gündem
  1. · yerli şarkılarda geçen mükemmel sözler
  2. · hiç yurt dışına gitmemiş insan
  3. · sözlük yazarlarının dinlemekten bıkmadığı şarkılar
  4. · türk kürt ayrımına atatürk sebep olmuştur
  5. · 19 mart 2010 kasımpaşaspor beşiktaş maçı
  6. · lost
  7. · kurtuluş savaşının düzmece olma ihtimali
  8. · annabel lee
  9. · teoman ın arockcı olması

helaletmiyorum org  

1. 13961. olduğum akp karşıtı oluşum.
    (deliyayla, 23.03.2009 11:29)
  2. an itibariyle 24400 kişi hakkını helal etmemiştir.
    (hencecalik, 23.03.2009 22:10)
  3. kızım sana söylüyorum gelinim sen anla sitesi.
    bir kez tıklanabildiği için bir hışımla defalarca tıklamamak gerekiyor.
    (luto, 23.03.2009 22:13 ~ 22:16)
  4. sitede yazılan her satır için bir kere tıkladığım, ardında daha da gaze gelip touchpade saldırmama neden olan site. helal etmiyorum lan. bir de her tıklayışımda oradaki sayı artınca kendim yapmışım gibi seviniyordum. gitti ulan touchpad yine.
    (gospodin petro je dosao ponovo, 23.03.2009 22:16)
  5. akp karşıtı anti-laik oluşum.
    (odidi, 23.03.2009 22:26)
  6. 31893 kişi olmuştur an itibariyle. sonunu çok merak ediyorum. ne olucak? ne yapıcaz?
    (rushmo, 24.03.2009 11:40)
  7. valla bu "ben de vergi ödüyorum, i'm a taxpayer" argümanının bizim ülkede geçerli olduğuna inanmıyorum. ücretli çalışanlar hariç, hemen herkes vergi kaçakçısı memlekette nitekim. çünkü ücretlilerden stopaj usuülyle tahsil ediliyor gelir vergisi. adam maaşını vergiler ödenmiş halde alıyor. gerçi ücretliler de muhtemelen kdv ve gmsi kaçırıyorlardır en azından.

hem helal haram nasıl jargon bu. işim olmaz.
    (est non, 24.03.2009 11:49 ~ 12:28)
  8. (ee caylar kimden, 24.03.2009 11:58)
  9. tıklayınca ne olduğunu merak ettiğim için az sonra ben de helal etmeyeceğim. çok heyecanlıyım. şu an elrlrlim titrriyiyor

edit: bir şey olmuyormuş lan. yeni bir sayfa açılacak falan zannettim ben de. bu kadarmış yani olay. pf. ben de tıkımı helaletmiyorum bu siteye.
    (yenisekme, 24.03.2009 12:07 ~ 12:10)
  10. pkk lıların serbest bırakılması olayından sonra zihnimde tekrar canlanan http://www.helaletmiyorum.org adresidir.

alttaki yazı siteden alıntıdır:

sitemiz 11 gün içinde 550.000 kişi tarafından ziyaret edildi. bu süre içinde de toplam 55 saat “hack”lendiği için kapalı kaldı. her bilgisayardan sadece 1 oy kullanıldı.

türkiye’de bilgisayar kullanım katsayısının 2,2 olduğunu düşünürsek; yanda artmaya devam eden sayının iki katı kadar daha “helal etmeyen” olduğunu düşünebiliriz.

bu site önümüzdeki genel seçim’e kadar açık olacak.

türkiye’de yoksulluğu bitirmenin yolu, yoksullara yardım etmek değildir. yoksulları zengin etmektir. herkese iş sağlamaktır.

yardım, muhtaç insanlara edilir. ki bu yardımları bütün kalbimizle destekliyoruz.

devletin görevi, çalışacak durumda olanlara istihdam sağlamak; çalışamayacak durumda olanlara (hasta, kimsesiz, yaşlı, engelli gibi) direkt yardım etmektir.

biz, bu siteyi kuranlar, devletin verdiği bu yardımlara hiçbir zaman karşı olmadık. biz bu yardımların akp tarafından verildiği yalanına karşı olduk.

akp vergi mükelleflerinden topladığı paranın ufacık bir kısmını yoksullara dağıttı. bunu da “kendi” yapıyormuş gibi yalan söyledi.

bizim itirazımız hep buna oldu. hep de buna olacak.

hükümetten ricamız, seçmenin 29 mart uyarısını iyi değerlendirmesi.

ucuz numaralarla oy kazanma şansı giderek azalıyor. daha da azalacak.

devletin muhtaçlara yardım etmesine hakkımız sonuna kadar helal olsun. devletin ve milletin parasıyla kendi partisine oy kazandırmaya çalışanlara da hakkımız sonsuza dek helal olmasın.
    (agorafobik, 20.10.2009 22:50 ~ 22:57)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook