|
|
- hepimizin mezun olmakla yükümlü olduğu okul.
- dersime giren güzel bir kızın karşı cinsle ilişkiler dersinden ff'i çaktığı güzide üniversite. daha önce de dc'yle geçmiştim başka bir tanesinden
- okumamış insanların kendilerini yüceltmek, okuyanları ise ana kuzusuna benzetmek amacıyla mezun olduklarını söyledikleri üniversite. girmenin kolay olduğu fakat mezun olanın pek görülmediği eğitim yuvası.
- (bkz: istanbul)
- kep yerine kefenle mezun olunan üniversite.
- türkiye'nin en iyi su ürünleri fakültesine sahip üniversite.*
(camel, 16.03.2006 16:09 ~ 16:15)
- mezun olduktan sonra çıkış belgemiz adımıza düzenlenip baş ucumuza dikildiği için belgeyi elimize alıp "bitirdim ulan!" diyemediğimiz üniversite. hatta bir söylentiye göre rektörü görmeye gidenler bir daha dönemiyormuş.
- (bkz: yedi kat gökteki yaldızlı geyik)
- normal üniversite okuyanlara nazaran 4 ila 6 yıl hayat tecrübesi sağlayan ve sınavsız girişe imkan veren tek üniversite.
- "ben hayat üniversitesini bitirdim" şeklindeki kullanımı "cahilim" anlamına gelir. yaftayı güvenle yapıştırabilirsiniz.
(nox, 27.06.2007 00:13 ~ 00:13)
- hangi bölümde okursanız okuyun bununla çap yapıyorsunuz zaten,ayrıca söylemeye gerek yok.
- (bkz: yok öyle bir şey)
- genelde lise mezunu babaların mezun olduğunu söylediği okul.
- taban puanları bilinmeyen ve taban puanlarının olmadığı tahmin edilen üniversitedir...
- bazıları tarafından bir binaya sahip olduğu düşünülen hayali deneyim üniversitesi.
- kızların çıkma teklif etmediği yegane üniversite
- 1974'de kurulmuş; georgia, birleşik devletler'de mukim üniversitedir.
(bkz: http://www.life.edu/)
- alttan aldığım tek dersi aşk olan üniversite*.
(farazi, 10.09.2007 21:34 ~ 21:34)
|