haydi kızlar elektrik elektronik mühendisliğine   

adana çık aradan

1. http://www.pikniktube.com/...
    yeni bir kampanya.

buyrun izleyin.

acıdım ben geçecem elektrik elektronik mühendisliğine.
    (ichgeheindaskino, 12.03.2007 02:20 ~ 02:22)
  2. youtube'da da bulunan kampanya tanıtım videosudur. favori listesine eklemek isteyenler için;

http://www.youtube.com/...
    (tazmanya canavarı, 12.03.2007 02:23)
  3. gazi elektrik-elektronik öğrencileri tarafından hazırlanmış videodur. projeksiyon aleti hocadan emanet alınmış, sunum süresince bilgisayar lablarından birine el konulmuştur.
    (bkz: kendimden bilmiyorum)
    (fen liselim, 12.03.2007 02:29 ~ 02:30)
  4. youtube'da ve pikniktube'da görebileceğiniz meşhur video, okulda* aynı katı paylaştığım arkadaşlar tarafından hazırlanmıştır. kendilerini çalışmalarından ötürü bizzat tebrik etmişliğim vardır, ancak yanlış bilgilendirmeleri yüzünden de kulaklarını çektim... nası olur da makina mühendisliği bölümünde elektrik elektronik mühendisliği bölümünden daha fazla kız öğrenci olabilir! mümkünatı yok! olamaz... hatalarından en kısa sürede dönmelerini ve gerçeği dile getirmelerini dilemekteyim...
    (steinmetz, 02.04.2007 22:51)
  5. atatürk'ün enver paşa hakkında ,kendisi hakkında yaptığı doğru bir tespitten sonra dediği bir laf vardır, " ben enver'i akıllı bilirdim de, kafasının bu kadar çalıştığını bilmezdim" diye...

ben de elektronik mühendislerini akıllı bilirdim ama, böyle slogan üretecek, inşaat'ın makina'nın önüne geçecek kadar ummazdım. şansları açık ola ne diyelim...
    (tom joad, 13.04.2007 15:59)
  6. ciddi ciddi sunum hazırlamışlar ve yine aynı ciddiyet içerisinde sunuyorlar. acımamak elde değil. kampanyanın destek görmesini dilerim.
    (the girl with red hair, 13.04.2007 18:14)
  7. yazık yahu.. bizimkiler nispeten daha şanslı sanırsam..* hemen yanlarında cityvar.. orda bol bol kız kesiyorlardır herhalde? ama gazidekilere acıdım. bir erkeğe 250 gram kız düşmesi yeteri kadar ilginçken, onların durumu, bir erkeğe üç erkek düşmesi bakımından oldukça acıklıymış...
    (usako, 02.11.2007 05:46)