hepsi şaka  

adana çık aradan

1. hepsi nin yeni albümü. şarkılar şöyle, değerlendirmeleri ise çok yakında.

dört peynirli pizza
    iyisin
    yalnızlığım
    hep bana
    aşk her şeyi affeder mi
    yaz yaz yaz (feat. mustafa ceceli)
    beni kategorize etme
    tavla
    sakın gelme
    onu alma beni al
    sımsıkı
    (haarp131, 05.06.2008 20:58 ~ 22.07.2008 23:19)
  2. gelelim yorumlara:

albümde ilk dikkat çeken şey diğer hepsi albümlerinden farklı olarak vokallerin daha dengeli olarak söylenmiş olması. yani eskisi gibi gülçin ve cemre nin şarkı söleyip yasemin ve eren in ara sıra ağızlarını oynattığı şarkılar yerine hep birlikte, üstelik bu sefer rap sözlerinde eren in ön planda olduğu bir vokal tarzı seçilmiş. bu da eren ve yasemin in şan derslerini aksatmadıklarının, sıkı çalıştıklarının bir göstergesi. gülçinin sesi 1-2 şarkı hariç çok fazla ön plana çıkmıyor.

albümde bir yeni şarkı -4 peynirli pizza- ve 10 cover var. 4 peynirli pizza, kötü bir şarkı olmasına rağmen kısa sürede kendini ezberletip, dinlettirebilen bir piyasa şarkısı.

eski şarkılardan yalnızlığım, aşk herşeyi affeder mi, yaz yaz yaz, onu alma beni al ve sımsıkı batırılmadan çok güzel aranje edilmiş, hepsileştirilmiş ve söylenmiş şarkılar. özellikle aşk herşeyi affeder mi ve yaz yaz yaz benim favorilerim. tabii bu başarıdaki en büyük pay ozan doğulu ve mustafa ceceli gibi usta aranjörlere ait.

sonuç olarak hepsi 1 ve hepsi 2 albümleri arasında hepsi 1 e yakın olarak konumlandırabileceğim bir albüm deyip 10 üzerinden 6,5 tan kanaat notuyla 7 verip sınıfı geçirdiğim bir albüm olmuştur. yürüsün bakalım kızlar.
    (haarp131, 16.06.2008 21:05)