belki ilginizi çeker
  1. · buzulları erirken izleyen kutup ayısı sendromu
  2. · kurbağa balığa tecavüz edip öldürdü
  3. · hayvanları sevmemek
  4. · kasap kesen manyak inek
  5. · pisi pisi deyince gelmeyen kedi
gündem
  1. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  2. · the twilight saga new moon
  3. · zongul ducks
  4. · yaran diyaloglar
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · colin kazım richards
  7. · prison brake
  8. · roberto carlos un şanlıurfaspora karşı oynaması
  9. · kısmet

hayvanları delirttik  

1. delirttik vallahi delirttik.. hepimiz biliyoruz birkaç hafta önce taksim meydanındaki katil martıyı.. benzer örnekler de görülmüştü daha önce.. hayvanlardan hayvanlara yada hayvanlardan insanlara olağan dışı saldırı durumları..

erken açmışım gözlerimi, bakınıyorum gazete başlıklarına ''kuduz yarasa dehşeti''.. ilişti hemen gözlerim, venezuella'da 16 kişinin ölümüne sebep olmuşlar.. bir de resmi var aman allahım! dişler feci, salyalar..

düşünmesi , çözüm üretmesi , doğayı koruması, kısaca ''insan olmak'' deyimindeki insan olma vasfına ulaşması gereken biz insanlarız yahu.. iklim değişiklikleri, doğayı düşürdüğümüz aciz durumlar, o yada şu nedenler... (aşikar)

şu hale bak delirttik hayvanları, yakındır yönetime el koyma zamanları.. ''yeter bu kadar! siz bizden daha hayvansınız! delirttiniz bizi lann!'' derlerse şaşırmamak lazım...

herşeyi hayvanlardan beklememek lazım de mi ama, sabır yahu! (hayvanlar adına kuruyorum bu cümleyi..)

edit: al işte! artvin'de bir çiftçi bal kovanlarını ayılardan korumak için elektroşoklu çit sistemi kurmuş.. ben bu ayının yerinde olsam sen misin beni çarptıran... ayı bu kardeşim bal sever.. farklı bir çözüm yolu üretin.. devlet size elektroşoklu çit sistemi için yardımda bulunacağına, ayı kardeşlerime haftada iki gün bal yardımı yapsın..
    (carpenoctem, 10.08.2008 08:31 ~ 08:37)
  2. son kurban amerika'da.. bir adam, 4 gün aç bırakılan 27 köpek tarafından parçalandı.. ağır yaralıymış..

yahu suç şimdi köpeklerde mi? aç bırakan 2 kişi hakkında soruşturma başlatmışlar.. ne istiyoruz hayvanlardan anlamıyorum ki? dünyanın en sadık hayvanlarından 27'sini daha delirttik...
    (carpenoctem, 14.08.2008 09:56)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil