ulan her türlü şeyi göze alıp yazıyorum bu giriyi. kimse kusura bakmasın. bozdum yeminimi!
tanımam etmem yazarı. birkaç kez denk geldim girilerine. iyi, güzel yazıyor. tebrik etmek lazım.
ama benim yazmak istediğim bu değil.
geçenlerde yine uyuyorum -evet, bu uyuma işini sık sık gerçekleştiriyorum-
rüyamda gördüm lan!
nasıl bir de?
bizim market var, babamın marketi. arada memlekete döndüğümde adam yalnız kalmasın diye gidip yardım ediyorum. eh market sonuçta, arada yeni mallar geliyor. (rusya'dan evet. da?)*
pirinçti, bulgurdu, şuydu, buydu.
rüyamda yine bizim marketteyim. pirinç geliyor bu sefer. adamlar indiriyor torbaları.
anam! o da ne?
pirinç torbaları üzerinde ne yazıyor tahmin edin!
ehmm
beyaz torbanın üzerinde kırmızı ve kalın puntolarla henrikırinkıl!
uyandım. 'alla alla nooluyo lan?' dedim kendi kendime. sonra tekrar kapadım gözlerimi. uyudum mışıl mışıl.
dedim ya tanımıyorum kendisini. herşeyi göze alıp 'evet butonuna' basıyorum.
markette çalışmak zor iş nitekim.
bu arada şekere yine zam gelmiş.
müşteriler büyük marketlere gidiyor artık.
küçük esnaf zor günler geçiriyor.*
beni yaklaşık bir yıldır universal'in buyruğuna inat peşinden koşturan d and r' ı, şu an gözlerimin önünde göt etmiş(ki bunu yapabilmek gerçekten şu aşamada zordu), içimdeki közlenmiş umutsuzluğu hak ile yeksan eyleyip kalbimi pürnur etmiş bir yazar, imdat çekeceği.
tam " lan o kadar zaman geçti, cevap gelmez artık. " diye düşünürken yazdığım duyuruya kayıtsız kalmamış ve sevindirmiş ubermensch. pelerininden öperken teşekkürlerimi iletmeyi ihmal etmiyorum.
bir film müdavimi. girilerinden onu çıkarttım ben. severek takip ediyoruz
edit: sonraki konuşmalırımızda da kendisinin bir moviematic olduğunu, bana kanıtladı. özellikle al pacino girisini 20dk da yazdığını söyleyince ayrıca dehşete düşürdü beni bu insan. sözlüğe kültürel yönden çok kaktkısı olabilceğini dşünüyorum, saatlerce sohbet edilebilecek, "aa ben o filmi bilmiyorum" diyince egomu tatmin ettiricek biri. işte böyledir; henri. hemşerim.
sinema üzerine girileriyle dikkat(imi) çeken yazar. bir süredir yazılarını göremiyordum. hesabını kilitlemiş. üzüldüm zira yeni film yorumlarını okuyamayacağım.
birden sol frame'in yarısını sevdiğim şarkılar ve gruplarla dolduran beşinci nesil yazar. eski sevgili başlıklarındansa, pink floyd'u milyonlarca kez tercih ederim. gerçi floyd da eski sevgili sayılır bi yerde.*
anında edit: dağıldılar diye, yoksa bıraktığımız yok.*
an itibari ile sinema hakkındaki bilgilerini bir bir sözlüğe aktaran yazar.
(bkz: sevdim bu çocuğu)
lord of the edit: ben biliyodum abi, sevdim bu çocuğu demiştim, hoş çocuk değil ama sevdim diye belirtmiştim. haketten hoş sohbet bir insan, ne de güzel yazan bir yazar.