|
|
- bir zamanların efsane dizisi....
- hiç sıkılmadan bir defa daha tekrarını izleyebileceğim unutulmaz efsane dizi.
- kurtlar vadisinin atası,osman sınavın ilk mafya dizisi.bu dizide ağabey rolundeki aktör korkut ekenin eniştesidir.
- baş karakteri yusuf miroğlu'nu kenan imirzalığolu'nun canlandırdığı güzel dizi.bize zeynep tokuş'u tanıtan dizi olması da yüreğimizdeki yerini daha da derinleştiriyor.
- müzikleri ile insanı kendinden alıp uzaklara götüren ve askerde bol bol seyredildiği söylenen dizi .
(zitox, 30.07.2004 21:06)
- kendisine ısrarla "cesur yürek", filmine de(bumerang cehennemi) "bazuka operasyonu" dediğim güzel dizi.. ben kendime değil de asıl insanlar ne dediğimi anlıyor ya ona şaşıyorum..
(bkz: cesur yürek bazuka operasyonu)
- birkaç sene öncesinin soft kurtlar vadisi dizisi.
(angelic, 08.02.2006 23:49 ~ 23:51)
- haydarinna rinna rinna rinanay!! diye bir şarkısı da vardı bu dizinin. kaç bünye bununla gaza gelmiştir kimbilir...
- (bkz: miroğlu yasaları)
- az önce rastlantısal olarak soundtrack'ini dinleyince aklıma geldi... ya neydi o? bir zamanlar(lisedeyken efendim) erkeklerde beyaz atkı takmalar, silah ve gül çizmeler falan sıraya. hatta benim çok yakın bir erkek arkadaşım o kadar çok özdeşleştirlmişti ki kendini miroğluyla, bir yıl falan adını hiç kullanmadık onun. salgınmış, geçmiş, mutluyuz...
- zamanının gerçekten etkileyen dizisi. kuşçu tiplemesi bazen insanı kendinden geçirse de verdiği öğütler güzeldi. kenan imirzalıoğlu ise şu an polatı oynayan necati şaşmazdan karakterine 100 kat daha iyi oturuodu..
- varlığın yakıyor
yokluğun yok ediyor
durmuyor deli yüreğim, durmuyor deli yüreğim
yeryüzü almıyor bedenimi
göklere sığamıyorum
sessizce durup usulca sokulmak varken
tut kendini yüreğim diyorum
haydarinna rinna rinna rinanay
haydarinna rinna rinna rinanay
haydarinna rinna nay
haydarinna rinna nay
varlığın yakıyor