belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  2. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  3. · aşk ı memnu
  4. · author gibi erkekler
  5. · erkekte ses tonu
  6. · günün tek kelimelik özeti
  7. · galatasaray
  8. · spitney beers
  9. · sikko

hayatla irtibatını koparmak  

1. (bkz: yemek yemek)
    (rubi, 01.05.2006 01:25)
  2. (bkz: intihar etmek)
    (nigra, 01.05.2006 01:26)
  3. zamanında lisede zamane iken yaptığım şeydir.blizzard'tan babam çıksa yerim mantığı ile starcraft ile olaya sarmış olup akabinde diablo 2'ye atılım yapmıştım. ilk level 80 karakterimden sonra frp manyağı bir arkadaşın "oolm arkadaşımda oynadım battle.net feci zevkli oluyor!" demesinin ardından battle.net ortamlarına akmamla başlamıştı herşey. evdekiler en sonunda bilgisayarı tavan odasına çıkarıp bir çözüm bulduklarını sandılar. lakin içimdeki doğrama biçme ateşi bir türlü sönmek bilmiyordu. pazartesileri okulu asıp internet kafe denen mekanlarda bir cd-key swapper ile kendi keyimi kullanıp maceraya orda devam ediyordum. normal hayatla irtibatım kopmuş, yemek menüm sikindirik tavuk döner olmuş, kilo vermiş ve okula da kan çanağı gözler ile gelir olmuştum. derslerde ise battle.net'te baktığım karaktere özel set item'ların hayalini kurar olmuştum. hatta öyle ki, müdürün hayatının hatasını yapıp bilgisayar labarutarının işletmesini arkadaşıma vermesi ile lan party dönemi başlamış oldu hayatımda. sınav öncesi bile gece 12'den sabahlara dek arkadaşlarla minion keser olduk. başlarda iyidir hayatla irtibatı kesmek. lakin bir an gelir kişi düşünür "ulan ne kadar çok şey kaybettim " diye. hele ki etrafındaki öğrenciler kızlarla haşır neşir olurken o ise sabah akşam ekran karşısında değilse de servet vererek aldığı spawn'ları okurken beyni bir şeyleri analiz eder. bu arbededen sonra gene yanına frp manyağı arkadaşı gelerek "abi d&d oynuyoz masa üstü feci zevkli" demiştir. ancak bu sefer okkalı bir siktir çekilerek önümüzdeki maçlara bakmak kaidesi ile gerçek içi çürük hayata geri dönülmüştür.
    (keyif pezevengi, 01.05.2006 01:26 ~ 01:27)
  4. hayattan soğumak sonucu gerçekleşebilecek durum.
    (bkz: hayattan offline olmak)
    (pati, 01.05.2006 01:28 ~ 01:29)
  5. yer: dolmuş. kahramanlar şoför ve yanında oturan paspal bir amca.
    + yarın da 23 nisan şeyler tatil galiba
    - neyler abi?
    + hani çocuklar gidiyo ya sabahları
    - okul mu abi?
    + hah evet okul. şeyler de tatil di mi?
    - ne abi?
    + hani tayyip mayyip
    - resmi daireler mi abi?
    + hah evet resmi..
    (ynitm ynits, 23.04.2007 00:39 ~ 17.06.2007 14:14)
  6. bugün yaşadığım eylemdir. tam 12 saattir oturduğum sandalyeden popomu kaldıramamak suretiyle oturmaktan yorulan bir bünyenin yaşadığı traji-komik vakadır efendim. şöyle ki... vizeye bir bahaneyle girilmez ve hoca bir başka tarih vererek make up yapmaya izin vemriştir ve fekat siz ona da gitmez bir de utanmadan hocayı arar, gelemeyeceğim ablam ameliyat..bla bla bla yalanını uydurursanız başınıza geleceği budur efenim!!! hoca da kalkar size take-home midtermü verir babalar gibi çakılırsınız 12 saat işte böyle bi sandalye başında mutfakta bulunmaktan dolayı da tek yaptığını gırtlağınızı doyurmaktır. lakin en acısı ise saatin gece bire yaklaştığı şu sıralarda ödevi teslim etmeniz için 9 saatiniz olmasına rağmen -uykuyla geçeceği için bu 9 saati 7ye indirebiliriz- take home midtermünüzü yani eve vize aa hocam verin süper diye bütün dönem yırtındığınız ödevi halen bitirmemiş olduğunuz gerçeğiyle karşı karşıya kalıp sözlüğe s.çarsınız!
    (bkz: arı sıçtı)
    (madalyonun güzel yüzü, 23.04.2007 00:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil