belki ilginizi çeker
  1. · pet sematary
  2. · micmac mezarlığı
  3. · romanların akılda kalan son cümleleri
  4. · ölen hayvanını gömmek
  5. · edebiyat uyarlaması filmler
  6. · edward furlong
  7. · caprica
  8. · kitabın yerini tutmayan filmler
  9. · chucky
  10. · pet sematary
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · dünyanın en güçlü 500 müslümanı
  2. · aşk ı memnu
  3. · okan bayülgen
  4. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  5. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  6. · google wave
  7. · the twilight saga new moon
  8. · popstar erkan
  9. · leylak

hayvan mezarlığı  

1. (hansvoralberg, 30.06.2005 23:24)
  2. çoğu belediyelerce kurulmuş ölen sokak yada ev hayvanlarının mezarlarının bulunduğu yer..kokoşların köpekleri,kediler hatta tamagochilerinin bile süslü mezarı varken o garip sokak hayvancıklarının ölesine fırlatıp atıldığı lanet bi yerdir.
    ayrıca stephen kingin insanın kanını donduran dehşetengiz aşmış korku-gerilim romanıdır.
    (angelic, 22.12.2005 23:01)
  3. (selenikom, 04.02.2007 17:31)
  4. (dirtypain, 08.12.2007 14:29)
  5. (anladım bozukluğu, 26.10.2009 16:59)
  6. almanya'da vize gereği giriş çıkış yaptığım seferlerden bir tanesinde stephen king'in bu romanını bir çırpıda, son satırını da okuduktan sonra kıyafet dolabımın üstüne fırlatmıştım. hatta hiç unutmam "çadır" kurmuştu kitap oracıkta. öylece açık ve sayfaları dolabın üst yüzeyine bakar şekilde duruyordu. hiç ellemedim de. öylece duruyor sanıyordum taa ki tekrar evdeki rafta dizili görüp ürkene kadar. elime aldım, evirdim çevirdim ve tekrar okudum. ölüm, dirilme vs. gibi konulardan tırsanların okumaması gereken bir roman.
    (cesttresexcitant, 26.10.2009 17:17 ~ 17:30)
  7. küçüklüğümde ablam nedeniyle sürekli izlediğim stephen king uyarlamasıdır. bugüne kadar sanırsam 20'yi geçmiştir izlemem. her seyrettiğimde de zelda karakteri uykularımı kaçırırdı, akşamları uyuyamazdım. en son geçen kış izledim, ha bu sefer zelda karakteri o kadar korkunç gelmedi, sanırsam anoreksiya yaygınlaştığı için onun zayıf halleri beni fazla ürkütmedi, ancak yine de akşam uyuyamadığımı söylemeliyim.
    stephen king kitaplarını kendi korkuları üzerine yazarmış ve ölümde onun en büyük korkusuymuş. hayvan mezarlığı kitabında bunu dile getirmiş. "sometimes death is better" lafı sanırsam stephen king'in ölüm korkusunu yenmek için yarattığı bi cümledir.
    south park'ın sanırsam 12. sezonunydaydı, adı da margurinedi yanılmıyorsam, butters kız oluyodu. o bölümde hayvan mezarlığıyla dalga geçiliyodu. hayranların şiddetle bulup izlemelerini öneririm.
    (nickeledeon, 26.10.2009 17:34)
  8. stephen king'in yazdığı en iyi romanlardan biri.
    romanını mutlaka okumak ama filminden uzak durmak gereklidir.
    korku romanı sayılabilecek sayılı eserlerden.
    (valinor, 26.10.2009 17:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil