|
|
- (bkz: vay amına koyim)
- boşa yaşamak.
- istanbul trafiğinde hiç araba sürmemiş olan kişi için mümkün olabilecek durum.
- insanın ne kadar müstesna bir şahsiyet, ne denli özgün bir yaradılışın eseri, ne mükemmel bir sanat eseri, güzelliklerin en alâsına ne denli layık olduğu, oto-kontrolünü sağlayıp kamil insana ne denli yaklaştığını, çevresinde ne denli saygı duyulup kabul gördüğü, bir gülben ergen şarkısı teması olmayı ne derece hak ettiği, şirin baba'ya şirinler köyü dışarısındaki gezilerinde ve olası hastalığında o'na vekalet etmesinin ne denli anasının ak sütü gibi helal olduğu vb.. gibi sıfatların timsali olduğunun kanıtıdır.. aferin o kerataya..
- böyle bir şey yoktur
- (bkz: hz muhammed)
- (bkz: peygamber olmanın avantajları)
- yalanın alasıdır.
- (bkz: sağır ve dilsiz olmak)
- erken yaşta hayata gözlerini yummuş, o zamana kadar da hiç bir yerden küfür öğrenmemiş bir çocuk olabilir.
(amphibian, 05.08.2007 22:10 ~ 06.08.2007 00:41)
- sanırım imkansıza yakın bir olay.kimsenin bole bir hayat geçirebileceğini düşünmüyorum şahsen.
(bkz: oflu hoca)
- küfür kaka bir şeydir belki ama on kaplan gücünde bir antidepresan olur bazı durumlarda. o sözler söylendiğinde birden bir yatışma, bir rahatlık, bir ferahlık gelir insanın içine.*
- tüm gün okulda çişini tutup tuvalete gitmemek gibi bir şeydir. sonra içinde tuttuğun, kendini frenlediğin tüm şeyler bir süre sonra kanına karışıp kafanı bulandırmaya, beynini zehirlemeye başlar, rahatsızlık verip şişkinlik yapar.
- ben hayatımda yalan söylemedim sözüne eştir
- (bkz: yok öyle bir şey)
- içinde biriktirdiği duyguları son nefesinde "senin ağzını yüzünü sikerim orospu çocuğu" diye hönkürerek patlatabilecek potansiyele sahip insanların bulunduğu durum.
(falanca, 27.03.2008 21:05 ~ 21:05)
- bırak şimdi
- çelik gibi sinirlere sahip olmanın bir sonucudur.
(lolla, 27.03.2008 21:26)
- 'yalan söylüyorsam anamı şey etsinler'e kadar giden alışkanlık.
|