yonja'da tıpkı çok süper insan erdal acar beyefendi gibi, bu hanım hanımcık ablamızın da kayıtları olduğunu belirtmekten kıvanç duyarım sevgili sözlükdaşlarım.okuyunuz, ibret alınız mümkünse..
sabah'ta konu ile ilgili bir açıklaması da vardır bu cici kızın, okuyunca türkçe'yi kullanma yeteğine hayran kaldım. herkes okusun ve hayran kalsın diye buraya yapıştırıyorum. okuyalım ki biz de bilgilenelim:
baran'ın çalışma azmi beni çok etkiledi. pişirdi yani. ben artık piştim abi. ama ne baran ne de erdinç benim evime geldiklerinde salondan öteye geçemezdi. hiç bir erkek geçemez. yatak odama falan hayatta giremez. bizde namus olayı çok önemli yani.* ben onlara gidersem her odaya girebilirim o başka. ben küfür bilirim ama etmem. içince biraz saldırgan oluyordum. son olarak seray sever'in tiyatro oyununa gittim. selülitlerini gördüm geçen gün gazetede. bir şey demeyeceğim. çünkü ablama laf etti ona çok bozuğum. kumar oynamam. bazen keyfine rulet filan ama bilmeden oynarım. çok şanslıyımdır. kabinede en çok bir kaç bakan beğeniyorum da adlarını bilmek zorunda değilim di mi?
ablası yerine kendisine show programı yapılsa daha çok güleceğimiz kadın.sarı saçları, anlamsız bakışlara sahip gözleri, japon balığı biçimli ağzıyla ekrana çıksa, programda biri buna cumhuriyet ne zaman kuruldu, atatürk ne zaman öldü, 5ten 2 çıksa kaç kalır gibi sorular sorsa helincik de cevap verse biz de gülmekten yarılsak...
paris hilton'un türkiye versiyonu. lakin aptal sarışınlık çok yakışıyor kendisine. herkes de mühendis mimar olacak değil ya. bu kızımız da eğlenmeyi para harcamayı seviyor...
şarkı söylemek lazım adlı yarışmada jüri üyelerinin anlam veremediğim şekilde sesini beğendikleri paris hilton benzeri insan.
jüriden gelen "daha önce hiç şarkı söylememiş olamazsınız" şeklinde bir sürü yalaka yorum karşısında kendisini tutamayıp, "aslında şarkı söylerim ben ama sadece duştayken ehi ehi" diye bir de espri yapmıştır kendisi.
oray eğin ile birlikte bu yarışmayı izleme nedenim olmuştur, pazar günlerimin de vazgeçilmez eğlencesi olacağa benzemektedir.
hülya avşar'ın ne iş yaptığını bilmediğim ama bir türlü televizyon ekranlarından uzak kalamayan kardeşinin ismi.
en son "şarkı söylemek lazım" isimli programda yarışmacıymış sanırım
tikky prensesi olur kendileri memleketimde devrim olmuş, darbe yapılmış, kaç tane vatan evladı şehit olmuş hiiiiç hak getire. layığını bulsundur, allah sevdiceğine bağışlasındır.