belki ilginizi çeker
  1. · irem yağcı
  2. · itüdeki hayalet
  3. · lise servisinde zorla dinletilen şarkılar
  4. · irem
  5. · kölem ol
  6. · hiç görülmeyen birine aşık olmak
  7. · elma şekerim
  8. · hayal et sevgilim
  9. · one hit wonder
  10. · yabancı grup isimlerinin türkçeleri
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · okan bayülgen
  3. · yaran diyaloglar
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · call of duty modern warfare 2
  6. · recep tayyip erdoğan
  7. · insanın hayatına sıçan şeyler
  8. · tek başına rus ruleti oynamak
  9. · cüzdan marlboro telefon

hayalet sevgilim  

sayfa  / 4
  1. irem adındaki bu kız.. erkek arkadaşıyla kavga ediyor bir gece.. erkek arkadaşı da sinirlenip kafasını dağıtmak için arabayla dışarı çıkıyor.. sinirli şekilde araba kullanırken yolda kaza geçirip hayatını kaybediyor.. kız da bu şarkıyı ona yazıyor.. arkadaşının gitarıyla çalıyor.. arkadaşları da cep telefonuna kaydediyolar bu sırada..

ceza mı bu?
    çektiğim çile mi?
    yıllardır tuttuğum nöbet bitmeyecek mi?
    bir küçük kartanesi gibiyim avucunda eriyen.. dön bebeğim..
    gözyaşlarını görürsem erir kanatlarım.. uçamam rüyalarında yanına..
    sonsuzluk senle başladı.. o küçük dünyamda..
    unutma gittiğinde yarım kaldım..
    çöllerdeyim yanıyorum.. kutuptayım üşüyorum..
    ceza benim çekiyorum.. ne olur dön..
    uzanıyorum tutamıyorum.. özlüyorum ağlıyorum..
    yasak mısın anlamıyorum.. ne olur dön..

sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
    yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..

bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
    bebeğim benim.. hayalet sevgilim..

senelik edit: yok öyle birşey. o anlık gaza gelip yazmışız.
    (guenhwyvar, 23.06.2005 01:51 ~ 15.10.2007 19:49)
  2. hikayesi düzmece olan şarkı. şarkıyı seslendiren irem yağcı da bir forumdaki şarkı hakkındaki tartışmaya katılarak böyle bir erkek arkadaş ölmesi gibisinden bir durum olmadığını belirtmişti. linki bulursam eğer eklerim.
    (ufkabakan81, 10.08.2005 00:01)
  3. (bkz: ruhsar)
    (azwepsa, 10.08.2005 09:13)
  4. sesi harika bu kızın, sözler de güzel, bunalımdayken her yere çekilebiliyo, çok iyi bi pazarlamayla ses getirebilir. gerçi ses getiricek de nolucak, kral tv'de iki oynar, çürür gider. bırakın yaymayın şarkıyı, aramızda kalsın, iş açmayın kızcağızın başına. yarın televole tarzı bi yerde görürüz; ekranın sol üstünde "canlandırma", iki genç kavga eder, olaylar gelişir, kızla röportaj yapılır, uzar da gider. amatör kaydın yerini hiçbişey tutamayacağı aşikar, efekt mefekt sokarlar, iğreti durur sonra. dediğim gibi; aramızda kalsın.
    (centrocampista, 10.08.2005 20:27 ~ 20:28)
  5. belki de kayıttan kaynaklanıyodur bilinmez ama, sesi gayet de kötü olan irem kişisinin söylediği uyduruk,zorlama bir şarkı.
    (kusmuk, 18.08.2005 01:52)
  6. yahu zaten sonundaki "heyo heyo süper söyledin" tandanslı alkışlardan hiç de öyle hüzünlü bir aşk hikayesi sonucu ortaya çıkmış bir çalışma olmadığı belli oluyor, insanlar bir süre nasıl buna inanmış anlayamadım.
    (wondrous, 19.08.2005 01:12)
  7. bir insan o kadar canhıraş sesleri ancak hayalet sevgilisiyle hardcore sex yaparken çıkarabilir.
    (wondrous, 19.08.2005 01:18)
  8. sürekli dinlenildiğinde bunalıma sürükleyen şarkı.. insanın aklına ya benim sevdiceğime bişey olursa geliyo hep dinlerken.. hikaye doğru olsun ya da olmasın.. duymuş olmak bile yetiyo hüzünlenmeye.. sevdiceğine kızası,bağırası çağırası gelmiyo insanın.. ya ona bişey olursa diye korkar oluyor insan..
    (amy, 19.08.2005 01:51)
  9. (bkz: irem yağcı)
    (wondrous, 19.08.2005 03:24)
  10. (bkz: konulu şarkı)
    (lethe, 19.08.2005 03:25)
  11. bu ne yaa ağlatmak için var sankii dedirtiren hoş melankolik şarkı
    (glory, 23.08.2005 23:00)
  12. kendisiyle ilgili şöyle bir açıklama gelmiş :

-----------------------------
    kimden : ***@hotmail.com - 27.08.2005 23:04
    konu : irem e cevap olarak yazılmıs şarkının adresi buldummmmm
    http://rapidshare.de/...

irem in hayalet sevgilim şarkısına cevap niteliği taşıyan bu şarkıyı buldum ve sizinle paylaşmak istedim.
    iyi dinlemeler
    -----------------------------
    (wondrous, 28.08.2005 00:11)
  13. yere sağlam bir şekilde basacak bilgilere sahip olmasakta şahsım adına söyleyebilirimki; hiç bir şekilde profesyonel yardım almadan bir insanın en güzel yazacağı, söyleyeceği şarkı. özellikle şarkı gibi amatör bir şekilde bile reklamı tornistandan hikaye ile güzelce yapılmış. ellere sağlık..
    (acar, 15.09.2005 13:22)
  14. buna benzer isimsiz bir çalışma daha var bu aralar net alemlerinde "kölem ol gel desen gelmem mi yar" gibi fantastik sözlere sahip ama bunun tersine çok eğlenceli bir parça.
    (excalibur, 05.10.2005 13:31 ~ 17:34)
  15. aranje edilmiş, cover'lanmış, almış yürümüş, kasıp kavurmuş parçadır artık.
    (excalibur, 09.10.2005 23:47)
  16. wolfshade denyosunun göz yaşları arasında güç bela yolladığı sanat eseri şarkı.
    "çöllerdeyim yanıyorum, kutuptayım üşüyorum" sözleri nedense "kutup da yaz gibi özledim seni" gibi fantastik sözleri olan başka bir şarkıyı da çağrıştırmıştır. aynı kefeye koymak hakaret olur tabii ki ayrı mesele, 4 akor basarak şehir efsanesi yaratmayı başarmış kızcağız.
    daha epik bir hikaye yazabilirlermiş. mesela çocuk kaçıp gidip tibette rahip olup, seneler sonra kızla karşılaştığı anda trafik kazası geçirseymiş daha etkileyici olabilirmiş.
    (radiance, 10.10.2005 00:13 ~ 00:14)
  17. hep varolduğunu bildiğim fakat dokunamadığım,koklayamadığım,sarılıp uyuyamadığım,sadece hissettiğim sonsuza dek(sonsuz ne?) seveceğim kişi.
    rockncoke'ta the tears sahnedeyken canlı olarak yaşadığım hadise aynı zamanda.
    (bkz: the ghost of you)
    (sercekafasi, 10.10.2005 00:39)
  18. kahretsin yurtta da keşfettiler şarkıyı, dalga dalga büyüyor çılgınlık.
    (lightblue, 10.10.2005 01:39)
  19. şehir efsanesinin soundtrack'i.
    (soundtrack demek istemezdim lakin film müziği garip duruyodu.bilginize.)
    (böcek, 17.10.2005 23:14)
  20. irem'den dinleyip de bunaldığım, ancak 51 promil versiyonun biraz adam olmuş şarkı.bir de oda arkadaşım dinler,söylemeye çalışır...
    (bkz: exposure)
    (love metal, 18.10.2005 02:10)
  21. ölen sevgilisine yazmış kendisi ölmüş gibilerinden bir ton şehir efsanesi olsada kendisi canlıdır dream tvde yüxeksese çıkmıştır ayrıca parça ölen sevgiliye yazılmamıştır...
    (miraystrawberry, 22.10.2005 20:31)
  22. heryerde görmekten bıktığım şarkıdır bir de hhikayesi vardır.neymiş efendim kızın arkadaşı ölmüşte kız da bu şarkıyı söleyip intihar etmişte hedöede höedee....külliyen yalandır..
    (cesurmanyak, 28.10.2005 23:14)
  23. etkileyici bir şarkı ve ses...
    her ne kadar gerçek bir öyküsü olmasa da..
    her şey "neden söylenmiş bu şarkı?" sorusuna verilecek cevabın doğruluğuyla değerlendirilmemeli...
    ayrılık hasreti içinde olan her insanın etkilenebileceği bir gerçek...
    ölmekle hayalet olunmuyor yalnızca...
    adı var kendi yoklar olduktan sonra...
    (posforanj, 01.11.2005 13:58)
  24. her dinlediğimde o kızın yaşadıkları gözümde canlanı veriyorr. ve gözlerimde yanaklarımdan süzülen göz yaşlarım akmakta..
    allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın..
    (yalnızlık senfonisi, 11.11.2005 16:55)
  25. bende bir divx video kaydı bulunan canlı performansı var ses gerçekten yetersiz ama popüler müziğin aradığı alternatif seslerden biri olmaması için hiç bir neden yok (iyi bir şan eğitiminden sonra tabi)
    (diego, 11.11.2005 22:08)
 sayfa  / 4

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil