belki ilginizi çeker
  1. · mahlukat u böcek
  2. · sözlük yazarlarının favori peygamberleri
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  3. · onur öymen
  4. · kurban bayramı vahşeti
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · yaran diyaloglar
  7. · sözlük yazarlarının itirafları
  8. · franz kafka
  9. · emperyalist

helluri  

1. dördüncü nesil yazar.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 02.08.2007 22:13)
  2. sözlükte şahsen tanıdığım tek yazardır.itu metalurji 2002 mezunudur. daha da ileri gidersek hayatımın %99'unu beraber geçirdiğim, geçirmekten zevk aldığım yazardır. aramıza biraz benim zorumla gelmiş olsa da hoşgelmiştir...

(not: tahmin ettiğiniz üzere kendisi eşim olur.)
    edit: benim hakkımda yazdıklarını okuyunca benden daha romantik olduğunu ve daha iyi yazdığını kabul etmem gerekir.
    edit: sözlükten attılar kocamı, nedendir niçindir bilemiyorum...
    (trinity, 04.08.2007 15:04 ~ 25.04.2008 15:31)
  3. antonio banderas'ın türk versiyonu(evet dış görünüşe önem veririm), donanımı fazlasıyla iyi kafa insan; eniştem, abim..
    (su istiyorum, 15.08.2007 00:27 ~ 00:28)
  4. islâm hakkında sık sorulan sorular (bkz: faq) gibi bir konsepte yoğunlaşmış yazar.
    (ali kamber, 29.01.2008 14:51)
  5. yörsan ltd.'ye karşı haklı bir kin beslemesine karşın, sözlükte süt ve süt ürünlerine karşı nefret uyandırmaya çalıştığını düşündüğüm yazar.
    (huma, 08.02.2008 09:42)
  6. hazretleri bir gün yolda giderken bir mahlukatı böceğe rastlar derki :vele kadı ale en hasene ed ahabı kombo velele kaliya combo yani üçkase bal"der ve mealini verir. helluri hazretleri taaa 98 yılından beridir milletin dilindedir. benim hatırladığım 10 yıllık bir mazisi var. arkadaş ortamlarında bahsi geçen bir internet şakasıdır. herseferinde de beni güldürmeyi başarmıştır. adına futbol takımı bile kurulmuştur üçkasebalspor diye.kendimden biliyorum. en sonunda böcekle mülakatından sonra "burda bana b.k yemek düşer en iyisi ben s...ip gideyim derki gülmekten kırılırım herseferinde"
    (zogo, 08.02.2008 10:32)
  7. http://www.geocities.com/...

hastasıyım..
    (minik elma, 08.02.2008 10:40)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil