görseller
helter skelterhelter skelter
helter skelterhelter skelter
belki ilginizi çeker
  1. · şeriat geliş şekli
  2. · norwegian wood
  3. · itü sözlük radyosu
  4. · charles manson
  5. · rock ustalarından vecizeler
  6. · across the universe
  7. · dana fuchs
  8. · free as a bird
  9. · günün tek cümlelik özeti
  10. · penetrations from the lost world
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · yeşim salkım
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · yasaklanması gereken şeyler
  8. · itirafçıların aslında demek istedikleri
  9. · oy pastasından dansöz çıkması

helter skelter  

sayfa  / 2
  1. beatles ın the white albüm ünden bir parça.charles manson hazırladığı ölüm listesindeki insanları öldüreceği güne verdiği isimde de bu şarkıdan esinlenmiştir.

when ı get to the bottom ı go back to the top of the slide
    where ı stop and ı turn and ı go for a ride
    till ı get to the bottom and ı see you again.

do you, don't you want me to love you
    ı'm coming down fast but ı'm miles above you
    tell me tell me tell me come on tell me the answer
    you may be a lover but you ain't no dancer.

helter skelter helter skelter
    helter skelter.

will you, won't you want me to make you
    ı'm coming down fast but don't let me break you
    tell me tell me tell me the answer

look out helter skelter helter skelter
    helter skelter

look out, cause here she comes.

when ı get to the bottom ı go back to the top of the slide
    and ı stop and ı turn and ı go for a ride
    and ı get to the bottom and ı see you again

well do you, don't you want me to make you
    ı'm coming down fast but don't let me break you
    tell me tell me tell me the answer

look out helter skelter helter skelter
    helter skelter
    look out helter skelter
    she's coming down fast
    yes she is
    yes she is.
    (culdesac, 07.03.2005 00:43 ~ 10.03.2005 00:26)
  2. beatles ın ender sevdiğim parçalarından biri olmakla birlikte başarılı bir oasis coverı da bulunmaktadır.
    (floydzede, 30.03.2006 19:30)
  3. ing de bir telaş içinde, aceleyle anlamı taşır.
    (selenikom, 30.03.2006 19:33 ~ 19:34)
  4. u2rattle and hum albümünde bu şarkıyı çok başarılı bir şekilde 'cover'lamıştır.
    (malina, 26.04.2007 22:59 ~ 04.05.2007 15:04)
  5. bir dooma dooma doom programı.

bu gece ki yayını pek bir sert başladı.illerleyen şarkıların nikine yaraşır olmasını temenni ediyorum. hee birde mikrofonu olsa da o seksi sesini bizlerden esirgemese.
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 06.10.2008 21:55)
  6. (sleeping with ghosts, 07.10.2008 21:38 ~ 21:39)
  7. bu akşam arabesk çalınması ile favori programım oldu. belki başka bir zaman çalınmayacak arabesk, ama olsun; en kral radyo programı yine de. ilaç gibi program. dooma dooma doom'a da teşekkürler.
    (camel, 21.10.2008 20:37)
  8. apartman yöneticesine rağmen yayınlanan mis gibi program , üstelik artık mikrofonuda var!*
    (ruhani oyun havaları, 04.11.2008 20:41 ~ 20:42)
  9. bu akşam ki playlist te alanis morisette,beck, rainbow, rem,incubus,soko gibin isimler varmış.

dinleyin, dinletin!
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 18.11.2008 20:08 ~ 20:09)
  10. bazen dinlerken "sözlük radyosu mu lan bu?" dediğim program. nedeni ise bazen, dinlemekten çok keyif aldığım, sürekli playlistimde olan parçaları çalması. ayrıca genel olarak parça seçimleri de hoş. güzel bir program.
    (ceyyar kermit, 18.11.2008 21:39 ~ 21:41)
  11. halter sikelten diye okudum ben bunu. bi de başlığı düzelt ya da "sikelten ne lan" diye kalıplaşmış ayar çabalarından birine başlıyordum az daha. allah'tan yanlışlıkla başlıktaki tüm entry'leri açtım da, şarkı olduğunu öğrendim. ama en şok edici an, şarkı olduğunu görmeme rağmen halil mutlu ya da naim süleymanoğlu bkz'ını ısrarla aramam oldu sanırım. yok arkadaş, ben bu kadar denyo değildim.
    (horny meydan, 18.11.2008 21:43)
  12. program konuğunun, konuk olduğundan şüphe ettiğim yayun.
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 18.11.2008 21:45)
  13. şarkı aslen white albümde yeralır, ve yazılmış ilk punk şarkısı olma ünvanınıda elinde bulundurur, hikayeye göre paul mccartney hindistandan döndüklerinde yaptıkları ilk jamseason sırasında bu rifi ve sözlerin bir bölümünü bulmuştur şarkının ilk versiyonu 24dk. dır. ilk versiyon oldukça yavaş ve hindistan kafaları barındırmakta ancak demo olduğu çok bellidir, lakin yakalanan rif sert ve dahd serleşmeye müsaittir ve tam o anda george martin devreye girer, şarkının süresi baya kısalır, dahada sertleşip tempo hzlandırılır ve böylece bugün punk dinleyenlerinde beatles a teşekküretmeleri için yeni bir sebep doğmuş olur.
    (tekgitar, 18.11.2008 22:05)
  14. bu akşam ki yayında soundtrack rüzgarı estirecek poroğram.
    (dooma dooma doom, 25.11.2008 19:35)
  15. kafa siken ender the beatles parçalarından biri.
    (tremonti, 25.11.2008 20:00)
  16. 27 dakika 11 saniye süren bir versiyonu bulunan şarkı.
    (o c, 16.12.2008 00:59)
  17. bu hafta gene sigaralar yaktıracak, şaraplar içirtecek bir playlistle karşımıza çıkacak doomur program. dj'den yasal uyarı:
    "içkinizi kapıp, gelin"
    (ceyyar kermit, 23.12.2008 20:09)
  18. bu hafta damar parçalar ile, beni benden alan program.
    insanın bir şişe deviresi geliyor, öylece sessiz gözlerini kapatıp şarkıları dinleyesi bir de.
    hele de dj çaldığı harun kolçak parçalarıyla beni bu dünyadan tamamen kopardı an itibariyle.
    (kırmızıdenizyıldızı, 23.12.2008 21:09)
  19. afiş değişikliği yaparak, kulaklardan sonra gözlere de hitap etmeye niyetlenen program;

(görsel: helter skelter/47575)
    (ceyyar kermit, 24.12.2008 13:59)
  20. en sevdiğim versiyonu across the universe filmi dahilindeki dana fuchs yorumu olan müthiş gaz şarkı.

across the universe filminde, filmin en duygusal (ve vurucu) kısımlarından birisinde filme adını veren şarkı olan across the universe ile beraber kullanılmaktadır.
    (gord10, 26.12.2008 17:46 ~ 17:47)
  21. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu tadında,ironi barındıran poroğram olacaktır.bir ev dolusu öğrenci dişigenlerle yayındayız.
    (dooma dooma doom, 30.12.2008 19:37)
  22. ana merkezinde bizzat ruhani oyun havaları ile birlikte bulunduğum yemek masası programı olacaktır. geçen hafta ki konseptine devam edeceği hakkında dedikodular söz konusu takipteyiz.
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 30.12.2008 19:44 ~ 19:44)
  23. çalan parçalar kadar yapılan dj anonsları ile de keyif verebilen program..! yazık ki yeni farkına varmış bulunuyorum.. yine de;

(bkz: zararın neresinden dönersen kârdır)

devamını dilemiyoruz ısrar ediyoruz ama kaba bir tarz ile değil tabii.. *
    (syntinen, 06.01.2009 21:30)
  24. bu salı so fucking wrack ile birleşerek tek bir yumruk, pardon aduket haline dönüşecek program. söylenene göre ceyyar kermit ve dooma dooma doom birlikte yapacakmış yayını. bir ceviz kabuğu, bir siyaset meydanı, bir ateş hattı tadında olacakmış. yayının özel afişi için tıklayınız;

(görsel: helter skelter/54820)
    (ceyyar kermit, 14.01.2009 20:11 ~ 20:11)
  25. bu hafta konuk olduğum program. dooma dooma doom'la karşılıklı sohbet edelim, güzel bir şeyler yapalım dedik ama mekanın bağlantısından bok olmuş yayın.* sık, sık sesimiz kesilmiş, aynı şarkı arka, arkaya çalmış, yayının koptuğu olmuş... kısacası (teknik açıdan) kötü bir yayın olmuş. oysa biz mikrofon başında eğlenmiştik ama maalesef dinleyenlere yansımamış bu sebepten.

bu beni yıldırdı mı? hayır. adam akıllı bağlantısı olan bir yerde tekrar yayın yapacağım kendisiyle (kabul etmezse de kandıracağız artık bir şekilde) ve bu sefer istediğimiz eğlenceli yayın "tam anlamıyla" gerçekleşecek. ahanda sözünü verdim şu anda! ayrıca aksiliklere rağmen yayında benimle birlikte olduğu için sayın doom'a sözlük aracılığıyla tekrar teşekkür ediyorum.

(bkz: bunu saymayız)
    (ceyyar kermit, 21.01.2009 01:42)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil