belki ilginizi çeker
  1. · cemre çok zorlu biri
  2. · fıkralarla türkiye
  3. · beykent üniversitesi
  4. · kalite düşüşü sebebiyle iltica talebinde bulunmak
  5. · mustafa ceceli
  6. · bi siktir git dedirten televizyon programları
  7. · gençlik dizileri
  8. · en berbat diziler
  9. · hepsi 1
  10. · mor gözlü kürek elli hepsi dinleyen 2 18 lik kız
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · kar yagarken hissedilen duygular
  4. · annelerin yakışıklı anlayışı
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  7. · beşiktaş
  8. · seksten daha iyi şeyler
  9. · adları bilinmeyen taş gibi herifler

hepsi bir  

sayfa  / 2
  1. ahh ahh! az önce bir kısmını izlemiş bulunduğum dizidir. tahmin edileceği gibi hepsi adlı grubun dizisidir. aman yarabbim, o nasıl oyunculuktur öyle! hayır yani bir tiyatro oyuncusu performansı beklemiyoruz tabi ki ama bu kadar mı insanın gözüne soka soka oyunculuk yapılır. hayır bir tanesi de mi rol yapamaz! burdan dizinin sevgili yapımcısına sesleniyorum, insan en azından yardımcı rolleri adam gibi birilerinden seçer. o kızların rakibesi rolündeki hatunun ses tonu nasıl bir şeydir öyle! tamamını izlesem daha yazacak neler bulurdum kimbilir(allah korusun!)!
    (iset, 13.05.2007 22:03)
  2. jeneriğini gördüğüm anda hassiktir deyip kanal değiştirdiğim dizi.
    (talisman, 13.05.2007 22:05)
  3. (bkz: ybsg)
    (hypnotica girl, 13.05.2007 22:06)
  4. bir pazarlama hareketi olarak çıkartılmış dizi.
    nasıl küçük emrah'a, küçük onur'a*, küçük ibo'ya, ibrahim erkal'a*, alişan'a*, özcan deniz'e diziler çekildi, millet pür dikkat seyretti, yeni bölümü için dört döndüyse bu da böyle olacaktır.
    özellikle ilkokul çağlarındaki küçük kızlarımız takip edecektir. bir nevi spice girls furyası.
    (venom, 20.05.2007 18:40)
  5. ergenlik grubu bile değil, 0-7 yaş gurubuna hitap eden, acemi cadı ve türevlerini berbatlık konusunda kat kat sollamış, sadece hepsi grubunu yağlamak için yapılmış saçma ötesi dizi..
    (epilofs, 21.05.2007 01:51)
  6. piyasada dört güzel kızın oynadığı saçmalık olarak nitelendirilecek bir dizi yok diye yapıldığını düşündüğüm dizi. kızlar güzel ama allah var yukarda. ama şu dans hocası... ulen bahadır bak kim dans ediyor da bengüyle dans ettik bir şey demedik. ama bu dizide dans hocası tavırların beni çok geriyor adamım. kızları arada haşlıyorsun. hiç hoşuma gitmiyor. kaldı ki sen zamanında ev arkadaşımın batak oynatmadığı birisin(olum bu bahadır var ya lisedeyken batak oynatmıyoduk adama) eline ayağına mukayyet ol.
    (chixculub, 08.06.2007 23:55)
  7. (emily, 09.06.2007 00:00)
  8. albert camus'un aşmış romanı yabancı'nın can yayınlarından çıkan vedat günyol çevirisinde romanın kahramanın çok sık kullandığı bir sözcük olan farketmez'in yerine başka bir yayınevinin çevirisinde (cem yayınlarıydı sanırım) kullanılan sözcük. olmamıştı ama.meursault ’un ağzına hepsi bir hiç yakışmamıştı.
    (aytok, 09.06.2007 00:04)
  9. en başından beri izlediğim toplam 5 dk'da gördüğüm kadarıyla "nasılsınız ağabeyciğim" tadındaki seslendirmeleri dolayısıyla hafif hafif yapmacıklığa kaçan dizi...
    (ageblood, 14.06.2007 22:31)
  10. çok büyük ihtimalle (umarım) 0-3 yaş bebelerimizin temel diyalogları kavraması için, yaşama onların anlayabileceği kadar aptal bir biçimde sunan, teletubbies ekibinin hazırlıyor olduğunu düşündüğüm, bana göre felaket (bkz: süt), kardeşime ve arkadaşlarına göre süper (bkz: çikolata) olan bişey, muhtemelen dizi.

(bkz: littlemy'nin kardeşi)
    (littlemy, 01.07.2007 21:31 ~ 21:32)
  11. genelde atv de, kanald'de yayınlanan abuk dublajlı yabancı dizilerin** tadını* veren bir dizidir.
    (areaofeffect, 05.07.2007 18:07 ~ 18:08)
  12. (badangel, 05.07.2007 18:27)
  13. (pistachio, 05.07.2007 18:53)
  14. devamı olursa "hepsi iki" "hepsi üç: hepsinin intikamı" gibi isimlere sahip olacağını düşündüğüm dizi.

(bkz: sen de mi acyber)
    (acyberexile, 05.07.2007 19:02)
  15. rol yapmaktan aciz yapmacık hepsi kızlarının oynadığı dizimsi. hepsi grubu müziklerinin reklamını bu dizi aracılığı ile yaptıkları aşikar. başka da bir numarası yok. klip gibi dizi efem. 2 bölüm sonra rafa kaldırılacak bir başka dizi daha.

edit: 2 bölüm olayı götüme girmiştir. ancak bu dizi hakkındaki diğer görüşlerimi gölgelemez.
    (volkanat, 07.07.2007 23:23 ~ 17.09.2007 21:56)
  16. show tv'yi ne zaman açsam bir şekilde karşılaştığım dizi. tekrarları, normal yayını, reklamlarıyla sanıyorum gün boyu döndürüyorlar. hayır show tv'de bu kadar yoğun reklamını yapacak başka dizi kalmadı mı?

gene izlemeden yorum yapmamak için zor da olsa bir bölüm kadar izlediğimde kötü konu, kötü oyunculuklarla karşılaştım. hele bu gruptaki hanım kızlarımızın diyaloglar esnasında arka plan sesi olarak gülmeleri yok mu... şimdi tam anlatamadım da eğlenceli bir sahnede diğer elemanların seslerine dikkat edin "heheh" "huhuhu" şeklinde inceden gülüyorlar. ne lan bu o bile sinir bozucu.
    (sycrone one, 15.07.2007 14:21)
  17. 4 tane genç kız evet bir şekilde dizide oynamak onlara cazip gelmiş olabilir. acaba rol yapabilir miyiz diye hiç düşünmeden gençliğin de verdiği gazla diziye yeşil ışık yakmaları normal yani. peki bu dizinin senaryosunu yazan insana ne demeli. tamam oyunculuklar çok kötü ama o replikler ne? kendinizi oyunculuğun kötülüğünden biraz alıp replikleri dinlediğiniz de yine olmuyor. çok başarısız.. umarım daha fazla rezil olmadan keserler. heveslerini almışlardır sanırım.
    (a perfect tool, 15.07.2007 23:43)
  18. (hepten aykırı, 16.07.2007 00:16)
  19. nefret ettiğim dizi.hayır rastlayınca geçemiyorum başka kanala,ondan.zaten sevmiyorum bir de kalıyorum o kanalda.çok fena bir şey.iradesiz miyim neyim!? geçsene işte,bir tuşa basacaksın alt tarafı.ne varki!?olmuyor işte.çocuk telefonu açıyor,alo,diyor,o da ne?telefon o sırada çalıyor!! gel de izleme(!)
    (glenn, 26.07.2007 00:04 ~ 26.08.2007 00:02)
  20. 15 dk lık malzemeyi slow motionlarla falan 1 saate yayan yapım(!)
    (donnie darko, 29.07.2007 22:42)
  21. 20'li yaş ve altına hitap eden ve izleyenlerin çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu dizi.hani hakkını yemeyelim güzel kızlarda var(grup olarak değil genel olarak).kardeşim madem bukadar kızı ekrana doldurup ergenlik çağındaki çocukları hedef alıcaktınız,o zaman dizinin ismini neden otuzbir değilde hepsibir koydunuz.
    (scorpio19, 04.08.2007 20:29)
  22. senaristinin de aramızda bulunduğu dizidir ayrıca ama adı bende saklı*.
    (sasa, 22.08.2007 23:57)
  23. karşılaşılınca insanı can havliyle kumandaya saldırtan,kendisi bitene kadar fıkralarla türkiye izlemeye bile razı olunan bir dizi zırva.
    (adrian, 26.08.2007 21:26)
  24. belli yaş (0-6) gurubuna hitaben yapılmış olduğu ve kesinlikle başarılı olunan dizi dizi dizilen kızların dizisi. bir dakika izlendiğinde aptallaştıral, iki dakkika sonra semeleştiren, uyuşturan.. üçüncü dakikada çığlığa sebep olan dizi.
    -aa abla sen bla blaa ya benziyorsun? (o kim lan?) aa izlemiyor musun... hergün şu saatte, orda bir tane bla var, bla olana küsmüş... bla şöyle diyor bla bla blaaa...
    meğer bana hergün gördüğümde tüm bölümü anlatan velet onlar gibi giyinip onlar gibi saçlarını yapıyormuş bugün diziyi gördüm, anladım... izletmeyin anneler babalar... yazıktır ya...
    (hiaxii, 26.08.2007 23:26)
  25. izleyici kitlesinin 0 10 yaş aralığında olduğunu düşündüğüm bir televizyonculuk oyunculuk dizicilik (o ne ise artık) fiyaskosu dizi
    (sinsemilla, 26.08.2007 23:29 ~ 23:30)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil