|
|
- (bkz: hayvanlar gibi sevişmeni istiyorum)
(bkz: gora)
- hayvandan hayvana değişen etkisi ve anlamı vardır. misal:
kafamda filler sikişiyor: tepine tepine hardcore ten four, çok gürültülü, görkemli bir sevişme tahayyül edin
tavşanlar gibi sevişmek: ivedilikle üremeyle sonuçlanacak sevişme türü
doggy style: sekste evrimin etkisinin görülmediğini gösterir. 4 ayaklı günlere dönüş.
benzetilen aslan ise, bütün gün uyuyup enerji depolamasından olabilir günde 50 posta. hey maşallah!
domuzu ele alırsak, orgazm süresi yarım saate varıyor.
evet bir belgeselin daha sonuna geldik sevgili okurlar. hayvanını seç öyle gel.*
(bkz: geliyorum geliyorum geliyorum gelemedim dur)
- ah ! uh ! oh yeah ! tarzı seslendirmeleri kesik kesik duymaya sebep olabilecek seri hareketli eylem.
tabi çabuk biterse sorun olabilir.
(bkz: tadı damağında kalmak)(meln, 27.06.2006 18:29 ~ 18:29)
- +aiiiiiiiaiiiiaiii
-miyavvvvvvvvvv
+aiiiiiaiiiiiaiiiii
-miyavvvvvvvvvmiyavvvvmiyavvvvvv
+aiiiaiiiaiii ah uh hadi hadi
-miyavuuuuu
+aiii aii aiii aii
-yeter emre biliyosun ki eşekle tek benzer yanın başharflerinizin e olması
+öle mii şaziye!!ben de kedi siksem daha çok zevk verir(floydzede, 27.06.2006 18:35 ~ 28.06.2006 14:33)
- (bkz: düzüşmek)
- (bkz: at gibi karı)
- sevişmek sözcüğünü incelediğimizde farkedeceğimiz -iş işteşlik eki ile birlikte (işteşlik eki karşılıklı yapılan eylemleri belirtir) sevişmek sözcüğünün birbirini karşılıklı sevmek anlamına geleceğini pek tabii ki farkedeceğizdir. buna göre ancak ve ancak çifte kumru misali olmak şeklinde yorumlanabilecek ifadedir.
örneklendirmek gerekirse:
-biz tahsin bey ile pek güzel sevişirdik.değil mi azizim? hatırlarmısın?
-ah unutmak ne mümkün üstadım.pek güzel karşılıklı meşk ederdik.rahmetli oldu gitti sıra bizde.
şeklinde eski kullanımlarına rastlama olasılığı 50 yıl öncesine nazaran oldukça azalmıştır.
- + hayvanlar gibi sevişmeni istiyorum anlıyor musun?
- her zaman abi.
- belgesellerden feyz alınarak yapılandır, tek taraflı, seri, sonuç odaklı... oysa başlıktaki kasıt bu olmasa gerek.
(heidi, 28.11.2007 10:36)
- kanımca sevişme zaten insan gibi yapılmaz (bkz: insan insanı siker mi)
|