hayat hikayesi   

adana çık aradan

1. (bkz: film şeridi)
    (easy company, 28.05.2005 04:10)
  2. bazen bi otobüs durağında buluyorum kendimi...
    uzaktan bakınca(!) ne kadar da çirkin görünüyorum ne sevimsizim!öyle bakıyorum etrafıma, zavallı bir yanım var bir de orospu! parası az gelmişte memnuniyetsiz ayrılmış yataktan aciz bir orospu... hangi otobüsü bekliyorum acaba, gerçi hiç umrumda değilmiş gibi duruyorum yani ne olsa binip gidicem. ama pek çokları geçip gidiyor hiç binmiyorum. kesin kafam karışık karar veremiyorum.saçlarımı da taramamışım yine, zevksiz kıyafetler üstümde. yanaklarım kıpkırmızı. biri dönüp bana bakmasın beni sobelemesin diye mi çeviriyorum sürekli başımı.bilmiyorum...
    tam da burdan bakınca öle çaresiz ki ellerim. nereye koyacağımı şaşırıyorum. hiç etrafıma bakmıyorum utanıyor muyum acaba...
    ömrüm...
    garip ömrüm iki durak arasına sıkışmış zavallı ömrüm...asla doğru kararı veremeyen, köşede,arada, uykusuz, parasız, orospu ömrüm.

yazarın notu:bazen tek bir tebessümden anlaşılan asla bizim baş kahramanları olamadan ve de futursuzca yazamadan hatta eserimizin altına imzamızı bile atamadan bitirdiğiniz(hemde çoğulukla hiç istemediğiniz yerde) ömür özetidir...
    (azami kırk çöp, 28.05.2005 04:21)
  3. özellikle uzun yolculuklarda yanınıza oturan kişiye anlatılan, ya da yanınızdaki kişinin size anlattığı öykü.
    (erdemetal, 29.06.2005 00:51)
  4. aslında nerden baslamalıyım hiç bilmıyorum...
    anlayamadıklarım bir yanımda
    anladıgımı sandıklarım öbür yanımda...
    eskısı kadar endıselı degılım umulmadık gelen sorulara karsısında...
    trajıkomık ama bedenimi ruhumu ayrı
    bırbırınden kılometrelerce uzaklıkta ki duraklarda bırakmısım sankı ne hıssettıgımı farkında degılım...
    ara sıra incitilmişlerımı seriyorum önüme..
    uzerıne de bırakılmıs izlerden kımden kaldıgın anlıyorum..
    sen ıstesende istemesen de bi ömür birikiyorlar konuları bırbırnden farklı
    senı üzüp kacıp gıdenler...
    senın üzüp dagıttıgın kalpler...
    senı üşütenler..
    senı ısıtmaya calısıp elının tersiyle ittiklerın de
    aynı sucu ıslerler...
    sonrada ne gülünçtür ki her ıkı sekılde de; yanlızlıktan anlasılamamaktan bahsedılen cumleler kurulur
    sanırım doygunluga alısan yurek aç kalmayı ozler bı gun..
    aıt oldugu yerın ötesıne gecme coskusuyla ona yasak olan,örülü duvarın arkasına gecer..
    varılan yer bir ucurumdur
    o adrese hayatta en azbir kere ugranır herhalde..yada defalarca..
    asla ile baslayan cumleler kurmuyorum artık yürek iflah olmuyor cunku
    kendını uykusuz bırakan hayallerı kurmayı sevıyor yınede...
    bellegımde suan hersey eksık ve yarım
    ömründe iki uçta yasarsın;
    sana sunulanları ya tekmeler kacırtırsın
    ya da
    nazıkce karsılarsın

işte hayat bizlere saatin köründe oturttup böyle cümleler kurdurtur..!
    (jetonnn, 16.11.2007 05:44 ~ 05:45)