21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 789 tane

hayat gerçeğe perde

güzelinden getir  başlık içinde ara  bakın dur
  1. cem mumcu'nun binbir insan masalları dizisinden çıkardığı beşinci kitabı.en kısa zamanda edinip okumak lazım.uzun zamandır bünyeyi dağatacak bir şeyler okumamıştım.her hastalıklı ruha iyi gelir.(her ruh biraz hastalıklıdır önermesinden yola çıkarak aslında herkese iyi gelir.)

http://www.ideefixe.com/...

(, 11.06.2008 00:58)

@2472268

2. cem mumcu serisinden, hatta tümlemenin sonundan..hikayeler, masallar vardı binbir tane insana dair.

132. yüklü
    'ondan kalan kırmızıyı astım boynuma. uçlarında dolaştım olmamanın, yok olduğum yerleri özledim. memelerinden yapıştım karanlığa...
    kandırıldığım her yere geri döndüm. kendi suyumu ısıttım...yeniden çığlıklandım. bir daha çıktım annemden..
    derdim seyahatteydi uzak yerlede. peşisıra gittim mahkemem sırtımda. ayak izlerim cinlerle aynı. tersimi gördüm bir bulutun sandığında..
    sırtımdan vurulmayı bekledim. hak etmemişliğin belgeleri avucumda. kendi sebebimle ölmeyi yeğledim başkasının namlusunda...
    neden sade iklimlerde buluşmadım kimseyle? salgınımla gezdim akşam olan her yeri. farelerden taun gibi sözcükler ezberleyip korkarak ölesildim her keresinde.
    mabedimin ayak izleriyle meşguldüm. son anda gözden kaçırdım aklımı. kaykılmış yatan geceye ünledim içimin pususunda...
    yalanlarımı teslim edeceğim emanetçi kapayıp gitmişti besbelli.
    ölümüne kura çektim, sarkacım göğsümde kiracı...
    rengim kan kurusuydu aleme. kaçanlar kurtuldu sefaletimden. surların deliğindeki körebeme filler su içirdi gölgemden...'

(, 13.02.2012 15:27)

@8335715