|
|
- sezen aksu'nun mükemmel şarkılarından biri. 80'li yılları hatırlatan ezgileri ile insanı uzaklara götürür.
- sözleri aysel gürel'e bestesi onno tunç'a ait olan sezen aksu'nun en güzel şarkılarından biri.
bende zincirlere sığmayan o deli sevdalardan
kızgın çöllerde rastlanmayan büyülü rüyalardan
kolay kolay taşınmayan dolu dizgin duygulardan
yalanlardan dolanlardan daha güçlü bir yürek var
haydi gel benimle ol
oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimize
ordaki sevgililer özenip birer birer
gün olur erişirler ikimize
uzanıp yüreğimin ateşiyle yeniden
yıldızları tek tek yakacağım
sarılıp güneşlere, sevgimize göklerden
mavi mavi taçlar takacağım, ne olursun
haydi gel benimle ol
oturup yıldızlardan bakalım dünyadaki neslimize
ordaki sevgililer özenip birer birer
gün olur erişirler ikimize
- bu şarkının harika bir remix'i bulunmaktadır piyasada, lakin benim pc'mden silinmiştir ve bir daha bulamadım. hafif bir ritm'le girdikten sonra nakarat kısmında koparan, arkada gereksiz drum bass vs efektlere sahip olmayan sade, ritmik ve hoş bir mix'tir kendileri. (ah bi de yeniden bulabilsem..)
- uzun bir süre "neslimize" kısmını "resmimize" olarak anladığım ve en sevdiğim sezen aksu şarkılarından birisi.
- sevgiliye söylenebilecek en güzel şarkı..çocuklar gibi'den sonra tabi..
- önce noluyoruz diye şaşırdığım sonra müjde ar'ı duyunca anca bu isim konulurdu dediğim program. biri gitsin olsun şununla.
- ntv de perşembeleri yayınlanan programın adı değildir. orda dört sunucu olduğu için çoğul kullanmışlar. ha ama ben ısrarcıyım, buradaki olmak kelimesinin bir diğer anlamı çok hoşuma gitti, onu kullanarak müjde ar üzerinden insanları espri bombardımanına tutmak istiyorum diyorsanız, doğrusu; haydi gel bizimle ol
- emre altuğ tarafından da sık sık söylenen canım sezen şarkısı.
|