|
|
- tam olarak "paranın satın alamayacağı şeyler vardır, geri kalan her şey için mastercard" şeklinde olan mastercard ın reklam sloganı.
- (bkz: paranın satın alamayacağı şeyler)
ve
(bkz: paranın satın alabileceği şeyler)
ve sonuç olarak
(bkz: kredi kartı borcunu kapatamayan insan)
- (bkz: bana mutluluğu satabilir misin abidin)
- son reklamında, sokak arasında futbol oynayan bir kaç çocuk içinden en sakar olanı üzerine yoğunlaşan bir reklam teması ile, hey gidi günler be dedirten firmanın, reklam slogani. o reklamdaki sakar çocuk evet bendim, ve reklamdaki gibi en son golleri de hep ben atardım. *
(ob, 28.05.2007 12:37 ~ 12:38)
- (bkz: bana yeni şeylerle gel)
(bkz: taksilere de post makinesi kampanyası) (maksat mastercard'ın gönlü olsun)
- "limitsizseniz* limit sizsiniz" demeye çalışan reklam sloganı.
bu tür reklamlarda izlenilen yol hep aynı; duygu sömürüsünün bittiği yerde para devreye giriyor. (bkz: küreselleşme)
bir benzeri için; (bkz: anneler gününde tek taş alınır)
- "paranın satın alamayacağı şeyler vardır, geri kalan herşey için master card" diyerek aslında "herkesin ve her şeyin bir fiyatı vardır" demek isteyen reklam sloganıdır. fakat şu şekilde değiştirilebilir;
"yeniden insan olmanızı sağlayamayız, ama geri kalan her şey için master card."
- taksimdeki taciz rezaletine istinaden bobiler.org sitesinden bir arkadaşın çalışması;
(bkz: http://www.bobiler.org/...)(pudra, 07.01.2008 16:37)
- (bkz: http://www.youtube.com/...)
olaya tamamen farklı bi bakış açısı getirmiş arkadaşlar.
- bir karne günü daha yaklaşırken şahit olduğum bir diyalogda yarılmama neden olan şeyin orijinali. şöyle ki:
gömlek:10 ytl
ceket:35ytl
pantolon: 25ytl
kravat: 8ytl
karne günü babamdan yiyeceğim dayak ise paha biçilmez. paranın satın alamayacağı şeyler var. geri kalan her şey için mastercard.
- geri kalmak ???!!
(bkz: gericilik)
- türkiye için geçerli bir reklam sloganı olmamıştır.
" maaş üç günde suyunu çekti ise her şey için mastercard "
" para harcatarak halkın aklı başından alınıp, her şeyin iyi gittiğine inandırılacaksa tabii ki mastercard. asgari ücretliye binlerce ytl limitle hem de. bir telefonla dünyalar kadar kredi de beraberinde... mortgage mi dediniz. tabii ki. hay haay! para gökten yağıyor, biz de düşük faizle(!) size dağıtalım. siz de harcayın, harcayın; alın da alın. ekonomi iyi, merak etmeyin. "(luto, 10.04.2008 21:40 ~ 11.04.2008 11:52)
- kredi kartı harcamalarından geriye bir şey kalıyorsa tabi ki onu da kullanırız, ama kalmıyor durduramıyoruz.
- mastercardın gayrimenkullerinize göz diktiğini gösteren bir adet yasak meyve serbest çağrışımı. zira %4.5-5 bileşik aylık faizle " system error" olmaması için hiç bir neden yoktur.
|