belki ilginizi çeker
  1. · henüz nick konusunda emin olmayan yazar
gündem
  1. · okan bayülgen
  2. · yasaklanması gereken şeyler
  3. · günün tek cümlelik özeti
  4. · dünyanın en seksi şarkısı
  5. · çok istenip de olunamayan meslekler
  6. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  7. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  8. · desperate housewives
  9. · nükleerbaşlıklıkız

henüz nick konusunda emin olmayan yazar  

1. genel bilgi;
    sözlüğümüzün yeni altıncı nesil yazarı. çaylakken zirveye katılmış değerli kişi. sözlüğümüzü kolay kolay bırakmayacak olan sevilesi insan.
    özel bilgi;
    duygularımı tam anlamıyla ifade edebilecek kelimelerin, dünya üzerinde yer almadığını kanıtlayan aşkım. bana mutlulukların en büyüğünü, güzelliklerin en özelini yaşatan hayatım. kendisinden ayrı olduğumda saniyelerin bile geçmek bilmediği, dünyamın durup ilerlemek istemediği herşeyim. iyi ki varsın. *
    (elera, 13.04.2009 20:21)
  2. yeter laaaan diyerek, hoş gelmiş dileklerinde bulunmak istediğim yazar. o değil de severim ben bu genci, iyidir, hoştur.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 13.04.2009 20:45)
  3. nesildaş yazar (bkz: hoşgelmiş)
    sevgilisiyle de çok yakışıyorlar sözlükte de kavuşmaları pek bir mutlu etmiştir beni. * *
    (nickealdanma, 13.04.2009 20:50)
  4. sonunda demek istiyorum öncelikle.
    bunu bir zirveyle kutlamak da güzel olurdu hani.

hoşgeldin geç geldin.
    (myster, 13.04.2009 20:53)
  5. biraz daha düşünseymiş kesin güzel bir nick bulurmuş kendine yazarı. * hoşgelmiş.
    (bana bir nick bulun, 13.04.2009 20:53)
  6. birlikte bir nick arayışına girsekte kendisi çok daha iyisini olmadık zamanda (tuvalette) * bulmuş ve kendine nick edinip en kısa zamanda gelmiş zirveye çaylakken katılmış ve itü sözlüğe hızlı giriş yapmış hafif kendime benzettiğim (bu iyi bir şey) itü sözlük yazarı. umarım hisli yazar gibi cozutupta aradabir çaylak olmaz. kendisini hep aramızda görmek ümidiyle.

sevgiler, saygılar gk.
    (bi sor neden yazıyorum, 13.04.2009 21:02)
  7. bana söylediği şeyleri hatırladıkça güldüğüm, sevgilisi dünya tatlısı yazar.

'nargile yok, sigara yok, alkol yok... ee ne vericez biz sana, meyve suyu içen mi?

ve de hoş gelmiş..
    (ev yapımı domates sosu, 13.04.2009 21:09)
  8. çaylak olarak katıldığı zirvede gösterilen yakın ilgiden hoşnut olan ve hakkında sarfedilen güzel sözler için herkese teşekkür eden 6. nesil bi nevi son model yazar.
    (henüz nick konusunda emin olmayan yazar, 13.04.2009 21:55)
  9. "geçmiş olsun artık" denilesi yazar. hoşgelmiş.
    (odidi, 13.04.2009 22:36)
  10. sonunda aramıza katılmış bulunan, sözlükte kendinden önce namı yürümüş yazar. zekası ve mertliğiyle sevdirmiştir kendini. hatta zirvede tanımaktan en çok memnuniyet duyduğum yazardır da kendisi... tekrardan hoşgelmiş.
    (janny, 13.04.2009 22:50)
  11. yaptığım istihbaratlar sonucu aynı bölümde okuduğumuz,hatta çok sevdiğim alt dönemden arkadaşımdır.her gördüğümde " henüz nick konusunda emin olmayan yazar(isim vermiyorum (bkz: aramızda casuslar olabilir)) naber abi " selamlamamı "iyidir abi sen nasılsın" söylemleri ile karşılayan insan.
    (gattuso1903, 11.05.2009 23:22)
  12. neden böyle bir nick seçti bilmiyorum ancak umarım kendine göre bir sebebi vardır.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 11.05.2009 23:23)
  13. sağolsun bugün gelmiştir, gecemize renk katmıştır. teşekkürü borç bilirim kendisine.
    (özellikle nick konusunda çok hassas olan yazar, 29.05.2009 01:24)
  14. yazını çalışarak geçirenlerden. stajda allah kolaylık versin dedim 6. nesil hoşgelen yazar.
    (bi sor neden yazıyorum, 29.06.2009 02:37 ~ 02:37)
  15. nick konusunda emin olduğunda lütfen bunu benimle paylaş dediğim yazar. meraklıyım evet.
    (rene, 29.06.2009 02:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil