sözlük günlük periyodik bakım işlemleri sebebiyle az sonra kısa süreliğine servis dışı kalacaktır

belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · erkekte ses tonu
  3. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · dersim katliamı
  6. · 2012
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · özgürlük barış kardeşlik
  9. · commodore

hentbol hayata fena halde benzer  

1. hentbola derin anlamlar katmak isteyenlerin sarılabileceği slogan*. hem hentbolda da 3 doğru pas golü getirmez mi aynı hayat gibi
    (zaht, 29.12.2007 01:17)
  2. hentbolculerin bir an bile düşünmediklerini bildigim slogan.uzun yıllar hentbol oynayan biri olarak lise hayatım şehirden şehire kah kulüp takımıyla kah okul takımıyla olsun gezmekle gecti. kaldıgımız yerlerin haddi hesabı yoktu . yeri gelir 5 yıldızlı otel yeri gelir dsi nin misafirhanesi. ama bizim için farketmezdi çıkardık babalar gibi oynardık macımızı . hentbol hayatı andırıyomu diye düşünmezdik.küçüktük. düşüncelerimiz en kısa yoldan nasıl gol atarız nasıl rakip takımın oyuncusuna hakeme caktırmadan diz atarız, nasıl rakip oyuncuğu rencide ederiz bunlar üzerinde yoğunlaşmıştı. evet hentbol hayata benziyordu her sporun biraz benzedigi gibi. ama sertti hentbol hyattan daha sertti. eve dondugumde en üzerinde 2 ay uğrasacagım kabuk baglamasına izin vermiyecegim yaralarım olurdu. hepsi birer iz bıraktı şu zavallı bedenimde hayatın izleri de denebilir buna. ve evet hentbol aslında bir yarıştı sonlu gibi gorunen bize gore sonsuz bir sahada kosulan yarıs. hayat da bir yarış di mi aslında. şimdi düşündüm de fena halde benziyomus lan. ellerimize yapısan top kiri sıfatımıza yapısan yazlnızlıklarımız gibiymiş. bu arada ersin karabulut aynı ben lan. o da bana fena halde benziyor.
    (bermuda, 29.12.2007 01:46)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil