akabinde
tanrıyı dm sanmakla sonuçlanan eylem..
va: veranın arkadaşı v:vera
v.a: karşıdan gelen
elfi gördün mü? üff süper!
v: ciddi misin? hani nerde?
şeklindeki konuşma biçimlerine sebep olacak bişey, hayal kurmak güzeldir.
(vera, 22.03.2006 12:55 ~ 20.09.2008 15:27)
geleceğini belirleyecek kararları d20 atarak belirlemeye çalışan insanların,çocuk yapmak için str check atmalarıdır.
shakespeare bir oyununda "bütün dünya bir tiyatro sahnesidir, insanlar da oyuncular" diye bahseder, hayatın frp diil ama rp olduğunu ifade eden güzel bir cümledir.
bir zamanlar böyle bir tanıdığım vardı. kendine nedensiz şekilde hayrandı. tüm konuşması sadece "abi benim evleneceğim kız elf gibi olacak,elflerden hoşlanıyorum ben" gibiydi. hele bir keresinde "saksonlar üstündür,bunu kabul et" dedikten sonra bana "halklar üzerinde neden üstünlük kurmaya çalışıyorsun ki,budala gerizekalı" demesi vardı ki,hala aklıma geldiğinde gülüyorum. ağzımla değil tabi.
quest story :
an ancient evil 'hamaböcüğü' is standing beyond the dark gates of 'kiler' . the legendary 'anneanne' wants help from you noble paladin(!). kill this devilish, finish this evilness, bring back hope and peace to home. people trust you noble lord(!)...
quest tips :
- get a tube of 'raid böceksavar' from alchemist, so root of this evilness will be annihilated forever.
- be careful while opening door, take a 'terlik' also put an 'burulmuş akşam gazetesi' in your inventory.
quest :
kill this 'hamamböcüğü'. get 450 experience points, 200 hijyen bonus. after quest go back to 'anneanne'. take a reward of holy 'ay allah razı olsun evladım' and '%10-20 artış in harçlık'.
- çekilin kenara...
- klick.. (kapı açılır)
- o, o-ooha ( bölüm sonu canavarı gibin )
- none shall survive ! alla alla alla !...
- çötaa !! hass.. gaçtı la gaçtı la ... kaçılın çekilin...
- nerde nerde ??
.
.
.
+ senin paladin triplerine sokıyım
- ha ?
- n-ne dedin annaanne ?
-abiiiiii yengeyi dungeonda sıkıştırmışlaar
+nee??!! laan ne diyosun kimler yapmış olum?
-abi bilmiyorum
human warriorlar önünü kesmiş diyolar
+bunlara human bile denmez lan böyle hayvanlık olur mu... lan çabuk
ventriloyu aç. çabuk çabuk!
-tamam abi
centaurlara haber saldım koştura koştura geliyorlar
+lan sen hala burda mısın?
in nox bas
korpor bas
korpor!! koş hadi
*
lisedeyken frp oynamaktan dersi dinlemezdik. olaylar öyle bir hal almıştı ki, okul kapısından geçerken boyutsal kapıdan geçermiş gibi bir ruh haline bürünüyorduk.
küçükken babamla bir arkadaşım arasında geçen diyalog:
babam: büyüyünce ne olucan bakıyım sen?
arkadaş: (gayet ciddi bir biçimce) paladin olucam amca.