haydi gel bizimle ol   

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. yeni bir ntv programı. çiğdem anad, müjde ar, pınar kür ve aysun kayacı beraber. dakka bir gol bir, aysun kayacı formunu koruduğunu göstermiştir. programın konusu olan ruanda yı bilmediğini söylemiştir. programın 2.yarısında cem yılmaz konuk olacakmış.
    (jenesaispas, 04.10.2007 20:36)

2. ntv' nin kapanmasına sebep olacak program. hele bir cem yılmaz' ın söylediği sonra yuttuğu laf vardı ki öyle böyle değil. ama müjde ar' ı televizyonlarda izlemek oldukça zevkli.
    (beyaz araba sola cek, 04.10.2007 22:16)
  3. şahane ilerleyen program. konular çeşitli. güncel üzerine konuşuluyor. az önce 'türkiye hangi ülkeye benzesin' e cevap olarak, hiç bir ülkeye sonucu çıktı stüdyodan. boşuna sevmiyorum ben bu şarkıyı;

(bkz: benim hala umudum var)
    (jenesaispas, 04.10.2007 22:21)
  4. aklın, zekanın, kültürün, güzelliğin! bir araya geldiği iyi bir program. hele birde aysun kayacı ruanda'yı öğrenirse daha iyi adapte olacaktır gülücüklerinin haricinde.
    (baharda geldim, 04.10.2007 22:25)
  5. aysun kayacı'ya "hadi canım sen de bir şeyler söyle" der gibi arada bir dönüyorlar, kız çocuğu gibi arada esk isevgililerini filan anlatıyor; gülüp geçiyorlar filan. yani aysun kayacı'yı "büyük bilge" olarak göstermiyorlar. bu açıdan ilk anda tuttum.
    haberci, manken, yazar ve oyuncu bir araya gelirse ne olur? işte böyle güzel bir program olur. hele ki o oyuncu müjde ar ise; muhteşem ötesi bir şey çıkar ortaya..
    (pembe domuz, 04.10.2007 22:53)
  6. bu gece yayınlanan ilk bölümünde cem yılmaz 'ı ağırlayarak izleyicinin ilgisini çekebilmiş bir program.
    aysun kayacı ve müjde ar dışında diğer sunucu bayanlar gayet iyi seçilmişler ve ntv gibi bir kanala yakışmışlardır.
    (ceyus, 04.10.2007 23:09)
  7. cem yılmaz ile müjde ar'ın karşılıklı şovuna sahne olmuş program. ama program cem yılmaz dışındaki konuklarla seyircide yarattığı beğeni duygusunu ne kadar devam ettirebilir burası tartışılır ama ben yine de programın konsept olarak diğer programlardan olan farklılığıyla seyircinin ilgisini çekeceğini düşünmekteyim.
    (pandaros, 06.10.2007 14:08)
  8. ilk bölümünde aysel gürel'in telefon bağlantısı kurup kızı müjde ar'ı ezmeye çalıştığı cem yılmaz' ın bile suratını kıpkırmızı yaptığı programdır
    (cnutre, 06.10.2007 14:12)
  9. neden, neden , neden 4 sunucusu var bunun diye düşündüğüm ve işin içinden çıkamadığım ayrıca cem yılmaz gelmese kesinlikle izlenmeyceğine inandığım, ikinci bölümünde gerçekle yüzeleşceklerini düşündüğüm ntv de yayınlanan program
    (puca, 06.10.2007 14:26)
  10. (bkz: haydi gel benimle ol)
    (sezenehir, 06.10.2007 14:29)
  11. neden, neden, neden 4 sunucusu var bunun diye düşündüğüm ve işin içinden ancak şöyle çıkabildiğim program. efenim 4 farklı bayan ve 4 farklı bakış açısı, 4 farklı kuşağa da hitap etmek açısından yapılmıştır diye düşünüyorum.

çiğdem anad, bir zamanlar cnn türk haber koordinatörü olmuş. şu an hala aynı görevde mi bilmiyorum. gazeteciliği, yazarlığı, bilgi birikimi, liderliği ve gündemdeki konulara hakimiyeti ile programın en ağır ismi ve yönlendiricisidir.

aysun kayacı, günümüz gençliğinin ne rezil boyutlarda olduğunu göstermek adına ve programın hiç bir şeyden haberi olmayan, entelektüel birikimi sıfır olan apolitik kişisi olarak konulmuştur. kısacası programa gelenler "aaaa aysun sen bunu bilmiyor musun" deyip aralarında gülsünler diye programa eklenmiştir. ayrıca sırf aysun kayacı için izleyen abazanlar da mevcuttur. bu da önemli parametredir.

müjde ar, orta yaş izleyicisinin dilinden konuşan. oldukça rahat ve sivri bir dili olan yeşilçamın unutulmazı. kesinlikle dan dun konuşsun ve birilerini güldürsün ayağına programa konulmuş. ayrıca pınar kür ve çiğdem anad arası zamanın insanlarına hitap etmesi açısından da önemlidir.

pınar kür, programın en yaşlısı ve en olgunu. yazardır. çevirmendir. kısacası kendisinin de entelektüel birikimi oldukça fazladır. programda sıkışılan yerlerde "hocam hocam burası neden böyle" diye danışılan bir öğretmen havası vardır. çok gezmiş ve çok bilmiş birisidir. kendi kuşağından izleyici çekeceği aşikardır.
    (cıvık müdürüm afedersin, 06.10.2007 14:47)
  12. çiğdem anad'ın bulaşık suyu dünyasının açığa çıktığı program. bu gazeteciler hep böyle, diye düşündüm, yaşamı gazete haberi gibi sanıyorlar, aslında gerçek dünyada neler olup bittiğinden haberleri bile yok, zevksiz ve kişiliksizler, kadın anketlerinden, yine gazetecilerin kimi aforizmalarıyla kendilerine yaşam düsturları ediniyorlar, tamamen cahiller, dedim kendi kendime
    müjde ar teyzem ve ah belinda ile nerede durduğunu çoktan kanıtlamıştır kanımca,
    pınar kür, iyi bir kafa, ama eski bir kafa,
    aysun kayacı şaşırtıcı
    bu arada cem yılmazla ikisinin ince esprilerine dikkat etmiş olanlar, aynı zamanda program boyunca birbirlerini süzdüklerini de gözden kaçırmamışlardır herhalde...
    (uyku evi, 07.10.2007 00:41 ~ 12:26)
  13. (bkz: utanırım ayol)
    (joe dalton vs dartagnan, 09.10.2007 17:37)
  14. ilk bölümünün bu kadar iyi olmasının nedeni ister istemez cem yılmaz'la ilişkilendirilen program. ayrıca pınar kür'ün yıllardır taşıdığı muzır lakabına ne kadar uygun olduğuna da tanık olunmuştur. sen kalk 141-142'den de sıkıyönetim mahkemesinde yargılan, sonra gel aysun kayacıyla program yap.
    (kurutulmus kelebek, 09.10.2007 17:52 ~ 17:56)
  15. (bkz: tek tek mi)
    (zoser, 19.10.2007 13:40)
  16. pınar kür'ün aysun kayacı'ya yakın bir zamanda tekme tokat girişmesini beklediğim tv programı.
    (bkz: güzel ama beyinsiz hatunlara tahammül edememek).
    (rönesans, 17.11.2007 19:54)
  17. bu hafta pınar kür ve ciğdem anat'ın acık bir şekilde sigara propagandası yaptığı,gittikçe tadı kaçan program.
    bir an gercekten kulaklarıma inanamadım. hadi tamam siz içiyosunuzda bi tv programında sigara aslında zihin açar,stresi azaltır,yok efendim rahatsız olan camı açsın isteyen istediği yerde sigarasını içebilir tarzında laflar cok sinir bozucu. bence birilerinin bu kadınlara programda nasıl konuşulması gerektiğini anlatması gerekli artık bu program yöneticilerimi yoksa rtük mü olur bilemem.
    (screwy, 17.11.2007 20:53)
  18. serbest çağrışım olarak:

(bkz: pollyanna)

(bkz: ellerim tombik tombik)
    (höytfield, 30.11.2007 00:36 ~ 00:40)
  19. bu akşam aysel gürel için yayında olacaklar..

sezen aksu, nilüfer, nükhet duru, zerrin özer, timur selçuk, garo mafyan, atilla atasoy, fuat güner, iskender paydaş, yonca lodi, reyhan karaca, asya, erhan güleryüz, murat güneş, ilhan şeşen ve ilke özdemir yer alacak...
    (sezenehir, 21.02.2008 17:30)
  20. ismini aysel gürel'in koyduğu ve ona ithaf edilen program.
    (mücrim, 17.03.2008 02:48)
  21. şiddetli tartışmalara sahne olmuş programdır. oy veren kitle ile ilgili saptamalar esnasında kutuplaşmış bayanların reha muhtar ile coşmuşlar ve aysun kayacı hanımın özel hayatına dadanmışlardır.
    (henriçayniski, 28.03.2008 02:59)
  22. müjde ar dışında hiç bir izlenebilirliği olmayan itici program.

(bkz: bozkırdaki çekirdek)

hatta keşke müjde ar tek başına program yapsa da ismi de haydi gel benimle ol olsa...
    (kubuluk, 28.03.2008 11:15)
  23. kadınız ve sözde erkeklerin anladığı her konudan biz de anlarız gibi boşuna bir kendini kanıtlama çabaları var.
    mantıklı açıklamalar getirip ciddi tartışmalar pek ala yapabilirler belki ama olaya kadınlığın verdiği magazinsellikle yaklaştıkları zaman işte kadınların tartışması ancak bu kadar olur gibi yorumlar getiriyorlar.
    aysun kayacı dudak büzüp kameranın ona yönlendiği sırada şuh pozlarla renk katarken müjde ar da program bütün bir hafta nasıl konuşulur,gündeme nasıl düşeriz derdinde bence.
    kraliçeninyeşil camii ye ayakkabılarını çıkarıp patikleriyle girmesinin örnek bir davranış olduğunu söylerken çiğdem anad, müjde ar ayol ayakları kokuyordur ondan giymiştir diye basit esprilerle yavanlaştırıyor programı.
    zaten gazoz hadisesi değinilecek gibi de değil.
    kadın sohbetlerini buna indirgemeleri hayal kırıklığı başka bir şey değil.
    espri olmazsa olmaz tabii , hele esprili kadın olmak zor zanaat ama bu kadar da içine edilmez be!
    (zefura, 16.05.2008 09:09)
  24. müjde ar, şansal büyüka hakkında internette dolaşan bir yazıyı okuyor, şansal büyüka ' da dinliyor. yazıya göre şansal ' ın lakabı matkap' mış. şansal yok dedi , milliyet spor ' da çalışırken serttim , kolay beğenmezdim ama onun dışında birşey yok dedi. müjde ar ise şansal büyüka ile bodrum ' da komşu olduklarını , şansal' ın matkap lakabını hakedecek yapıda bir insan olmadığını söyledi. çiğdem anad ise müjde ' ye '' canım seni oymamış olabilir '' diye başladı , o anda beni benden aldı , programı gündüz kuşağında yayınlanan kadın programı tadına ulaştırdı. beni güldürdün sevgili çiğdem anad , allah ' da seni güldürsün.
    (albertkamuvicdanı, 16.05.2008 09:27)
  25. aslında güncel ve siyasi konuların tartışıldığı güzel bir programdır.programın uzun saatler süren sıkıcı sohbetler yerine daha rahat ve basit bir havası vardır,bu yüzden daha çok ilgi çekeceğini düşünmekteyim.elbette oyuncu ve manken dünyasından kimse sunucu olmasaydı,hatta sunucuların hepsi bilmemnerde profesör ünvanı olan gözlüklü erkekler olsaydı,uzun ve ciddi sosyal,siyasal,ekonomik,kültürel konular konuşulsaydı daha kaliteli bir program olurdu,şu anda vasatın altında...tabi bu "kaliteli" programı burada kadın sunuculara bok atan kaç kişi izlerdi o da bilinmez.ayrıca bir mankenin (gerçi burada aysun kayacı kötü bir örnek ama) veya bir oyuncunun siyasetten anlamadığını düşünen gerizekalı,kendisi aktif siyasette yer almıyorsa ya da siyasal okumuyorsa,hiç bir zaman siyasi konularda konuşmasın,çünkü "o ne anlar".siyaset meslek işidir diyenin,yarın çoban niye oy veriyor demesi yani kayacı çizgisine yaklaşması mümkündür.
    (sakıncalı piyade, 16.05.2008 11:13)
 sayfa  / 2