gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · disko kralı
  3. · yaran diyaloglar
  4. · 2012
  5. · aşk ı memnu
  6. · giyotine yolladılar gitmedim
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · my own summer
  9. · elemancan

hepsi aynı fabrikadan çıkma  

1. levent kanyon da 13-14 yaşındaki kızları görünce aklımdan geçen cümle
    (iset, 22.05.2007 20:32)
  2. bilkent kızları...hele arka profilden bakılıyosa hepsi aynıdır insan korku filminde sanar kendisini tırsar..
    (kelebekler kayısı yemez, 22.05.2007 20:48)
  3. son zamanlardaki kız nüfusunun giderek birbirine benzemesiyle ağızlarda sıkça dolaşan söz grubu.sokakta yürümeye bir başlıyorsun karşıdan üç tane hatun kişi geliyor ve o da ne aslında üç kişi değiller tek kişiler sarı gölgeli dümdüz saçlar perçemler öne düşmüş, yüzlerinde bir batman (bizim oraların deyimi) makyaj, makyajın da stili aynı, hepsinin gözaltları bembeyaz bir farla boyanmış (küçükler korkmasın öcü değil onlar), dapdar bir kot tabiki paçalar botların içinde , minicik bir çanta..vs

hepsi birbirinin aynı bunların öyle ki aynı tarz giyinip aynı şeyleri yapmaktan mıdır biinmez ama fiziki olarak da benziyorlar birbirlerine yani genelde kısa boylu ve geniş kalçalı oluyorlar.ben bunları böyle görünce yolda yürürken, korkuyorum gelecekten.

(bkz: özgünlükten bu kadar uzak nesle aşina değiliz)
    (marlasinger, 22.05.2007 20:53 ~ 20:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil