|
|
- (bkz. zeytinyağı)
- (bkz. doctor octopus)
- hapishanelerdeki fitness çalışan suçluların icinde bulundukları durumdur.
- kabahatinin arkasında duracak kuvveti olan, delikanlı suçlu.
(heidi, 27.11.2007 00:11)
- zaten muhtemelen o suçu işleyebilecek kadar güçlü olan kişi. bu bağlamda şu kıssadan hisse öykü aklıma geldi.
kartal ve eşşek uçakta seyahat etmektedirler. kartal hostes düğmesine basar, hostes gelince de,
- yok bir şey, i.neliğine bastım.
der. heves eden eşşek de oyuna katılır. bu bir süre devam eder. sonunda iki kafadarı uçaktan atarlar. kartal koca kanatlarını açarak süzülmeye devam eder semada. eşşek hızla düşmeye başlar. süzülerek yanına gelen kartal o na şöyle der,
- madem uçmayı bilmiyorsun, i.nelik yapmayacaksın.
- insanı çok tehlikeli olan öfkeye ve ardından aşırılığa kaçarak diğer çok büyük bir günah olan kibir'e düşürebileceği için , şeytan'ın fitneside diyebileceğimiz insan modeli. fitne ki adam öldürmekten beterdir.
aşırıya gidenleri allah sevmez , heleki kibir en büyük suçlardan biridir , allah böylelerine karşı yardımcımız olsun.
- (bkz: venom)
- neden bilmiyorum türkiye'de çok fazla sayıda olan insan türü. aslında insan da denemez bunlara. adam mesela hastane kurallarına uymuyor, doktor tarafından uyarılınca da "sen kime akıl veriyon" diye karşı geliyor. başhekimi döven var ben şahidim. ya da bariz kendi hatası olan bi trafik kazasında direk suçu karşısındakine atabiliyor utanmadan. suçun kendisinde olduğunu adı gibi bilmesine rağmen. şikayetçi olmaya kalkarsan "bas git benim polis tanıdıklarım var" diyor. veya toplulukla maç izlerken her atakta ayağa kalkıp önünüzü kapatır ikaz edince de "sanane lan sanamı sorucam" gibi 5 yaşında çocuk tepkileri verebilirler. kıro kelimesinin hafif kalacağı hareketlerle desteklenmiş şekilde. yanında da arkadaşı vardır tabi o da lafa atlar. dolmuşta lahmacun yediği için kendisini uyaran adamı bıçaklayıp öldüren birisini okumuştum haberlerde bikaç ay önce. daha çok örnek verilebilir, hergün böyle birine rastgelebilirsiniz. eğitim eksikliği falan da değil bunlar hayvanı hayvanlığından utandıracak varlıklar. kapatılmaları gereken şeyler. biyolojik silah falan olmalı uçakla attılar tepemizden sanırım.
- malzemeler: 1 adet suçlu şirin 1 adet güçlü şirin
işlem: konjugasyon
son ürün:
(bkz: hem suçlu hem güçlü)
|