|
|
- hayko cepkin'in ilk trabzon konseri vesilesi ile vuku bulmuş eğlenceliktir. yağmurlu bir cumartesi akşamı ktü kanuni kampüsü'ndeki atatürk kültür merkezi'nde gerçekleşti zirvemiz. sıkış tepiş koltuklara oturduk. ama izleyiciler birbirlerine "ulan hayko'yu oturarak dinlemeyeceğiz di mi!" diye gaz veriyordu.
neyse ilk gelip şimdi ben ne desem ve üretim hatası'nı bekledim. şimdi ben ne desem zaten karanlık işler çevirip biraz geç teşrif etti konsere. hele bi de tam konser başlayacakken yerimizi bulamayınca 'hey huy buraya gel' diye bağırdık bizi bulsun diye ama nafile. neyse ki yer gösterici yardım etti. benim yerim diğer arkadaşların arkasındaydı fakat konserin ilerleyen kısımlarında kendimi ön kısma attım ve cümbür cemaat hayko'ya doyduk.
sıkı bi hayko dinleyicisi olduğumuzdan bütün parçalara eşlik ettik. hele de sahne mikrofonundan kırmızı bir sıvının fışkırması ve hayko'nun kendini kana bulaması göt kadar akm sahnesinde bile atraksiyon yapılabileceğini gösterdi. konser sonrası şimdi ben ne desem'in eline fotoğraf makinesi vermememiz gerektiğini öğrendik. kendisi o makine ile dünyaya geldi sanırısınız...
konserin kötü etkileri de oldu tabii.konser boyu hoplayıp zıplayıp kafa sallamaktan ertesi gün boynum tutulmuştu valla. bi de konser çıkışı kısmi sağırlık vardı.yine de süper konserdi.
|