belki ilginizi çeker
  1. · öss
  2. · öss kalkacak
  3. · birbirine benzeyen ünlüler
  4. · sınav döneminde önem kazanan insanlar
  5. · cihat şener
  6. · itü sözlük yazar seçme sınavı
  7. · hayatımız sınav
  8. · doktora yeterlilik sınavı
gündem
  1. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  2. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  3. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  4. · çok istenip de olunamayan meslekler
  5. · ibrahim üzülmez
  6. · beşiktaş
  7. · günün tek kelimelik özeti
  8. · yaran youtube yorumları
  9. · c2g

hayatımız sınav  

1. tv8'de cihat şener'in sunduğu,içeriğini össye girecek gençlere verilen öğütlerin,tavsiyelerin oluşturduğu program.yapılan canlı telefon bağlantıları programın neşe kaynağıdır.
    (man on the moon, 22.01.2005 02:03)
  2. (bkz: lgs)
    (bkz: öss)
    (bkz: les)
    (bkz: kpds)
    (bkz: tus)
    (bkz: üds)
    (bkz: yds)
    (bkz: yös)
    (bkz: kpss)
    (bkz: dgs)
    (bkz: gre)
    (bkz: gmat)
    (bkz: toefl)

....daha gider bu
    (man on the moon, 07.07.2005 22:55)
  3. halimizin ne kadar dramatik olduğunu özetleyen iki kelime. (bkz: yazık bize)
    ayrıca motmnin bkzlarından üçte birine girdiğimi düşündükçe (bkz: yazık bana)
    (excalibur, 08.07.2005 00:16)
  4. cihat şenerin yer yer katılanları azarladığı
    herkese potansiyel tembel teneke muamelesi yaptığı
    ve biraz fazla konuştuğu
    yinede olması gerektiğine inandığım
    ve herşeye rağmen başarılı bulduğum program
    (anakin skywalker, 04.04.2006 22:29)
  5. cihat şenerin ukalağlığının doruk noktasına ulaştığı program. sanki kendisi össde tavan yapmış gibi gerine gerine millete akıl vermeye çalışıyor bu programda halbuki hayatın gerçekleri hakkında en ufak bir fikri bile yok.
    (sicilium, 04.04.2006 22:34)
  6. (wondrous, 10.08.2006 22:56)
  7. an itibariyle konuğu ösym başkanı olan program. sınava girecekler seyreyleyebilirler.
    (ucuruldukcaucurulanucurtma, 13.06.2007 19:28 ~ 19:28)
  8. tercih döneminde cihat şener in tavsiyelerine kesinlikle uyulmaması gerekilen program.300(okul puanı dahil) almış insana 330 puanlık yerleri yazamasını falan tavsiye ediyor genelde.330 dan başla sen diyo,280 e kadar in.ve nası bi mantıkla hareket ediyorsa artık 300 puan almış çocuğa "sen 320 lik yere girersin" diye gaz veriyo.bi de çok ukala,anne babalara öğle saçma sapan öğütler veriyor ki....aman ya izlemeyin en iyisi.
    (hürrem, 13.06.2007 20:02)
  9. uyku hapı tadında laf. içelim uyuyalım, bakarsın güzelleşiriz.

yıl bundan 13 yıl önce, ufacık bir kız çocuğu daha sokakta oynayacakken:

-hadi eve gir bakalım, daha çözülecek 10 test var!
    +ama anne ya, daha yakartop oynayacaktık biz...
    -büyüyünce ne yapacaksın? yakartop oynayarak mı para kazanacaksın? hadi güzel kızım hadi canım benim..bikbikbik

yıl bundan 9 yıl önce, ergenliğe yeni adım atmis bir kız, arkadaşlarıyla çekirdek çıtlatıp gevezelik edecekken ve en çok sevdiği kitapları okuyacakken:

-bak sen hâlâ kitap mı okuyorsun? daha çözülecek bir dolu test var orda masa üstünde!
    +uf baba ya, annem bitti sen mi başladın? al neyinize yetmiyor?okuyoruz paşa paşa, illa ki fl mi olacak? hem ben resim yapmak istiyorum...
    -kızım, durumumuz malum...neye binayen resim yapacaksın?
    +tamam baba...

yıl bundan 4 yıl önce, artık canına tak etmiş bu hanımkızımızın:

-bu testler çözülecek, bu dersler yapılacak bikbikbik..
    +yapmıyorum!
    -ne demek yapmıyorum?!?!
    +yarış atı mıyım ben? yapmıyorum işte...çok istiyorsan sen gir sinava sen yap! çıldırttınız, o oldu! ne bu ya sınav sınav sınav...
    -hayatımız sınavkızım...
    +başlarım böyle hayatın şarap çanağından! olmayacak benim hayatım sınav mınav! burda geçtiğimiz her sınava binayen öbür tarafta bir meyve fazladan mı yiyebiliyoruz? yediniz bitirdiniz ya bu sınavlarla çocukluğumu gençligimi...ne anlatçam ben çelime çocuğuma, cocukken ne yaptım ben? babam elma kopardı daldan...sen ineklerin peşinden koştun, kışın kızak kaydın...peki ben? ben ne yaptım!?! test çözdüm, sınava hazırlandım! ağzıma vurup lokmamı almak için üstüme geldiler, ben de buyrun dedim direk verdim...bunu mu istiyorsunuz?!?!
    -...

(bkz: bu onun hikâyesi)
    (kalimero, 13.06.2007 20:07)
  10. *oks
    *öss
    *les
    *kpds
    *tus
    *üds
    *yds
    *yös
    *kpss
    *dgs
    *gre
    *gmat
    *toefl
    *sbs
    *ybsg
    (dörtyapraklıyoncanındördüncüyaprağı, 22.06.2008 22:42)
  11. öss ile başlar, vize ve finaller ile sürer, toefl ile yeni bir boyut kazanır, kpss ile zorlanır, müfettişlik sınavları ile lanet edilir, işe girince dil tazminatı yada terfi sınavlarında tüm hayatın boşa geçtiği anlaşılır. yüksek lisans yapacaklar için daha da karmaşık bir döngü söz konusudur.
    (juanlepen, 08.01.2009 01:50)
  12. an itibarıyla trt-2'de yayınlanan öss 2009 sorularının çözüleceği program. moderatörün şarapçı olduğunu düşünüyorum. kanında en az 150 promil alkol var gibi sunuyor programı.
    (flasher, 14.06.2009 14:45)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil