|
|
- yenilen son kuruyemişin bozuk çıkması.
- herkesin bildiği lakin kimsenin söyleme gereği hissetmediği anketimsi başlıklara anket lan bu diyen insan.
(l3, 17.11.2007 19:24 ~ 19:25)
- (bkz: hayatın ne kadar ibne olduğunun anlaşıldığı anlar)
- (bkz: insanlardan tiksindiren anlar)
- bilgisayardan babanıza tatil resimlerini gösterirken, msn den arkadaşınızın naber yarraam yazması.
- deniz kenarında bir çay bahçesinde otururken ağzı açık çantanın içindeki telefon, cüzdan ve anahtarın bir ayak darbesiyle denizin buz gibi sularına gömülmesi.
- bi gece istanbul kuytularını gezin, ya da birkaç hastanenin aciline uğrayın, tiksinmekle kalmayıp dalmak istersiniz kendisine (bkz: fight club). ama son dönem vicdan rahatlatma dönemi siz en iyisi gıcır arabanızla ailecek sultanahmet'e gidin bugüne de şükür, devletlum eksik olmasın deyin.
- yolda yürüyüp rüzgar esintisiyle mutlu olup hayata aşık olduğun an bir amcanın boğazını son ses temizleyip önüne tükürmesi akabinde göbeğini kaşıyıp alıcı gözüyle bakmasıyla kendinden geçtiğin an.
futbolcuların pozisyonlardan sonra kamera kendilerini zoomlarken yere doğru burunlarını çektiği an.
nadalın kıçını başını kaşıyarak federeri yendiği an.
(tamam tiksindirici bir giri oldu ama başlık da pek sevecen değil hani)
- tecavüzün bir silah olarak kullanıldığı savaşlardan haberdar olunduğu,
yanıbaşımızda bir savaş olduğu halde hala sutyen kopçası ile uğraştığımız anlardır. evet haklıyım, o da gerektir. (kendimle çelişiğim)
- uykunun en tatlı yerinde helikopter gibi inişe geçen sivrisinek, tatlı krizinde evde toz şeker dışında hiçbirşey bulunmaması, kendini ifade edememe, hayal kırıklığı, okul müdürünün kadirizm bakışlarıyla güne başlamak, günün en eğlenceli zamanında sıcacık nescafenizi yudumlarken televizyonu açar açmaz şehit haberiyle karşılaşmak, terör, ergenekon, yalan, tiksinti, bıkkıntı...
(bkz: amaaan ..!)
- asteğmen olarak geçirilen askerlikte kıymet bilmeyen komutanlarla geçirilen herhangi bir an.
- (bkz: @2742608)
- dışarı çıkacakken son kez banyoya girip, ordaki iğrenç su birikintisine basıp, çoraplarınızı ıslattığınız an.
- dünyanın muhtemelen en değerli web domainleri alınırken pipi sik evrimini yeni tamamlamış ve oynuyor olduğum gerçeği.
şöyle özetleyeyim:
allinone.com
http://www.allinone.com/
creation date: 21 mar 1997 05:00:00
worlddomination.com
http://www.worlddomination.com/
created: october 28, 1996
dot.com
http://www.dot.com/
created on 22-jun-1994
bunlar gibi zibilyon tane domain hiç bi sikime yaramadan yatıyor. allinone özellikle beni yaraladı. dozer kiralama sitesi ya. öf yan1 kere yan1.
- (bkz: kokoreççi kuyruğu sohbetleri)
- inandığın bütün değerlerin yok olduğunu gördüğün anlar
- bir erkeğin sizinle sadece bacak aranız için ilgilendiğini anladığınız anlar.
- soğukta titreyen ayakkabısız bir çocuk, eziyet edilmiş bir hayvan, ağlayan yaşlı, inleyen hasta, dövülen kadın gördüğüm anlar.
taşlanarak öldürülen, eli kesilen, işkence gören masumlarla ilgili haberleri izlerken.
sokağa çıkmamayı ve haberleri izlememeyi denedim ama olmuyor.
- kazada ölenin üstüne gazete kağıdı örtüp cesedin orada unutulması.
- sürekli tiksinip duruyor olmak.. tiksindirir bir süre sonra.
ek: ya ben bunu yazdım ama.. harbiden ilk defa tiksindim kendi yazdığım bir şeyden.
- uçak kalkmadan önceki dakikalar
- (bkz: @2769863)
- içimizi acıtan dramatik durumlarla karşılaştığımız anlardır. kaçsan olmaz, yardım edersin kaç kişiye? isyan edersin kimin umurunda?
evet evet, insanca bir düzen için mücadele etmek gerek. hiç olmazsa düzeltmek için uğraşmanın huzurunu duyarsın.
|