sıkıcı biri. sıkıcılığını kendisine belirtip kendisini göz önünden kaldırmayı ya da muhabbet etmemeyi tercih ettiğinde birden, 9 yaşlarındaki saçları iki örüklü ve bir şeylere uyuz bir kız çocuğunun "hıııı öyleymiş zaten... çok da umrumdaymış sanki" minvalinde kurduğu bir sistemle karşılaşırsın.
kısacası şudur tavır: "sen benden sıkıldıysan ben senden daha çok sıkıldım akıllım! hatta ilk ben sıkıldım"
sözlük ortamını hayvanat bahçesine indirgeyerek eğlenmeyi yegane amaç haline getirmiş yazarca sıkıcı bulunmuş yazardır. ödem yapmış ego tarifine mazhar olmuş bu gibi kişilerin şaklaban olmamayı sıkıcı olmakla eşdeğer tutması, kendilerinin yansımasını onların aynasından görmekten duyumsadıkları şeyin dışavurumu niteliğinde olması hasebiyle psikologlarca ihtiyat,ihtimam ,özen ve titizlikle incelenmesi gereken elzem bir konudur.
öte yandan birinin birini gözönünden kaldırması yada muhabbet etmemeyi tercih etmesi sözlüğün her yazara tanıdığı haklardandır ki sonuna kadar savunulması gerekir.en az bunun kadar savunulması gereken şey de bunun nickaltında ifşa edilmesinin olağanlığıdır.
ancak ''beni cibilliyetsizlerine eklediğini düşündüğüm cibiliyetsizlerimdendir'' şeklindeki silinmek üzere geçici bir süre için yazılmış bir giriye istinaden @3886160 şu numaralı yukarıdaki giri sidik yarıştırmak gayesiyle giriliyorsa rüzgara doğru yönelmek eblehlikten de öte acınılası bir duruma işaret eder....
sonuç olarak elbette ki allah herkesin yardımcısı olsun...