|
|
- hoşgelmiş 5. nesil yazar.
- ing. henry chinaski.
ayrıca beşinci nesil yazarlar arasına yeni katılmış kişi.
- izmir sevdalısı, muhabbetkar yazardır. kucak dolusu sevgiler yolluyorum kendisine. (nasıl yapacaksam)
- aynı sorunları paylaştığımız. para için kaliteden taviz vermeyen kişi.
(bkz: blues rock)
- while my guitar gently weeps i daha bir başka dinliyorsam bugün,onun sayesindedir.her an hangi şarkı ihtiyaç halindedir,hangi güne hangi şarkı iyi gider garip şekilde mükemmel olarak önerir.gerçekten de o gün o şarkıların içeriği yaşanmıştır.bi nevi soundtrack olur hepsi.maslak mahalinde arka plan olarak duyumsarsınız.minnetarızdır.
- sözlüğün aktif yazarlarından. hiç tanımadığı bir insanın problemlerini dinleyen ve yardım etmeye çalışan iyi yürekli adam. adam gibi adam, evet.
- zor bir gecemde bana destek olmuş, beni biraz ferahlatmış olan yazar. müteşekkirim efenim kendisine.
- olurda bir gün işiniz düşerse ona, telefon etmeyin, msnde aramayın, evine gitmeye zahmet etmeyin...girin itü sözlük chate. oradadır kesin. belki bir işi vardır, hemen dönemeyebilir size. sabredin. illaki muhabbete katılacaktır. o katılınca muhabbet otomatikman aynı mevzulara gelecek, yine içlenecek, yine üzüleceksinizdir. öyle biri kendisi. tanımam etmem demenin iç huzuruna ererken iyiki varsın diyorum.
- seviyeli, yardım sever, nesildaş yazar. saygılar efendim.
- anladığımız kadarıyla alternatif aksamlı gruplar ile pek bir haşır neşirdir.
(bkz: pulp)
(bkz: automatic for the people)
- (bkz: factotum)
- öss'den önce tanışmış olsaydım mat1 ve mat2 den soru kaçırmayacağıma emin olduğum yazar.
|