insanların hayatlarına olumlu bir etkide bulunmak amaçlı yazılan, yazan kişinin birebir uyguladığına inandığım mana dolu, ilahi tadında ve orgazm edici cümlelerdir. herkesin kişi listesinde en az bir tane bulanması gerekir bu mesajcılardan. maazallah arkadaşım birini listesinden sildi, şaftı kaydı... bu insanlara kulak verin silmeyin onları efendim... bugün onlardan birinden aldığım mesajı sizinle paylaşıyorum;
yarın için plan yap, bugün için yaşa...............
"sadece kuru kafalardan oluşan piramidin üzerinde duranlar daha uzakları görebilirler."
1 yıl sonra gelen edit:bu sözü ileti yapan arkadaşa laflar hazırladım.neden bu kadar geç demeyin ,öyle işte.ben sanada senin kuru kafanada..tencere,tava dalabilirim.
yeni üretilenleri yanında (ne komunizm, ne kemalizm. en kralı erotizm), atasözlerinin veya veciz değeri taşıyan (az sözle derin ve yoğun anlatım) sözlerin hal-i hazıra uyarlanmış (kimi zaman da içine edilmiş) halleriyle karşımıza çıkan bir ileti grubudur. 90'lı yıllardaki duvar yazıları furyasının bugüne yansıması gibi geliyor bana.