pkk lıların serbest bırakılması olayından sonra zihnimde tekrar canlanan
http://www.helaletmiyorum.org adresidir.
alttaki yazı siteden alıntıdır:
sitemiz 11 gün içinde 550.000 kişi tarafından ziyaret edildi. bu süre içinde de toplam 55 saat “hack”lendiği için kapalı kaldı. her bilgisayardan sadece 1 oy kullanıldı.
türkiye’de bilgisayar kullanım katsayısının 2,2 olduğunu düşünürsek; yanda artmaya devam eden sayının iki katı kadar daha “helal etmeyen” olduğunu düşünebiliriz.
bu site önümüzdeki genel seçim’e kadar açık olacak.
türkiye’de yoksulluğu bitirmenin yolu, yoksullara yardım etmek değildir. yoksulları zengin etmektir. herkese iş sağlamaktır.
yardım, muhtaç insanlara edilir. ki bu yardımları bütün kalbimizle destekliyoruz.
devletin görevi, çalışacak durumda olanlara istihdam sağlamak; çalışamayacak durumda olanlara (hasta, kimsesiz, yaşlı, engelli gibi) direkt yardım etmektir.
biz, bu siteyi kuranlar, devletin verdiği bu yardımlara hiçbir zaman karşı olmadık. biz bu yardımların akp tarafından verildiği yalanına karşı olduk.
akp vergi mükelleflerinden topladığı paranın ufacık bir kısmını yoksullara dağıttı. bunu da “kendi” yapıyormuş gibi yalan söyledi.
bizim itirazımız hep buna oldu. hep de buna olacak.
hükümetten ricamız, seçmenin 29 mart uyarısını iyi değerlendirmesi.
ucuz numaralarla oy kazanma şansı giderek azalıyor. daha da azalacak.
devletin muhtaçlara yardım etmesine hakkımız sonuna kadar helal olsun. devletin ve milletin parasıyla kendi partisine oy kazandırmaya çalışanlara da hakkımız sonsuza dek helal olmasın.