belki ilginizi çeker
  1. · her şeyi bırakıp gitme isteği
gündem
  1. · the twilight saga new moon
  2. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · kar yağarken hissedilen duygular
  6. · 28 kasım 2009 fenerbahçe kasımpaşa maçı
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · deterjan
  9. · mbr

hayatın canınızı yakarak kendini dengelemesi  

1. hayat insana verdiklerini bir bir acıtarak geri alır, her mutlu gün için misli mutsuz gün. insana geçirdiği her keyifli günde şu soruyu sordurtur hayat, acaba bu güzel günlerin bedelini ne ile ödeyeceğim.
    bu bazen sevdiceki kaybetmektir, bezen ebeveyni, bazen hayatı

edit: komik ve saçmada gelse alt alta toplayınca doğru sonucu veren olgu.
    (speleofizik, 15.04.2008 00:05 ~ 01:07)
  2. böyle bir denge tüm aramalarımıza rağmen bulunamadı. lakin şöyle bir şey var.

(bkz: kurgu)

var olması gereken gerçek, bireyin süperegosunun ve idesinin dengesidir. gerisi tomdur, waitstir, temptationdır...
    (alkolikikon, 15.04.2008 00:27)
  3. böyle durumlarda " ne oldu şimdi? yok yani, ben şahıs olarak, sen hayat karşısında bu kadar minik ve aciz iken, sen koca haşmetine bakmayıp niye benimle uğraşıyorsun? ne oluyor ben acı çekince, tatmin mi oluyorsun? kocaman bir göbeğin var da, onu tuta tuta gülüyor musun? ne? iyi mi oldu ağzıma ettin? senin dengen yerini bulacak diye şarttı, değil mi? ben var ya, senin gibi hayatın ızdırabını sikeyim!" şeklinde isyan eder insan. peki değişen birşey olur mu? olmaz. maalesef.
    (50 karakter barındırmam kişilik sahibiyim ben, 15.04.2008 00:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil