|
|
- kırk yılda bir sevgili edinmiş insan modelidir.zaten sevgilimiz olmuyor bir tane bulmuşken doya doya anlatayım bari diye düşünmektedir sanırsam.
- yeni aşık olmuş, mutlu ve heyecanlı kişidir.
aklı fikri sürekli sevgilisinde olduğu ve karnında kelebekler filan tepiştiği için sürekli ondan bahsetmek ister, her sözü ona getirir, her sohbeti ona bağlar, heyecanı çenesine vurur bir nevi. bir süre geçtikten ve ilişki normal seyrine girdikten sonra bu manyaklık hali de geçecektir, telaş yapmamak lazım.
- sizin sevgiliniz yoksa arkadaşı boğma isteği gelir içinizden mani olamazsınız.
- sevgilisi olmayan birisi ise anlatılan sinirlenir ama sevgiliniz varsa da bunu paylaşmak anlatmak için can atarsınız tuhaf bir durumdur.
- sevgilisinden bıkmış arkadaştır. bakmayın öyle sürekli dilinden düşürmediğine, sevgilisinden bıktığını, bu ilişkinin bittiğini kendine bile inkar etmektir. istediği, hababam sevgilisinden bahsederek, gerçeğin üzerini örtmektir. bitmiş yoksa ilişki, anlatıp iyice tüketmek istiyor aslında aklında.
- kıskandırmak için yapanı da vardır, zira verilen mesaj "olm bak ben bu tipimle bile buldum, sen de bul laaan ahahahha, ay ay ay üzülürmüş :(:(:(, üzülme lan, bak benimkinin bir arkadaşı var onu da sana yapak." dır, verilen tepki de muhtemelen "siktirgit bamuray" dır. uzatılması halinde durum zencidir, uzak durulasıdır.
- konuşacak birşeyi olmayan, boş bir insansa hep sevgilisinden bahsetmesi normal olan arkadaş.
- (bkz: ya o ya ben)
- erkeklerde pek görülmeyen görüldüğünde de çok çirkin duran, kızlarda ise çok sık rastlanan ve normal karşılanan tip. 3 kız bir eve doluşmuşsunuz, pijamaları giyip ışıkları söndürmüşsünüz, ne konuşacaksınız kuantum fiziği mi?
- karşılığında sevgiliden bahsetme zorunluluğu hissettirir. sohbet bir sen bir ben havasına bürünür. taraflar birbirini dinler ve anlar gibi kafa sallasa da aslında ikisi de karşı tarafın sözü bittiğinde heyecanla anlatacağı "sevgili hikayesini" düşünmektedir.
- yurtta vardı bir tane bundan.
tanıştığımız ilk gün. akşam yemeği...
oda arkadaşım: bak bu da yeni oda arkadaşım mor kulak.
sürekli sevgilisinden bahseden çok hücreli: ben de ertugül. bi de sevgilim var ertuğrul, odtü'de okuyo. ertuğrul böyle şöyle..
ben: hımmm
başka bi gün, sınav dönemi...
-nasıl gidiyo çalışmalar ertugülüm?
+ya bu hafta 46 sınavım var. ertuğrul da calculus çalışıyo biliyo musun? böyle kafam kadar kitap...
- hımmmm
yurttan ayrıldığım gün...
- e hadi hoşçakal ertugül. iyi bak kendine*
+ ayy, eve mi çıkıyosunn? ertuğrul da eve çıkıcak bu seneaeaee
-hımmmm
ayrılmışlar ertuğrul'la. kendisi şimdi millete ne anlatıyor meraklardayım.
|