hayri plak   

adana çık aradan

1. ankara karanfil sokakta çok eski bir kaset dükkanı çocukluğumdan beridir vardır orası yanında metal news isimli bir takı t-shirt satan mekan bulunur. türkiyede kopya cd henüz yokken türkiyeye gelmeyen albümlerin kopya kasetleri satılırdı *
    ayrıca
    (bkz. shades müzik)
    (beorn, 28.04.2004 04:06 ~ 04:10)

2. bırakın türkiye'ye gelmemeyi, bazen daha hiç çıkmamış albümlerin bile bulunabildiği, ankara'nın metal piyasasının kalbinin attığı (hehe) küçük şirin dükkan. bir de içeride devamlı rus kadınların bulunması çeşitli yorumlara yol açabilmektedir (vay bezemenk tarzında).
    (plectrum, 25.11.2005 22:55 ~ 06.12.2005 22:21)
  3. iyi insandır hayri abi.birkaç yıla kadar ankara'ya her geldiğimizde,elimizde ince elenmiş bir listeyle gelirdik,bakardı,olanları çıkartır,olmayanları "yarına getiririm,gelir alırsınız." derdi.öğrenci olduğumuzdan indirim de yapardı.muhabbeti hoştur,oturup devletin halinden müziğe kadar konuşabilirsiniz.tabii,metal müzikten pek çakmaz ama o yaşta birisinin metal hazinesi olması da gariptir zaten...

manyak manyak albümler,hemen korsan olarak düşer oraya ama bir kez bile fates warning getirtemedim kendisine,içimde uktedir.pain of salvation'un be albüm çıktığı gün orjinal almıştım,bir-iki milyon indirim yapıp,kızılay'dan etlik'e yürümeye kasmak gibi deneysel bir girişime girmemi engellemişti.

mekanı kızılay-karanfil'de birlik iş pasajı girişindedir.gotikler çok uğrar.bir tane de yardımcı eleman vardır,kapak fotokopileri ve depo işlerini yapar.dükkanda envai zamanlarda taş gibi sarışın ablalar olması -çirkinlerde oluyor ama ben ilk gittiğimde orada olan hatun çok güzeldi,hastasıyız- çeşitli iddialara (bkz: pezevenk) neden olmuş,bizi kızlarla oraya gitmekten çekindirmiştir.hatta birgün arkadaşla şu tarz bir diyaloga şahit olmuşuzdur.

yurdum insanı gelir mekana...hayri abi yoktur,yardımcı eleman vardır.

yurdum insanı:patronun nerde?
    yardımcı eleman:dışarıda,işi var.
    y.i:patronun aids'miş diyorlar.
    y.e:............
    biz:(dumur...)

bu da öyle bir anımızdır.

ne olsa da hayri abimiz özünde iyi insandır,hoş sohbettir.artık adsl,emule ve rapid sağolsun pek uğramasakta,orjinal albüm almak için yanına uğrar,bir-iki laflarız.
    (enslaved, 13.01.2007 23:53)