belki ilginizi çeker
  1. · saint
  2. · aziz
  3. · 5 ekim 2008 aspiringücü bayan münih hazırlık maçı
  4. · 2 kasım 2008 aspiringücü bayan münih maçı
  5. · hz muaviye
  6. · odtü peygamberlik
  7. · hz muhammed e muhammed demek
  8. · mehmet ağar solculuğu
  9. · hazreti
  10. · benim de söyleyeceklerim var
gündem
  1. · aşkın yedi seviyesi
  2. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  3. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  4. · uykusu olup da uyumayan insan
  5. · annenin gençlik fotoğrafları
  6. · tunceli alevileri dinsizdir
  7. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  8. · aki kaurismaki
  9. · mimar

hazret  

1. yüce kabul edilen kimselerin adlarının başına saygı, övme, yüceltme amacıyla getirilen unvan. (tdk)

(bkz: saint)
    (bkz: aziz)
    (easy company, 15.05.2005 08:08)
  2. dördüncü nesil yazar.*
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 08.10.2007 01:20)
  3. 4.nesil yazardır. hoşgelmiştir. umarım sen de sözlükte umduğundan daha fazlasını bulursun.
    (solt, 23.11.2007 22:46)
  4. 4.nesil hırçın forvet.sertlik karşısında yılmayan , fuleli , son vuruşlarda etkisiz . çakma wonderkid.

özel mesaj vasıtasıyla gelen tehdit sonrası edit: şahane biri , çok severim.
    (guanoapes, 01.01.2008 21:45 ~ 22:25)
  5. top sürme, yaratıcılık, sık sık faullere maruz kalma, istediğinde skoru değiştirebilme ve zaman zaman oyundan kopma gibi özellikleriyle bende matias delgado intibası uyandıran yazar. halı sahalarda harcanıyor. ama ınının ve ekibinin bu çağ dışı, sert oyun anlayışı sürerse kendisini halı sahalarda bile göremeyebiliriz.
    (dirk, 02.01.2008 22:46)
  6. rakip takım taraftarı olarak ben bile takdir ettim bu adamın oyununu. o füleli adımlarla rakip ceza sahasına yaklaşması, milletin sağından atıp solundan geçmesi falan. son vuruşlarını çalıştırsa gelecek 5 zirveye damgasını vurup, itü sözlük futbol camiasında adından sıkça söz ettirir bu adam.

kendimizi eleştirmenin vakti gelmedi mi sizce?*
    (sycrone one, 03.01.2008 11:45)
  7. tanırım, iyi çocuktur.. *
    (bkz: ailecek izliyoruz)
    (dirtypain, 18.06.2008 14:09)
  8. çok pis kötü fena bir futbolsever..
    hem de mailbox'ını itina ile şişirdiğim adam..
    ne zorum var bilmiyorum..
    (dirtypain, 02.07.2008 21:44)
  9. halı saha zirvelerinde maçtan sonra "maçın yıldızı kimdi" tartışmalarında adı hiç geçmeyen adam. tabii bunun sebebi burdaki "maçın yıldızı kim" tabirinin altında yatan asıl mananın "hazret'ten sonra maçın yıldızı kim" olmasıdır. yoksa maçtan sonra "bence maçın yıldızı hazret'ti aga" derseniz alıcağınız tepkiler muhtemelen "lan onu biliyoz", "lan hazret'i niye katıyon", "olm hazret dışında diyoruz heralde" gibi şeyler olur.
    (pushitonmeshitonme, 13.07.2008 13:35)
  10. ayrıca henüz hiçbir maçta aynı takımda olmadığımız adamdır ki bu bana artık yeter dedirtiyor. bundan sonraki ilk maçta kendisiyle aynı takımda olmayı ilgililerden talep ediyorum. artık "hazret'i kimse tutmuyo lan sıçtık" endişesiyle değil, "ooh hazret'i kimse tutmuyo, koyduk çocuğu nihoho" sevinciyle top koşturmak isterim. bu benim de hakkım.
    (pushitonmeshitonme, 13.07.2008 13:36)
  11. itü sözlük apertura 2008 ' in en golcü oyuncusu olacak futbolcu , orta sahada defans-forvet hattı boyunca mekik dokuyarak ligin altın ayakkabısını (hemi de elmas ve yakut parçalarla süslenmiş) alacak olan oyuncu ya da defansın göbeğinde hiç bir rakip oyuncuya geçit vermeyerek ligde takımı adına gol yemeden tamamlayacak oyuncu. her teknik adamın hayallerindedir kendisi nereye koyarsan yapar. kendisiyle aynı takım da olmak için rüşvet vermek gerekti baya ,2.5 ytl olan bonservisimi 25 ykr düşürdüm. ayrıca süper bi insandır ondan söz etmek gerkmez bile...
    (cyclops1988, 25.08.2008 17:42)
  12. 2 kasım 2008 aspiringücü bayan münih maçı'nda aspiringücü savunmasının,ortasahasının,forvetinin hatta kalesinin belini kırdı. kaleci dahil hepsine çalımlarını attı, gollerini çatala gönderdi. karşı takımı dağattı zaten 12-2 gibi farklı bir skorun oluşmasını sağladı. ee bu performansın sırrını açıklamıyor ama ben ifşa ediyorum, pazar günleri yaptığı brunchdır gizli formülü.
    (cyclops1988, 02.11.2008 22:32)
  13. varlık mertebeleri ile ilgili olarak (bkz: hazerât-ı hamse).
    (wer bin ich, 16.11.2008 15:31)
  14. yazıları silince bu pek değerli sözlük ekonomisti arkadaşa yazdığım yazı da gitti haliyle. peki o yazısız bırakılacak bir adam mı? beni bozmaz. yazsam da olur yazmasam da. maksat gölümüz şen olsun.

ya da olmasın mına koyim. zaten gitti şampiyonluk falan.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 04.12.2008 16:55)
  15. hem tatminsiz, hem de terbiyesiz. özelden mesaj atmasın diye cibiliyetsizlere ekledim bu şahsı. cepten rahatsız etmeye başladı. haberi olmadan savcılığa verdim numarasını. ordan da bir ses çıkmadı. hayır büyü mü yapıyor çevresindekilere kendini sevdirmek için anlamadım ki.

o efendi ve sağlam görüntüsü altınd bir canavar var biliyorum. ve yakında tutamayacak çıkacak o canavar. o zamana kadar insanlar seni sevmeye devam etsinler bakalım.

not: yapacağım ironiyi sikeyim. hay allah da benim bin türlü.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 05.12.2008 18:10)
  16. uzun süren transfer görüşmeleri sonucunda bayan münih ile nikah tazeleyen clausura 2008 in en değerli oyuncusu. takım senden çok şey bekliyor, ne yapacaksın sorusuna;

- valla çıkıp oynuyoruz işte. kupa bizim elleşmeyin. dalağınızı sikerim

dedi. ki o diyorsa doğrudur. kupa bizim mına koyim.
    (gözünefartutulmustavsangibi, 22.01.2009 12:54)
  17. bayan münihle sözleşmesini uzatmış olan clasura nın en önemli forvetlerinden. gözünefartutulmustavsangibi işşi sıkı tutyor ve elindeki bu önemli oyuncusunu kaçırmamak için sözleşmesini uzatma kararı aldığını söylüyorlar. hazret in sözleşmesini uzatmasıyla daha da iddialı hale geldi bayan münih.

uzayi kurtaran dunyali itüsözlük haber ajansı zimbabwe.
    (uzayi kurtaran dunyali, 22.01.2009 13:51 ~ 18:04)
  18. açık ara itü sözlük apertura 2008'in en iyi şut adan adamı. clasuraya katılmama ihtimalini öğrendiğimde başta sevinir gibi oldum zira artı biri ile beraber dengeleri bozuyor, sonra bitirdiniz lan beni'nin dilinden kurtulamıyoruz. ama sonra düşündüm varsın katılsın güzel futbol görelim, yine beni geçip o küçük kalede bile çaksın topu doksana, 7 farklı geride olmamıza rağmen tebrik edeyim. hem ne demişler rakip büyüdükçe senin oyunun da büyür. mesela ayakkabınıniçinekaçankarga'ya karşı iyi oynamanın anlamı da yok gereği de.
    (seroo, 22.01.2009 17:58)
  19. rıdvan'ın* sokakta, takım elbiseli halini bile görse, istem dışı "gol olur" demesine sebebiyet veren adam.
    (dirtypain, 22.01.2009 18:11)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil