belki ilginizi çeker
  1. · bazı kızlardaki gizli hanzo erkek aşkı
  2. · güzel kadınların çirkin adamlarla olması
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · aşk ı memnu
  4. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  7. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  8. · my name is earl
  9. · ağlatan şarkılar

hayvansever kızlar  

1. göz alıcı bir güzelliğe sahip olup da yanına en sığırından bir büyükbaşı koyan homo sapiens.
    (tutkuyakar, 13.04.2005 22:27 ~ 22:32)
  2. tercihlerde erkekler ve kediler başabaş gitmektedirler.
    (bınar, 13.04.2005 23:19)
  3. sevgilisi kıro olan kızlar
    (bliss, 13.04.2005 23:19)
  4. önce kendilerini beslesinlerdir. (bkz: hayvanseverlere söylenen template laflar)
    (wondrous, 13.04.2005 23:20)
  5. yolda yürüken her önüne gelen sokak kedisine ve köpeğine sarılırlar,okşarlar,hayvanla konuşurlar.bazıları olayı iyice abartarak öperler de.
    (organmafyasi, 14.04.2005 05:33)
  6. hayvansever erkeklerden farklı tek özelliği dallamalara gönül vermiş olmalarıdır.*
    (adyingwish, 14.04.2005 05:58)
  7. sanırım bir süredir posta kutumu dolduran elektronik postalarda bahsedilen kızlar bunlar. anladığım kadarıyla atlara ve köpeklere özel bir ilgileri var...
    (easy company, 14.04.2005 06:23 ~ 06:23)
  8. (goyathlay, 23.04.2005 22:08)
  9. "uyy canım şu tatlılığa bak","ablayı çok mu sevdin sen" v.b. cümleleri seslerinin en ince halleriyle söyleyen kız topluluğu
    (gatorade, 23.04.2005 22:25)
  10. "ay çok şeker"
    "adı ne?"
    "cinsiyeti ne?"
    "cinsi ne?" gibi sorularla yanınızdaki köpeği mıncıran, asap bozan kızlardır.

bir de bu yetmez, yanındakine "..., değil mi?" diye onaylatma ihtiyacı hissederler.
    (right lane must exist, 23.04.2005 22:58)
  11. çoğu erkeğin köpek sahibi olma sebebi.
    (lapsus, 23.04.2005 23:09)
  12. (bkz: sosissu)
    (ellisande, 31.08.2007 13:56)
  13. insanı neden rahatsız ettiğini anlamadığım kız modelidir. hayvansever olmanın illa kedi köpek görünce ciyaklamak demek olmadığını farkedemeyenlerin sınıflandırması da olabilir tabii ki. hayvanları insanlardan önde tutuyor değilim ama açıkhavada kendi çapında uçan sineği öldüreni, yemlenirken kuşları kovalayıp "eheueheu" diye eğlenen gerizekalıyı, geçen gün hürriyet te haberi çıktığı üzre terrier cinsi küçük bir köpeğin önce ayağını ve kuyruğunu kesip sonra yavrusunu yakan şerefsizi, kedinin kuyruğuna ip vb. bağlayan çocuğunu uyarmayan anne baba bozuntusunu ve buna benzer insan olduğunu zanneden yaratıkları da panter emel gibiler cezalandıracaksa arkalarındayım. onlar "hayvan" , "düşünebilen" varlıklara, insanlara karşı savunmasızlar. birileri her zaman savunmasız olanı korumak zorunda kaldığına göre, hayvan sevmeyenlere saygı duyuyor olabiliriz ama eziyet edenlere karşı bu belli modele soktuğunuz hayvansever kızlar ve erkekler hiçbir zaman susmayacak. bu duyarlılığın cinsiyeti yok.
    (1 ocak 2006, 31.08.2007 14:30)
  14. (bkz: hayvanlı)
    (eksiksizuyum, 31.08.2007 15:40)
  15. bazıları sadece hayvansever görünür hiç alakaları yoktur.
    mağdur kız, hayvansever görünümlü kız, hayvansever görünümlü erkek;

m.k.:ya git be hayret bişe, ya offf çantamın haline bak (bu arada çantadan kızın orkidini çıkarıp ağzında tutuyodur köpek, kız sa sadece bağırıyodur, korkusundan yaklaşamıyordur bile
    h.k.:aşkım şuna bak yaaa, köpeğe nasıl davranıyoo
    h.e.:evet aşkım, neyse boşver
    h.k.:ya sen ne biçim davranıyosun köpeğe yaa
    m.k.:sana ne oluyo be hayret bişe, yanındaki olmasa kime hava atıcak gerizekalı aptal (yanındaki kız arkadaşlarına söylenir)
    h.k.:ne dedin sen, aşkım ne dedi bana yaa
    m.k.:çıkışta görüşürüz dedim
    (masal, 31.08.2007 16:02)
  16. bütün kızlar toplanıp, hayvanlı partiler yapan kızlardır. pati bakımları yapılır, en güzel mamalar hazırlanır, yeni cici biciler giydirilir, kuşlarla muhabbet edilir, kedi boksu yapılır, panter olunur, falan filan. şaka maka bu da olabilir bak:

bir erkek: necla.. şey.. ben senden çok hoşlanıyorum..
    hayvansever kız: a-a! nerden biliyosun sen adımı? çekilişle mi katıldın be?!
    bir erkek: lütfen kızma.. niyetim sadece arkadaş(!) olmak.. bi çay ısmarlasam sana, konuşsak??
    hayvansever kız: olmaz necati.
    bir erkek: a sen de biliyosun adımı? nerden..?
    hayvansever kız: biz bütün kızlar biliyorduk adını zateeean!
    bir erkek: nasıl ya?
    hayvansever kız: ben hayvansever kızım, bilmiyo musun?
    ... öyle işte ... çok anlamlı oldu, biliyorum ...

bu da var;
    (bkz: sineksavar kız)
    (gavunicidondurma, 24.05.2009 04:58)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil