belki ilginizi çeker
  1. · noluyo lan bana
  2. · mara
  3. · anlatılacak çok şey varken susmak
  4. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · annelerin yakışıklı anlayışı
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  4. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  5. · yeşim salkım
  6. · zongul ducks
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · uçan tekme atmak istiyorum sayın sözlük yazarları
  9. · ilk türk uzay gemisine verilebilecek isimler

herşey yolunda anne  

1. sol frame de görünce bile boğazıma bir yumruk indiren cümle. hayır, şarkıyı dinlemedim etmedim, ama nedense hüzünlendirdi beni. garip bir hasret çöktü içime. o değil de, annem yan odada çekirdek çitlemekle meşgul şu anda. gidip bir sarılayım bari.

(bkz: noluyo lan bana)
    (haşmet asilkan, 10.04.2007 15:47)
  2. sözlük sayesinde iyi ki tanışmışım dediğim grubun* çok hoş parçası.

sözleriyle müziğin ironisi sayesinde dinledikçe dinleyesi geliyor insanın. yine buruk bi gülümseme var yüzümde hatta.

herşey yolunda anne: yaşıyorum işte, umutsuzluğumu maske yapıp taktım yüzüme, ama iyi ol sen, gereksiz
    sorunlarımla doldurmayacağım kafanı dermişcesine bir serzeniş.
    ve de; iyi diyelim iyi olalım demenin umut dolu cümlesi; herşey yolunda, sakin ol, iyiyim ben.

aslında çok zamandır annem nasıl gidiyor dediğinde söylediğim bir geçiştirme cümlesi. anlattıkça dertlerin çoğaldığının farkına varmak gibi.

yok etmek ister herkes birbirini, mutluluk diğerinin mutsuzluğunda; annecim büyüyorum, büyürken öğreniyorum. biliyorum ki paylaşsam seninle bir sürü şey söylersin bunun üstüne. belki bir kaç teselli cümlesi. üzülürsün benim için bilioyorum. ondan susmalarım.

herşey yolunda anne. dayanıcak tek manevi gücümsün biliyorsun; tek gerçek sevgi senin yüreğinde. yanımda olsan ben de sarılırdım sana en kocamanından.
    o yüzden işte; telefon ne zaman çalsa cevap aynı.
    (babykaos, 10.04.2007 17:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil