıya iyileşeyim diye dua edicez, o da kabul edecek ve iyileşeceğiz öyle mi? yok be yavrum, senin daha hiçbir şeyden haberin yok malesef. her gün hönküre hönküre balgam çıkartıyordum işte. kaneşliğindeydi çoğunlukla. ama bundan hiç bahsetmeyeceğim, seni kan tutuyordur şimdi...
    (casper, 01.09.2009 11:39)
  2. götü çok kıymetli olan insan tipleridir bunlar. ergen yetme değilse henüz evrimini tamamlamamış insana has bir özelliktir. eli yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış diyerekten bsgden çok iyi haberdar olandır da aynı zamanda.

herkesden tiksiniyorum berkecan.
    sevişirken de mi ıtırcan(?)
    (argento, 01.09.2009 11:43 ~ 11:44)
  3. (ara: modeli)

oehh be arkadaş.
    (alexander supertramp, 01.09.2009 11:44)
  4. kendince haklı olan insan "modeli"dir.
    hastalık, yaşlılık gibi durumlar istisnai olmak üzere, sokakta tiksinilecek bir sürü şey olduğunu bilen insan "modeli"dir.

girdiğiniz bir lokantada yediğiniz yemeğin içinde aşçının kulak kirinin ya da tatağının olmadığını nereden biliyorsunuz? aynı bardaktan su içtiğiniz arkadaşınızın bardağa yapışan tükürüğünün iğrenç kokusunu aldınız, bardağın dibine biriken yiyecek ya da tükürük artıklarını gördünüz mü hiç? ya da balgamlı sokaklarda yürüdükten sonra ayakkabılarınızla tur attığınız evinizin içinde türeyen mikroplar ne olacak? apış arasını kaşıdıkan sonra metronun tutamağına yapışan abazandan bahsetmiyorum bile.

gel de tiksinme değil mi?

ha, konuyu hakikaten zorunlu nedenlerle (sağlık gibi) ve bazı özel durumlar gereği birtakım şeylere mecbur kalan insanlara kadar indirgiyorsa o zaman kendisi de psikolojik destek almalıdır.
    (lahmacununçiğkalmışkenarı, 01.09.2009 12:11 ~ 12:14)
  5. erkek versiyonu çekilmezdir. bunlardan biri ile sevgili olmuşluğum vardır. fazla dayanamamışımdır. eski sevgilidir, uzak dursundur. iğrençtir!
    (meery, 01.09.2009 12:46)
  6. (wildboy, 02.09.2009 01:50)
  7. tiksinilesi insandır.
    (swetlana, 02.09.2009 01:58)
  8. hemen hasta olur bu tipler.
    bir de lahmacunu sadece iki evet evet '2' parmağıyla tutarak dudağına değdirmeden yer. öl bee!
    (klorak, 02.09.2009 02:14)
  9. cima yapmadan önce partnerini kloraklı suya batırıyordur. sonra da 40 kova suyla duş alıyordur.
    (aujfm299, 02.09.2009 02:28)
  10. (mustaj, 02.09.2009 08:34)
  11. kendisine oturduğu koltuğun altına burnunuzun pisliğini yapıştırdığınızı söyleyin. kendi kendini imha eder.
    (çiğnenmiş sakız, 02.09.2009 17:14)
  12. genelleme yapacak olursak eğer, bağyandır..
    (suursuz, 02.09.2009 17:17)
  13. (my name isobel, 02.09.2009 17:20)
  14. gerçekte her şey konusunda tam tersi bir tavır almaya çabalaması gereken insandır. kişi, hayatta ne denli çok insan, nesne, ya da şeyi sever, bunlardan ne kadar çok haz ve mutluluk sağarsa, o derece sağlıklı, uyumlu, sevilen ve mesut bir insan olacaktır.
    (kaplankaplan, 02.09.2009 19:37)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil