belki ilginizi çeker
  1. · bir penis başını iki erkeğin yalaması
  2. · hepimiz aydın doğan ız
  3. · yazar nicklerinden meslek tahminleri
  4. · pastalı
  5. · atatürk ün imzası şeklinde dövme yaptırmak
  6. · aşırı ırkçılaştırıcı türk eğitim sistemi
  7. · huzuru arayanlar ankara zirvesi
  8. · gayet iddiasız kendi halinde mazbut zirve
  9. · hnvhl
  10. · 2009 eurovision şarkı yarışması
gündem
  1. · yaran diyaloglar
  2. · umutların yitirildiği anda hayata giren sevgili
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · tanrıya sorulacak tek soru
  5. · erkekte ses tonu
  6. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  7. · itü sözlük
  8. · yume
  9. · cep telefonu ile kenefe girmek

hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz  

sayfa  / 3
  1. bugün yüreği pırpır etmiş, elinde leylakları ile arkadaşlarını beklemiş, gelince sevinçten delirmiş yazar.

geçen zamanın ardından daha bir dingin, yerleşmiş oturmuş fakat özlemiş olarak arkadaşlarının karşısına çıkan, herşeyin eskisi gibi olduğunu görüp sevinen insan.
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 23.03.2007 21:54)
  2. nokta vuruşlu yazıcıların ritm atması ile "mix" yapabilen, aynı anda laserlerin sessizliği ile bir mercan dede tadı yakalayan yazar.

(bkz: ne dedim şimdi ben)

zamanın ötesinden gelen edit: tanımıyorum.
    (kitiara uth matar, 22.04.2007 12:06 ~ 25.11.2008 08:54)
  3. zirveye gelen insanları şeker komasına sokmaya çalışan yazar.
    (bulsaraa, 12.05.2007 00:26)
  4. ankara gelmeyenin ağzına yılan girsin zirvesinde tanıştığım, edebiyatçı, sağlam muhabbetli yazar.
    (power of the right, 11.06.2007 11:29)
  5. zirveden erken ayrılmam nedeniyle teşekkürlerimi sunamadığım muhabbet insanı.vega hastası insan formu.
    (iago, 11.06.2007 19:13 ~ 25.03.2008 22:35)
  6. edebeiyat aşığı, post-modern sanat düşmanı, atarlı adam. bi de utanmadan nesildaş*. hayat tesadüflerle doludur dedirten sempatik insan evladı.
    (maglor, 18.06.2007 14:31)
  7. okuduğu bölümden olsa gerek;anlatımı yüksek,iletişimi kuvvetli,yaptığı esprilerle ilk zirvememde ortama ayak sağlamda katalizör etkisi görmüş,aynı tarihte doğduğum,sohbeti hoş,girilerini okudukça da daha çok sevdiğim yazar arkadaş.

(bkz: romeo)
    (ouzbal, 10.07.2007 14:21 ~ 14:22)
  8. nickiyle dikkatimi çekmiş, yazdıklarıyla sempati uyandırmış nesildaş yazar.
    (mühendis pervane, 17.07.2007 20:05)
  9. okuldaşımdır, nesildaşımdır.

hipnotize zirve de tanıdığım arkasından beraber yemek yediğim dönerdaşımdır.

(bkz: kutluyoruz efendim)
    (dereye inip taş bulamayan adam, 27.10.2007 01:42)
  10. fasıl zirvesi münasebetiyle iyi ki tanışmışım diyebilceceğim hoşsohbet sıcakkanlı sevimli bir kişiliktir kendileri.ancak hala dans konusunda kendini tutmaktadır,kendisini if gecesi açma çalışmalarımız biraz olumlu sonuç vermiştir,devamını da bekliyoruz efendim.
    (bkz: everbody dance now)
    (cwen, 21.11.2007 22:48)
  11. sırf bu adam yüzünden bırakıp gideceğimdir aşık oldugum şu istanbul'umu, ege'de kasaba hayatı yaşayacağım sayesinde. sıkıntıdan patladığım, tevfik fikretin kabuslarla üzerime üzerime geldiği bir akşamüstü ege büyüsüyle bünyemde akıllara zarar bir kaçıp gitme isteği uyandırmıştır ki kendisi, sonrasındaki muhabbetlerin yarısı bu konuda teşekkül etmiştir.

geleceğine dair çok planları var bu arkadaşın, her şeyi bir arada yürütebilmek bir yetenektir de gerçekten, bekleyip göreceğiz ama kendisine inanıyorum ki ben baya iyi işlere imza atacak ilerde, aha buraya yazıyorum.
    ayrıca pek bir müptela-i lûgattır zât-ı âli. *
    (sekizinci cüce, 02.12.2007 09:56 ~ 10:13)
  12. kendisini her zirvede görmek istediğim,konuşkan,cana yakın şeker mi şeker sözlük yazarı.
    (palmira, 23.01.2008 00:44)
  13. bugünkü zirvede* yine şımardıkça şımardığım aristokratın allahı olan yazar.
    (hypnotica girl, 10.05.2008 22:01)
  14. bahar ankara da da güzeldir volume 2 adlı zirvede halk ile kucaklaşmaya karar vermiş aristokrasinin dibine vurmuş yazardır.bir de tabağının içindeki patatesleri halkla paylaşmaya kalkmış ve o aristokrat çizgisinden biraz olsun kayması biz halkın ilgisini epey bir alakadar etmiştir.
    (iago, 12.05.2008 12:09 ~ 12:09)
  15. öncelikle
    (bkz: aristokrat)

ayrıca, sandviçine mayonez sıkma şerefine nail olduğumdur.
    hanginiz böyle bir statü kazanabildiniz, sorarım size... *

o kadar yüce bir şahsiyet olmasına rağmen yine de öyle hoşgörülü ki..
    öyle efendi öyle halkının iyiliğini isteyen bir insan ki...
    iago tabağından bi patates aşırdığında
    "canıııııııııııım.. aç mısııııııııınnnn?!!!!" diye şevkatle soran
    öyle de ilgili..

kalbinden öpülesi diyerek de bitiriyorum.
    (hep bunu söylemek istedim lan ohhhhhh!!)
    (usako, 12.05.2008 19:48)
  16. kendisiyle bahar ankarada da güzeldir vol.3 son fasılzirvesinde tanıştığım, bir önceki zirvedeki yaka kartımı alan ve herhangi bir zaman içerisinde getirmeye söz vermiş yazardır.
    pek tatlıdır kendisi. inşallah normal bir zamanda tekrar görüşüp konuşacağız dört kişi *
    (artı1, 31.05.2008 22:33)
  17. bahar ankara da da güzeldir vol.3 son fasıl zirvesinde ben dahil tüm yazarların aklını başından alan pek çılgın, pek fantastik bir yazardır. ayrıca sohbet etme sözümüz bakidir, görüşeceğizdir.
    (wykka, 04.06.2008 11:31 ~ 11:34)
  18. bahar ankara da da güzeldir vol.3 son fasılda tanıştığım ve kaç kişi kaldık ankarada yaz zirvesinde sohbeti ile şen olma şerefine eriştiğim yazardır. adisyon saklama, yırtma gibi garson delirtici özelliklerinin dışında, dünya tatlısıdır.*

beraber karumun altını üstüne getireceğiz dördümüz**** inşallah, sözümüz baki.

(bkz: @147685)
    (zinkafnun, 21.06.2008 21:10 ~ 24.06.2008 15:15)
  19. içten sohbetine, samimiyetine ve doğallığına hayran kaldığım yazar. hayır su gibi içtiği tekilalardan sonra "ya bu kolay işmiş ben de yapacam" demişliğime rağmen,sen o değilsin sakın ha tepkisiyle karşılaşmışlığım sonucunda, bir sonraki zirvede aksini ispatlamak üzre şimdiden çalışmalara başladığımı belirtmeliyim. hayır o öyle tuzları yalayıp,limonları sıkarken ağzına,kilolarca turşu yemişim gibi oldum ya bunun hesabını bi gün bi yerde sorarım elbet ona*.
    (toşdidi, 21.06.2008 23:58 ~ 22.06.2008 00:13)
  20. dün artık en sonunda eğlencenin dibine vurabildiğimiz can kardeş...
    2 senedir tanışıyoruz ve hayalimizde hep bu vardı,sonunda gerçekleşti...
    dansettik eğlendik,coştuk...
    30 yaşına kadar evlenemezsem evleneceğim insan...*
    (hypnotica girl, 22.06.2008 13:15)
  21. yakında evlat edineceğim, edinemezsem sınıfıma yazdıracağım sözlük yazarı. hayata karşı durduğu yerden ve saçtığı enerjiden keyiflenmemek mümkün olmamakla beraber, belli bir noktada kaşı gözü seğiriyor insanın, "yavrum yapma etme" demekten. hayır o değil, dövücem kıyamıyorum*.
    (wykka, 22.06.2008 14:47)
  22. süper bir zirve düzenlemiş çok iyi tanımasam da kendisini çok tatlı bir şekilde tanıtmayı başarmış ve sevgi kelebeği insandır. her zirvesine katılmak isterim. umarım bizi o tatlı ve şirin yüzünden ve süper zirvelerinden mahrum etmez.
    (lierre, 23.06.2008 00:32 ~ 25.06.2008 01:37)
  23. sevecenliği inkar edilmez bir gerçek olan şeker insan. katıldığım ilk itü sözlük zirvesinde yalnız kalacağım diye düşünürken, hypnotica girl ve kendisi sayesinde bu düşüncem yalnış çıktı. sağolsun varolsun. *
    (limon çiçeği kolonyası, 06.07.2008 18:26)
  24. dün akşamki zirveyi "kendi halinde ve mazbut" olmaktan çıkarıp,"ultra çılgın ve tekilaların havada uçuştuğu" bir olaya dönüştüren insan.
    biralar mı dökülmedi,buz gibi sular mı başımızdan aşağı boca edilmedi... yok yok yani...
    sanırsın mikonos'da kendinden geçiyor...
    zaatüre olmayacağım korkma lazercim çünkü bağışıklık kazandım sayende bu gibi olaylara doğum günü çocuğu.
    (hypnotica girl, 06.07.2008 18:39)
  25. beraber güzel bir burjuva hayatı yaşamayı düşünmeye başladığım yazardır. gayet güzel fikirleri var. beraber bir prensle evlenip saraya gireceğiz. ayrıca vega konserini bekliyorum. *
    (lierre, 21.07.2008 01:52 ~ 01:52)
 sayfa  / 3

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil