görseller
heidi yi domaltıp sikip öldürmekheidi yi domaltıp sikip öldürmek

belki ilginizi çeker
  1. · heidi ye bacak omza yapıp sikerek öldürmek
  2. · dağda
  3. · biraz çocukluğunuzdan bahsedelim
  4. · heidi klum
  5. · hentai
  6. · alternatif heidi öldürme şekilleri
  7. · iğrençsiniz ibneler
  8. · çocukken cinsel istismara uğrayan yazarın başlığı
  9. · peter de sizi siker olm
  10. · ne oluyo lan sabah sabah
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · kurban bayramı vahşeti
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · yeşim salkım
  5. · boylumlama
  6. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  7. · geniş aile
  8. · tennis masters cup shanghai 2007
  9. · sınavda boş kağıt vermek

heidi yi domaltıp sikip öldürmek  

sayfa  / 2
  1. (bkz: biraz çocukluğunuzdan bahsedelim)

edit: heidi başlık başa
    (gorken, 14.05.2009 08:05 ~ 09.08.2009 15:56)
  2. --- alıntı ---
    hadi heidi orospu ki bu ibneler bakireydi diyorlar. bakire kız nası orospu olur ben anlamadım gitti. ooofff herşey karıştı.neyse heidi orospu siktik. dedesi pezevenk öldürdük. keçileri aldık. demezler mi "ulan siz misiniz bu yaylanın zaptiyesi". sikerlerrrr oğlum hepimizi sikerler!!!
    "dedeyi öldür bir cinayet, heidiyi kaçır iki alıkoyma, heidiyi domaltıp sik üç, ırza geçme tecavüz, adamların keçileri al dört gasp, her gece esrara takıl nereden baksan beş içicilik. tüm bu bokları yedikten sonra polisin karşısna çıkıp kusura bakma abi yanlışlık oldu diyemezsin peter. adamın götünden kan alırlar kaaannn!!!"
    --- alıntı ---
    (bkz: dağda)
    (togisama, 14.05.2009 08:17 ~ 08:19)
  3. heidi isviçre'de değil bir türk köyünde yaşıyor olsaydı başına gelebilecek hede. büyük ihtimalle peter sikerdi, dedesi de namusunu temizlerdi. hmm, aslında tersi de olabilir, dedesi siker, peter öldürür, 18 yaşından küçük olduğu için de ufak bir cezayla yırtardı.
    (lamentable belaborment, 14.05.2009 09:33)
  4. (bkz: alternatif heidi öldürme şekilleri)
    (bkz: heidi ye bacak omza yapıp sikerek öldürmek)
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 14.05.2009 09:46)
  5. son zamanlarda televizyonlarda gösterilmeye başlayan bir reklamda tekrardan kullanılmaya başlayan heidi ismine çağrışım yapma ihtimalini akla bile getirmek istemediğim pedofilik zihinsel oyunlardan birisidir.
    olacağı budur tabii yaygın basın yayın kurumlarında sınır tanımayan pedofilik yaklaşımlar olduğu sürece sonucu da bu olacaktır. biz heidi izlediğimizde dağ esintisi, özgürlük, dostluk gelirdi aklımıza. hatta bırak heidi'yi herhangi bir canlıya yapılabilme ihtimalinin akıldan geçtiği anda acilen psikiyatriye sevk mecburidir.
    (drummerlizard, 14.05.2009 09:55)
  6. (bkz: sakin ol iyileşeceksin dostum)
    (bunalım, 14.05.2009 10:27)
  7. (bkz: ne oluyo lan sabah sabah)
    (voiceofloneliness, 14.05.2009 11:18)
  8. sabah acelem vardı, aklıma takılan bi'şeye bakmak için sözlüğü açtım. o sırada gözüme çarptı. nasıl bir fantazidir bu anlamadım. sinirle evden çıktım, geri döner dönmez de yazıyorum.
    şakayla kakayı karıştırmanın ötesinde, komik olmakla alakasız, insanlık dışı bir söylem ya da eylem öbeği..

gerçekten hiç komik değil. yanı başımızda onlarca küçük çocuğun ırzına geçilirken, küçücük canlarına kıyılırken, ortalığı sapıklar, ruh hastaları sarmışken dalga geçilecek, eğlenilecek bir konu değil bu.
    bu nasıl bir eğlence anlayışıdır?
    tecavüze ve cinayete övgü ne zanamdan beri komik sayılıyor?

hüseyin üzmez davası gündeme geldiğinde aslan kesilenler nerde? buradaki komik diye mi seslerini çıkarmıyorlar?
    parçalanmış vücudu gitar kılıfında çöpe atılan kız için ağıt yakanlar?

cinayet korkunç bir suçsa -tecavüz de aynı şekilde- bu suçların övgüsü de korkunçtur bana göre.

bazen yaşadığımız dünyadan çok korkuyorum. çünkü aramızda dolaşan insanların kafasnda korkunç düşünceler saklı. mesela içlerinden bazıları- hem de üniversite okumuşları- çocuklar için hazırlanmış bir çizgi filmi seyrederken veya hafızasında kalanları yoklarken heidi ile peter'in dağların tepeleinde yalnız dolaştığını, peter'in heidi'ye tecavüz etmesi halinde kimsenin onları duymayacağını, peter'e engel olmayacağını, isterse heidi'yi domaltıp, sikip ( bu sözcükten nefret ediyorum; ama konsepti bozmayayım dedim. özür dilerim. ) öldürebileceğini düşünüyor. heidi'ye tecavüz edilişini hayal ediyor, belki de tatmin oluyor kendi kendine. vücudundan sıvılar boşaltıyor. peter'in yerinde olmayı arzuluyor. o küçücük çocuğa, çocuğun kolundan büyük penisiyle saldırmayı geçiriyor içinden..

olayın kahramanının çizgiden olmasının hiç bir önemi yok bence, birileri bi' çocuğun tecavüze uğrayıp ardından da öldürülmesini komik bulabiliyorsa barış gelinini kamyonuna alıp ona tecavüz eden, sonra da onu öldüren adamı fazla uzakta aramamıza gerek yok. onlar içimizde, yanımızda. birlikte kadeh kaldırıyoruzdur belki. ve aynı sözlükte yazıyoruz.
    (dendelis, 14.05.2009 18:36 ~ 02.06.2009 20:20)
  9. (bkz: iğrençsiniz ibneler)
    (naylon brando, 14.05.2009 18:40)
  10. güzele bakmak sevaptır denir fakat domaltıp sikip öldürmek için ne demişler bilmiyorum. bilginlere sormak lazım.
    sonuç olarak yapılmasını tasvip etmediğim eylem. 1 kişinin zevki için pek çok kişinin görsel zevkini engellemek faşistçe bir yaklaşımdır.
    yanlış anlaşılmasın diye bkz vereyim.
    (bkz: heidi klum)
    (duygusuz, 14.05.2009 23:28)
  11. ruhu hasta bir bünye tarafından istenebilecek eylemdir.

oh tanımı yaptım rahatladım, şimdi asıl içimdekileri söyleyebilirim: yaw manyak mısın kardeşim. dağın başında yaşlı dedesiyle yaşayıp da çayır çimende koşuşturan küçücük kızdan ne istiyon? bırak mutlu mutlu dolaşsın işte ortalarda, yüzündeki kocaman gülümsemeyle, kahkahalarıyla ortama neş'e saçsın. hem peter ne anlar domaltıp sikmekten, daha yaşı kaç başı kaç... kuşu ötmez ki yavrucağın. hele ki öldürmek... o çayır çimen ortamında, beyne bol bol oksijen giderken kimin aklına gelir cinayet işlemek, hem de heidi gibi al yanaklı, güleç bir kızı kurban etmek bu cinayete...

bir insanın aklından böyle düşünceler geçmesi için cidden ruh hastası olması gerekir. acilen bir psikiyatriste görünüp devlet desteğiyle tedavi olmalıdır. bu mümkün değilse de gönderin bana, ben tedavi ederim onu.
    (janny, 14.05.2009 23:40)
  12. (bkz: türkiye deki potansiyel sapıklar)
    (bkz: gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar)
    (death, 14.05.2009 23:48)
  13. (bkz: hentai)
    (migelo, 14.05.2009 23:57)
  14. bahsi geçen heidi'nin soyadı klum ise tadından yenmez. ama kesinlikle öldürülmemelidir, öldürmek çok kötü bi' şey.
    (nedensiz, 14.05.2009 23:59)
  15. (bkz: kararlıyım bu gece seni vurmaya geldim)
    (goriot ana, 15.05.2009 00:10)
  16. (bkz: peter de sizi siker olm)
    (titreşimli kapı tokmağı, 15.05.2009 00:10)
  17. heidi'nin dedesi ve tüm hayvanları ile beraber üstünüze saldıracağına delalettir. artık çoban sopasını mı kullanır yoksa kendisininkini mi bilinmez fakat acı çekeceğiniz garanti.
    (yumurtaza, 15.05.2009 00:13)
  18. (bkz: heidi ve peter'le birlikte threesome yapmak)
    (hübsches baby, 15.05.2009 00:17)
  19. (bkz: peki ama clara ne diyor)
    (jenerik yasamlar, 15.05.2009 00:28)
  20. (bkz: çocukken cinsel istismara uğrayan yazarın başlığı)
    (pansbreath, 15.05.2009 02:19 ~ 02:20)
  21. (bkz: açlıktan çizgi filmlerdeki sübyanları hayal etmek)
    (bkz: azgın teke)
    (bkz: çocukları rahat bırakın, gidin kendinizi sikin)
    (bkz: sapık)
    (roka, 15.05.2009 02:45 ~ 02:54)
  22. (görsel: yaran duyurular/27730)
    (drummerlizard, 26.05.2009 18:55)
  23. isviçre yasalarına göre tecavüz ve cinayet suçlarından ömür boyu hapise mahkum olabilirsiniz.
    bu ceza mağdurenin 18 yaşından küçük olması ve vahşice işlenmesi sebebiyle ağırlaştırılmış hücre cezasına çevilir.
    orada da namuslu hapishane abileri olduğunu tahmin ediyorum.
    çok geçmez avluda şişi takarlar dübüre .
    böylece kurtulmuş olursun ömür boyu hücrede tek başına kafayı yemekten.
    (alibabanınyaması, 26.05.2009 20:45 ~ 20:45)
  24. (bkz: ne içtin birader sen)
    (sleeping beauty, 02.07.2009 23:37)
  25. (bkz: yazık lan) *
    (elpinoras, 02.07.2009 23:43)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil