görseller
hedwiges maduro 

belki ilginizi çeker
  1. · maduro
  2. · la liga
  3. · david albelda
  4. · afc ajax
  5. · henk ten cate
gündem
  1. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  2. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · cehennemin girişinde yazan söz
  5. · babaların garip huyları
  6. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  7. · mutluluk veren küçük şeyler
  8. · mustafa kemal atatürk
  9. · kurtlar vadisi

hedwiges maduro  

1. 1985 doğumlu hollandalı defansif orta saha oyuncusu. ajax'ın alt yapısından çıkıp a takıma yükselmiştir. dün de valencia'ya imza atmıştır.

2006 dünya kupasında hollanda milli takımının yedek oyuncularından biri olmuştur ve sıklıkla olmasa da milli takımda oynar. valencia'nın en tecrübeli oyuncularından olan david albelda'yı kadro dışı bırakan vatandaşı ronald koeman'ın yeni yıldızı olacaktır. oyunun savunma tarafında kesici ve yönlendirendir. bazen etkili ileri çıkışlar yaparak, pozisyon bulabilir.

ek: bonservis olarak 2 milyon euro verildiği ve 4,5 yıllık anlaşma yapıldığı söyleniyor. bu fiyata bu adam çok ucuza kapatılmıştır.
    (eskiunited, 19.01.2008 04:53 ~ 04:56)
  2. galatasaray ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştır. ben demiyorum

http://tr.wikipedia.org/... diyor. güvenenler güvenir.. ben güvenmedim pek. ama galatasaray bu sağ gösterip sol vuruyor son dönem transferlerinde

edit: dün gece yazıyordu.bu sabah transferi yatmış demek ki. wikiye güven mi olurmuş canım..
    (asayisberkendal, 17.06.2009 00:48 ~ 11:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil