21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 789 tane
günün başlıkları: 789 tane
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (11)
- ·
- ·bdp (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·aldatmayan erkek (15)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kate upton (5)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·behzat ç (39)
- ·
- ·
- ·miaw (4)
- ·
- ·
- ·
- ·çayyolu (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
hem güzel hem akıllı hem de zengin kız
- yok öyle birşey. lakin şunlara gözüm takıldı;
misafir umduğunu değil bulduğunu yer
insan açgözlüdür - az konuşmadığı takdirde hiçbir anlam ifade etmeyen kız
(bkz: karı dırdırı) - murphy sabiti açısından dünyada 4-5 tane olması gereken kişi.
- (bkz: yok ebenin amı ali sami)
- hem yakışıklı hem akıllı hem de zengin erkektürü kadar az bulunan türdür.
ayrıca bu özellikte biri bulundu diye sevinilmemelidir çünkü, her güzelin bir kusuru vardır. - bu türle çok karşılaştım fakat bu türün erkek versiyonuyla hiç karşılaşmadım.onlar hem yakışıklı hem zenginden sonra hem akıllı kısmına gelince bulunmaz oluyorlar.
- henüz dünyaya gelmemiş bir varlık türü.
- (bkz: kedidir kedi)
- bi de ahlakı yerindeyse evlenmemek salaklığa eşdeğerdir.
- (bkz: turgay şeren)
- (bkz: sharon stone)
(bkz: 150 iq ya sahip olmak) - ideal bir kombinasyon olmasına rağmen atalarımız bu durumu da aydınlatmışlardır.(bkz: ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkça)
- (bkz: hanım koş sana ironi yapıyorlar)
- (bkz: yangında ilk kurtarılacak)
- böyle bir kız eğer böyle olduğunun farkına varırsa mal olma ihtimali çok artar.
eğer bir kız hem güzel, hem akıllı, hem de zenginse bu işte bir iş var demektir. mutlaka başka bir sakatlığı çıkar. - güzel ve akıllı olması kafidir zengin olması birşey ifade etmez bence.
- (bkz: önce ben gördüm)
- (bkz: zengin kız fakir erkek)
- içgüveysi kurslarında bir süre eğitim alındıktan sonra hemen ailesiyle görüşmelere başlanılası kızdır.
- zengin olduktan sonra diğer ikisini olmak bu kız için pek te zor olmayacaktır. nitekim o kadar parayla ülkenin en iyi okullarına ve en iyi estetik merkezlerine gidecektir. o sebeple sokaklarda bol miktarda görebileceğimiz kızlardır. asıl bulunması zor olanı ise "hem güzel hem akıllı hemde memur kızı" dır.
- hemen sevinmeyiniz, size yüz vermeyecek kızdır kendisi.
- (bkz: pelin)
- birlikte olduğu erkek hem çirkin hem aptal hem de fakir olursa daha da fantastik bir karışım olacak konsept.
- agnodicetanır bu kişiyi yakından...
- (bkz: çağla kubat)