zamana yayıp her birinin ağrısını ayrı ayrı çekmektense, hepsinin aynı anda olması daha iyiymiş gibi görünen combo. şimdi maksimum acıyı diş ağrısının verdiğini düşünürsek, o sırada gribin vereceği halsizliği neyleyeyim ben? zaten dişim ağrıyor kah gülüp kah eğlenecek, günümü gün edip sabahlara kadar dans edecek değilim. oturacağım evimdee paşa paşa geçmesini bekleyeceğim. e tam iyileşmişken grip olsam daha mı iyiydi yani? madem evde o acıyla kıvranıyorum arada gribi de atlatalım da kolaylık olsun. mümkünse kızamık falan da çıksın. öldürmedikten sonra sorun yok. olsun bitsin topluca daha güzel. zaten maksimum acıyı diş ağrısının verdiğini kabul etmiştik başta. bu değerin altındaki ağrılar, sancılar fazla koymaz o zaman.
eşik değeri gibi bir şey.
çok şükür hiç regl olmadım bugüne kadar. nasıl bir ağrıdır tam olarak bilemediğim için yukarıdaki hesaplara katmadım onu. belki de bütün dengeleri alt üst edecektir tam bilemiyorum. yani en azından
ben bi' sabah regl olursam yok hangisi daha iyidir, hangisi daha kolaydırdan önce dert edecek şeylerim var demektir..