belki ilginizi çeker
  1. · kürtlerin her türlü gücü var hiç kimse durduramaz
  2. · efes fıçı bira
  3. · verilmek için can atılan template ayarlar
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · günün tek cümlelik özeti
  3. · yaran diyaloglar
  4. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  5. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  6. · the twilight saga new moon
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · tayyip in halkın gözünde değerinin yükselmesi
  9. · aklı başına ayrıldıktan sonra gelen eski sevgili

hayatım boyunca bu lafı söylemek istemiştim insanı  

1. bu tip insanların ömr-ü hayatları boyunca bekledikleri an geldiğinde, laflarını söylerken büyük bir haz alırlar. o andan sonra bir süre bir zevk duyarlar ama sonrasında boşluğa düşerler. intihar vakaları sıklıkla görülmüştür
    (mavio, 15.03.2005 19:02)
  2. okuldan yeni mezun olmuş, sivilcelerini sıkıp patlatana kadar el bebek gül bebek büyümüş bayanlar ilk işe başladıkları kuruluştaki sinsi amirlerinin taciz amaçlı, sevgi aromalı, yardım niyetinin ne olduğunu anlayabilir bi zaman sonra. kendini tutar tutar tutar ve bigün toplantıda çıkan tartışma sonucu 2-3 saniye amirinin kırmızı gözlerine bakar ve; "bana yardım etme isteğiniz tamamen güzel kalçalarımı avuçlarınızın içine alma tutkusu, erkek değil misiniz allah hepinizin belasını versin !!" diye bağırır. aman tanrım o nasıl bir rahatlık, nasıl bi ferahlık öyle. sonraki 10 saniye içinde başlar bu durum. hayatı boyunca bu lafı söylemek istemiştir. sonraki 10 saniyede de patronunun erkek olduğu ve kendisine doğru makarios'u görmüşçesine bakışlarını farkeder.

zaten o da o sırada çevresine saftirik saftirik bakmaktadır..
    (pablo, 15.03.2005 19:29 ~ 19:32)
  3. - sen de kimsin?
    - hani bir zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı?
    - karıştırıyon birader o başka bir espri. neyse, eee?
    - işte hayatım boyunca bu lafı söylemek istemiştim ben.
    - haspinallah!!
    (amorph, 15.03.2005 20:37)
  4. (kapı açılır şahsın biri içeri girer ve elindeki fotoğrafı masaya atar)
    -adamımız bu!, 1.80 boyunda, kumral, 73 doğumlu, kadınlardan hoşlanıyor, gece hayatını seviyor,
    (masaya diğer resimleri bir bir atıyor bunları söylerken)
    iyi giyiniyor, 83 model bir arabası var, sabahları işe yürüyerek gidiyor, koşmaktan hoşlanıyor
    (başka bir iki foto yu birbirinin üzerine yan yan gelecek şekilde atma ve masadakilerin fotoları alıp incelemesi)
    sağlıklı birisi, düzenli olarak egzersiz yapıyor, orduda görev almış, şimdi bir firmada muhasebeci olarak çalışıyor, ama bunlar yeterli değil, sen arabası ne modelmiş onu öğren, sen telefon kayıtlarını incele, bu sabah ne zaman çişini yaptı, kahvaltıda ne yedi, dün gece kiminle sevişti, hepsini bilmek istiyorum!

-erkan abi, bunlar senin düğün resimlerin abi!
    -yaaa bana ne yaa kayıtları istiyorum ben
    -abi afedersin sordun diye söylüyorum, dün gece selma ablayla sevişmişsindir abi sen
    (iddqd, 04.05.2008 11:34 ~ 09.05.2008 21:43)
  5. hard candy filminde oynayan kıza azıcık ucundan benziyen kızdan hoşlanan bi insanın ona söylemek istediği en içten,fütursuzca olan söz:

"yalnızlık hard be candy'im"
    (vgarter, 21.12.2008 23:31)
  6. ekşi sözlüğün yazar alımından nasibini almış pek saygılı ceyyar kermit de böyle bir insandır.

so fucking wrack!
    millete itüyü savunurken

so fucking wrack!
    ekşi daha iyi diyodu herkes

so fucking wrack!
    aldım hesabı

so fucking wrack!
    dedim nasılsa bi gün yazar olurum

so fucking wrack!
    şimdi öyle bişey dedi mi biri

so fucking wrack!
    ekşide de yazar hesabım var ama

so fucking wrack!
    itüde yazıyorum

so fucking wrack!
    diyip

so fucking wrack!
    yapıştırcam
    (o kadar mutluyum ki şimdi kusabilirim, 21.12.2008 23:44 ~ 23:53)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil