belki ilginizi çeker
  1. · naz ela
  2. · sözlük nickinden karakter tahlili
  3. · podaleiros
  4. · a midsummer night s dream
  5. · arash
  6. · antenor
  7. · hellsing
  8. · selena
  9. · my chemical romance
  10. · sweeney todd the demon barber of fleet street
gündem
  1. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  2. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  5. · tunceli alevileri dinsizdir
  6. · sanal seks yaparken hamile kalmak
  7. · yılmaz özdil
  8. · 1492
  9. · its in the game

helena  

sayfa  / 2
  1. bir yaz gecesi rüyası'nda de'metrius'un peşinden koşan sevimli karakterdir...demetrius ise hermia'yı sevmektedir...helena hermia'yı feci şekilde kıskanmaktadır..oyunun birinci perdesinde aralarında çok güzel bir konuşma geçer...

hermıa
    ı frown upon him, yet he loves me still.(demetrius'u kast ederek)

helena
    o that your frowns would teach my smiles such skill!

hermıa
    ı give him curses, yet he gives me love.

helena
    o that my prayers could such affection move!

hermıa
    the more ı hate, the more he follows me.

helena
    the more ı love, the more he hateth me.

hermıa
    his folly, helena, is no fault of mine.

helena
    none, but your beauty: would that fault were mine!
    (fakespeare, 29.05.2006 12:42)
  2. dördüncü nesil çaylak. geleceğin yazarı, gönlümün sultanıdır.
    (helena, 09.01.2007 11:50)
  3. yazar olmuş da girileri bile kaybolmaya başlamış bahtsızdır. iki adet restoran girisi ( halil in yeri ve sardunya restoran) kaybolmuş, kaybolduğu gibi çöpe de düşmemiş, moderasyondan da şunun şunun için sildik açıklaması gelmemiştir.
    (helena, 11.01.2007 12:58)
  4. "peru'dan adam çıkmaz" sözünün güzel kanıtı, pirim yapan bünye. oo ye
    (winsome, 15.01.2007 12:00)
  5. ne yazarsa yazsın anında oylanan yazar. ha bu hoşuna gidiyor mu? tabii ki, hem de ziyadesiyle. eh göz ucuyla bir sözcük bile okusa o oylayan kişi ( biliyorum ben o'nu ) iyi gelir belki.
    (helena, 18.01.2007 12:45 ~ 12:45)
  6. şarkısı güzel , klibi daha güzel , klipte oynayan hatun kişisi en güzel olan şarkı
    (hplovecraft, 18.01.2007 12:54)
  7. kendini ermeni hissedendir.
    (helena, 20.01.2007 21:18)
  8. hakkımda sürekli atıp tutmaktan başka bir işe yaramayan ve her yazıma karşı çıkıp avukat kesilen kişi.

sanırım geçmişte canının pek bi yanmasına sebeb olmuşum. ancak bunu buradan farklı yollarla dile getirerek hakkımda polemik yaratmasını ilgiyle takip ediyorum. bakalım sonu nereye varıcak.
    (winsome, 01.02.2007 11:23)
  9. bir konu hakkında fikrimi beyan ettiğimde saniyesinde bana "saygısızca" mesaj atıp avukat kesilen ilginç tip.

-helena- fikrini soran oldu mu!?(01.02.2007 11:25:51)
    (winsome, 01.02.2007 11:28 ~ 11:29)
  10. (bkz: boxing helena)

(bkz: helena bonham carter)
    (mabel, 01.02.2007 11:39)
  11. kendisinin naz ela olup olmadığına dair derin şüpheler uyandıran yazar. öyle veya değil beni ilgilendirmez de naz elanın her yazısını işte buyrun ön sözü ile sözlüğe taşımakta.
    (kazandibi, 10.02.2007 14:17 ~ 11.02.2007 20:34)
  12. (bkz: otoreklam)
    (betty blue, 12.02.2007 17:03)
  13. tahminlerime göre bu kişinin artık naz ela (artık bu ne demekse) olduğu açıktır.
    naz ela başlığına girdiğim bir giri sonrasında artık nedense silmiş olduğu bir giride "hakkında girilen ( girdiğim ) legal girilerin neden başkalarını rahatsız ettiğini anlayamadığım kişidir, yazardır" diyen, sonra başka yazarların tepkisini çektikten sonra @1160445'de "girileriyle bile etrafa rahatsızlık verebilmeye muktedir çıtırdak" diyen bir yazardır.

bu "girileri" şayet giren avukatıysa, kendisi naz ela'nın yerine geçmek isteyen, dikkat çekmek isteyen birisidir. eğer naz ela ise kendini naz ela başlığında 3. tekil şahıs kipleriyle övmeyi baya bir seven biridir. artık ona ne deniyor anladınız siz.
    (sükun, 12.02.2007 17:04 ~ 18.06.2007 21:17)
  14. girileri bir sıradan giri bir naz ela nick altı şeklinde ilerleyen yazardır,naz ela girilerini sözlükte yolunu kaybederse yolunu bulmak için kullanacağı ekmek kırıntıları gibi mi görmektedir?bekleyelim görelim,du bakalım nolcak
    (abece, 12.02.2007 21:28 ~ 13.02.2007 01:20)
  15. süfer bir naz ela hayranı hatta müptelası.
    (bkz: @1122932)
    (bkz: ailecek izliyoruz) *
    (chicaloca, 12.02.2007 21:36)
  16. (bkz: kişilik bölünmesi)
    (kazandibi, 13.02.2007 09:42)
  17. artık herkes ne olduğunu anlayınca, yazarlara verebilecek ayar gücü kendinde kalmayınca, girdiği girileri siliyor, alter egosu ne diyorsa "emredersiniz sahip" diyerek yerine getiriyor. sözde "insanlara yanıt vermek zorunda değilim" deyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor.

(bkz: ha ha haa ben buna gülüyorum ya)
    (sükun, 13.02.2007 11:02 ~ 11:03)
  18. oldum olası hayret ederim geniş insanlara ancak imrenme ile karışık bir hayret değil bu tiksinme ve acıma duygusu ile karışık bir hayret. bu yazarı (pek bişi yazmıyor gerçi yazan tarafı başka) pek tanımam, nickaltı yazanları da tanımam ama görüdüğüm birşey var ki sevilmiyor ve istenmiyor.
    ne çabası içinde olduğu belli, kendinin (yüksek ihtimalle) veya yakın bir arkadaşının yazdığı bazı yazıları (okumadım, niyetimde yok, gerekte yok) burada pazarlamak istiyor. tamam, itüsözlük yükselen bir mecra, her an bir sürü yazar ve okur burada zaman geçiriyor ama herşeyinde bir edebi, adabı, yolu yahut yordamı var değil mi?
    burası başka sitelerin indeksimi ki yazılan yazıların içeriklerini an be an takip edeyim ya da etmek isteyeyim. öyle birşey olsa siteyi direk yönlendirirdik olur biterdi.
    yanlış anlaşılan bazı kavramlar var. insanları üzerinde bu şekilde çekmek asla zeka gösterisi yapmak anlamına gelmiyor. ekranın karşısında oturup "eki eki salaklara bak nasıl da uğraşıyorlar benimle" demek sadece ve sadece klavye başında yapabildiğin bu cesaret gösterisinin kendi meşruiyetini ispatlama tırmalaması içindeki izdüşümüdür o kadar daha fazlası değil. insanlardan azar işitmek, buraya yazılmasa dahi küfür edildiğini bilmek, sevilmemek, horlanmak, aşağılanmak ve işin enteresanı bunu büyük bir rahatlık ile hazmedebilmek ise hangi psikolojik rahatsızlığın alametidir uzman arkadaşlara bırakıyorum.
    kimse sevilmek sorunda değil kimse fikirlerinde bir topluluğun hoşuna gidecek şekilde davranmak zorunda değil burada anlaşılabilecek bir nüans olduğunu düşünüyorum. önemli olan irrite edici olmamak ve şımarıklık ile karışık bir terbiyesizlikle hareket etmemektir.
    işin sırrı belki de aramaya inanmaktadır. bu yüzden yalnızda yol gösterici olmak istiyorum
    (bkz: edep)
    (bkz: adab)
    (bkz: terbiye)
    (altan ve babası, 13.02.2007 13:40)
  19. naz ela isimli kişiyi internet ünlüsü yapmak için itü sözlükte ve bilimum diğer sitelerde anlamsızca yazılar yazan kişi.
    bu naz ela denilen şahsın yazılarıda birşey olsa gam yemicem. ilkokul veletlerinin yazdığı kompozisyonları açıkcası tercih etmekte birçok kişi.
    neyse doktor kendi haline bırakın dedi helanayı, ben en iyisi gachayım.
    (winsome, 16.02.2007 14:39)
  20. oldukça ilginç naz ela başlığında da helena başlığında da fazlasıyla eleştirilmesine rağmen hala sözlüğe onpunto linkleri vermeye devam eden yazar.eninde sonunda tıklayacaksınız; benden, naz ela yazılarından ve bitmek bilmez blog reklamlarından kurtuluş yok mesajı vermeye çalışıyor sanırım.ya da ben farklı yerlerimden anlıyorum olayı.bilemiyorum.
    (siyahpena, 18.02.2007 14:28 ~ 14:55)
  21. (bkz: reklamın ustasıyım naz ela'nın hastasıyım)
    (subuo, 22.02.2007 14:24)
  22. itü sözlüğün en yüksek eksi değerde statüye sahip olanı yazarı. tabiri caizse ayrı dünyaların insanı.
    (winsome, 06.03.2007 14:48)
  23. sürekli yaptığı "ben çok güzelim, süperim, elit bi hatunum" açıklamalarından sonra kendisinin haydar isimli evli ve -allah bağışlasın- dört çocuk babası biri olduğunu öğrenirsem hiç şaşmayacağım yazar.
    (chaghdash, 30.03.2007 19:04)
  24. nedense on punto'da naz ela adlı kişinin yazılarının linkini onlarca kez sözlükte vermesine rağmen hepsini bir çırpıda silmiş kişi. reşat ağan paranı mı ödemedi kuzum, neden sildin o güzelim linkleri?

bu arada yukarıda değinilmişse de bahsetmeden geçemeyeceğim. canınız sıkıldığında, moraliniz bozuk olduğunda bu kişinin kendi blogunu okuyun. yazılarında don kişot vari bir çok öğe ile karşılaşıp, kahkaha tufanına girmeniz mümkün. kahkaha amacıyla takip edilmesi gereken yazarımsıdır kendileri.
    (dünyayı kurtaran adam, 05.07.2007 12:32 ~ 12:45)
  25. three cheers for sweet revenge adlı my chemical romancealbümünün en tatlı parçasıdır.adını solistin rahmetli büyükannesinden aldığı şeklinde haberler vakt-i zamanında okunmuştur.
    (deaftones, 01.10.2007 15:17 ~ 06.03.2008 15:06)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil