heathcliff   

sayfa  / 3
adana çık aradan

1. yerinde duramayan, sokak köpeklerine illallah dedirten ama sürekli masum ayağına yatan çizgi film karakteri kedi.
    (venom, 12.05.2006 10:08)

2. uğultulu tepelerin en tutkulu,psikopat karakteri.her ne kadar zalim olursa olsun cathy yüzünden çektiği acılar nedeniyle insan sempati duymadan edemiyor kendisine.kitapta cathy'nin kocası edgar lintonla hem karakter hem de görünüş itibariyle tamamen zıttır.heathcliff sert huylu,esmer ve iri yarıyken,linton sakin,sarışın,bebek yüzlü ve zayıftır.
    (julien sorel, 21.05.2006 20:41)
  3. hitklif hitklif novanşuu
    çeve saynı nebıhu

şeklinde anlamsız sözcüklerle büyümeme neden olan çigi film kahramanı kedi.
    (love metal, 21.05.2006 22:43)
  4. herhangi bir ortamda bir nickname seçilecekse, fazla düşünmememi sağlayan fırlama ötesi çizgi film kahramanım. genelde de wuthering heights taki ana karakterle karıştırılır, daha kültürlü bi hava verir adama ama, istemem kardeşim. kediyi seviyom ben.
    (heathcliff, 29.02.2008 23:58)
  5. 5. nesil bir yazardır.
    geyik, esprili biridir.
    (emilio, 05.03.2008 15:52)
  6. ortak bir arkadaşımız * hakkında girdiğimiz giriler sonucu mesajlaştığım, sonuçta yıllardır görmediğim bir okul arkadaşım olduğunu anladığım kişi. dünya ve sözlük küçük dedirtmiştir kendisi. sözlüğe yeni katılmış olsa da ileride renkli ve kaliteli girileri olacağını beklediğim yazardır.
    (floydian, 09.03.2008 18:55 ~ 18:56)
  7. konuşulası , dinlenesi insan.bazı durumlardaki tavsiyeleri direkten dönmenize , güven kaybından kurtulmanızda rol oynayabilir.nesildaş mı ? evet .
    (jimmy, 09.03.2008 23:24)
  8. nesildaşımdır,hoşgelmiştir...
    (donkıllıone, 09.03.2008 23:27)
  9. emily bronte'nin "wuthering heights" adlı kitabındaki heathcliff karakterinden çok etkilenmiş olduğunu düşündüğüm ancak kendisinin kedi olduğunu iddia eden, nicki dikkatimi çeken yazardır.
    (artı1, 21.03.2008 00:35)
  10. yok yok wuthering heights'daki heathcliff değilmiş kendisi. kedidir kedi
    (görsel: heathcliff/8218)
    (artı1, 24.03.2008 23:56 ~ 23:57)
  11. yazdıklarını okuyunca, gülümsemekten kendimi alamadığım yazar.

ince bir ironi terazisi üzerinde, çok şık yürüyor*.

eksiciyi boşverip yazılarına devam etmesi dileğimdir.
    (tariktuna, 28.03.2008 20:10)
  12. tanımamış olsam karikatürist olabileceğini düşündüğüm kedigillerden yazar.
    (artı1, 10.04.2008 00:13)
  13. benim de sözlükle tanışmamı sağlayan, yazarlık konusunda gayet başarılı, yeri geldiğinde çok iyi bir kanka olan hoşsohbet ve komik ötesi bir kişiliktir.
    (adenozintrifosfat, 29.04.2008 23:12)
  14. çok şeker bir theme songu vardı, sözleri şu şekildeydi efendim:

heathcliff, heathcliff no one should terrify their neighborhood.
    but heathcliff just won't be undone playing pranks on everyone.
    there's a race to be on top the competition doesn't stop.

mixing it with the ladies man being charming debonair.
    the gang will rein supreme and no one can deny.
    they'll make some history and always have an alibi.
    so join in the jubilee the cats are great, they'll all agree.
    you'll find in each calamity the cat's superiority.

huh, ah oh, oh ah oh, ah uh. huh oh ah, ah oh, oh ah oh uh uh.
    heathcliff, heathcliff no one should terrify the neighborhood.
    but heathcliff just won't be undone you should realize he can win it with you!
    (jack, 29.04.2008 23:24)
  15. mükemmel bir kitabın ana karakterlerindendir. diğer bir ana karakter olan catherine'in ona olan aşkını toprağın altındaki çirkin ama sabit ve değişmeyen, güçlü ana kayalara benzettiği kişidir.
    (iussy, 29.04.2008 23:53)
  16. meraklı yazarları ağır ithamlarla üzmekten hatta hakaret etmekten kaçınmayan yazardır.ağzı öyle bozuktur ki sözlükte 10 ahmet çakar gücündedir.özünde iyi bir insandır aslında , çok eğleneceğiz gibi.du bakalım.

ps: evlenmiyoruz.

edit : arkadaşımın aşkısın.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 01.05.2008 23:22 ~ 23:28)
  17. laf sokan girilerinin hastası olduğumuz yazar.

not: galiba kavak yelleri isimli diziyi yalnızca ikimiz izliyoruz.
    (fingerbang, 27.06.2008 16:27)
  18. bu yazarla etkileşime girdiğim ilk olayda gördüm ki kendisiyle barışık gözüküyor. böyle adama laf sokmak kolay değil. ironiyi arka kapısı olarak kullanan insandan korkmak gerekir.

bana bu fırsatı verdiği için kendisine teşekkür ederim.
    (recai pengül, 29.06.2008 14:47)
  19. ülkemizde afacan kedi olarak yayınlanmış çizgi film.
    (pierre, 30.06.2008 23:18)
  20. @2603282 numaralı girisiyle gereken mesajı vermiş yazardır.*
    (lord hypnos, 01.08.2008 14:05)
  21. hakeminağzındahazırdabirdüdükvardıonuçalıyor ve ıssızadayadüştüğünüzdeyanınızaalmayacağınıztekkişi ortaklaşa organize ettiği zirvede bol bol muhabbet ettiğim zat-ı muhterem.. ilk başta hakemin yanındaydı bu abimiz biraz çekindim yaş olarak benden biraz büyüktü. felsefeden girip aristo, darwin diyip hayatın anlamını mı sorgulayacaktık yoksa geyiğin dibine mi vuracaktık çözemedim ilk başta.. fazla vakit geçmeden felsefenin dibine vurduk. bir anda ortamın içinde bulup bir anda sadece ikimiz kalıyorduk. en son ikimiz kaldık ama olsun bence sorun yoktu. hiç sıkılmadan muhabbet ettik ukrayna'dan girip eşine nasıl evlenme teklifi yaptığına kadar gittik. tuvaletin önünde beklediğimiz 20 dakikada bile eğlendim her ne kadar her an paçadan aşağıya salma ihtimalim de olsa gülecek bir şeyler bulduk..

kalabalık zirveleri pek sevmem, şu ana kadar tanıştığım yazarlar bana yeter diye takılıyordum ama arada böyle kalabalık zirvelere de gidip böyle yazarlarla da tanışmak lazım.. daha ticaret yapacağız. ukrayna'da zirve yapacağız. alkolik2000 ile gelecekler ben de +10'umla zirvede bulunacağım..
    (korialstrasz, 04.08.2008 22:40)
  22. yaşım ilerleyip de onun yaşına geldiğimde aynı yaşam sevincinin bende de olmasını istediğim yazar. zirvede hiç muhabbetimiz olmadı ama kendi el yazısıyla yazdığı yaka kartı ilgimi çekti. ordan hatırlıyorum.
    (bugun burda cumartesi, 04.08.2008 22:43)
  23. ikili ilişkilerle ilgili her türlü ön bilgiyi aldığım insan. galiba o olmasaydı ben hala beni arkadaş olarak gören garip bi kıza yazıyor olurdum.iyiki var. aklıma gelmişken umarım seneye onun olduğu bir zirvede boy göstermek nasip olur bana.zira msn çok kasıyor *
    (jimmy, 04.08.2008 22:45)
  24. öne çıkan yazarlardandır.güzel yazılarını bekliyor.mutluluklar dilliyoruz.
    (anket defteri yazısı gibi oldu ama.)
    (denizbalinası, 05.08.2008 14:44)
  25. sırrını öğrenmemin ardından iki kişinin bildiği sır değildir diyerek,kendini sözlük kamuoyuna bildirmiş yazarımızdır.
    (eristhabella, 06.08.2008 12:07)
 sayfa  / 3